FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 496
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Shanna Moakler Biografie
Shanna Moakler Videoclipuri
Shanna Moakler Filme
Site-uri despre Shanna Moakler
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Shanna Moakler
Intreaba despre Shanna Moakler
Adauga un citat spus de Shanna Moakler
Vedete nascute pe 28 Martie
Celebritati nascute in Providence Rhode Island SUA
Vedete in zodia Berbec
 

Shanna Moakler Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Shanna Moakler has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Shanna Moakler

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Shanna Moakler

 Q:   Intreaba despre Shanna Moakler       
Shanna Moakler De origine din Providence , Rhode Island , Elisabeth Shanna Moakler s-a nascut pe data de 28 martie 1975. Ea a avut o existenta de zi cu zi în liceu a unei fete obisnuite , până când , ca o floare ce infloreste mai tarziu, băieţii au început să observe ceva special la ea. Ea s-a transformat intr-o fata frumoasa cu un corp bine proportionat, inalta, astfel incepand sa se ocupe de modeling.

Moakler vrea pacea mondială

Ea a început modelingul în Miami , după absolvire , şi , la 18 ani , si-a stabilit ca obiectiv titlul de Miss SUA. În 1995, ea a concurat în vestitul eveniment şi a ajuns pe locul doi, dupa Chelsi Smith. Câteva luni mai târziu, Smith a castigat coroana Miss Univers şi, astfel, i-a dat titlul de Miss SUA Shannei Moakler.

În timpul domniei ei ca Mi ss SUA , a inceputsa-I placaatentia din lumina reflectoarelor , dar nu s-a bucurat de atentia constantă care a mers mână în mână cu tiara. Moakler avea prea mult spirit liber pentru a fi tinuta astfel sub supraveghere , şi a fost bucuroasa când domnia ei de un an a luat sfarsit.

Moakler a continuat să se implice în televiziune, debutand cu primul ei rol în filmul “Friends 'Til the End “ cu Shannon Doherty, şi apoi filmul vulgar “Poison Ivy: The New Seduction” , ambele în 1997.

Golden Boy nu a fost omul ei de aur

Publicitatea a continuat atunci când a început să se vadaa cu celebrul boxer, Oscar de la Hoya. In primii ani de relaţie , viaţa a fost bună pentru celebrul duo şi au avut împreună o fiică pe nume Atiana , născuta la 29 martie 1999. În acest timp , Moakler a fost ocupata cu actoria: o poti vedea ca un însoţitor de zbor în filmul “The Wedding Singer”, cu Adam Sandler şi într-un rol mai important ca un politist de patrulare pe plajă, din 1998 pana in 2000, în seria “Pacific Blue”.

Desi erau logoditi, legătura dintre De La Hoya şi Moakler s-a rupt curând. Moakler a acuzat boxerul de alcoolismul şi, după ce l-a văzut cu o altă femeie la Premiile Latine Grammy, a recunoscut ca relatia lor s-a sfarsit. Ea a cerut despagubiri morale de 62.5 milioane dolari în decembrie 2000, pe motiv că el a fost abuziv şi ca se folosea de Moakler şi fiica lor pentru a-si promova imaginea.

piese de mici dimensiuni înainte de marea bomba

Pe cat de întunecate trebuie să fi fost unele dintre acele zile, Moakler a trecut peste. Ea a avut un mic rol în filmul “Love Stinks” cu Tyra Banks şi a fost, de asemenea, intr-un show cu jocuri foarte popular pe nume “Search Party” , pe “E! Television”. Filmul “Critical Mass” a servit ca un preludiu inainte de cel mai mare succes al ei de pana acum: Miss decembrie 2001, în revista Play Boy.

Nud este doar începutul

De atunci, ea si-a revenit complet din trecutul furtunos după ce a inceput sa se implice in relatia cu actorul Dennis Quaid. Alte responsabilităţi pentru Play Boy au servit ca un impuls pentru cariera ei, aşa cum a făcut apariţia intr-un spectacol cu jocuri numit “Weakest Link”. Nu este cu siguranţă nimic "slab" despre Moakler, aceasta avand un program foarte incarcat fiind in întârziere cu filmul “Seeing Other People”, in care joaca Jay Mohr, care urmeaza sa fie lansat în 2004.

By FW Editor

 
Shanna Moakler Filme

Iubirea nu-i buna de nimic
No photo available
Sugar: The Fall of the West
No photo available
Telling You
No photo available
Seeing Other People
No photo available
Situatie critica
No photo available
Friends 'Til the End
No photo available
Playboy Video Playmate Calendar 2003
No photo available
Seductie otravitoare
Dancing with the Stars
No photo available
Entertainment Tonight
Jimmy Kimmel Live
Shanna Moakler Filmography
 

Shanna Moakler Videoclipuri
Shanna Moakler on The Wendy Williams Show - November 10, 2009

irrelevant
0
broken


Tag-uri: rhode island, 1975, model

[editeaza tag-uri]


Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 14 March '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :