FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 257
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Shakara Biografie
Shakara Videoclipuri
Shakara Filme
Site-uri despre Shakara
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Shakara
Intreaba despre Shakara
Adauga un citat spus de Shakara
 

Shakara Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Shakara has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Shakara

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Shakara

 Q:   Intreaba despre Shakara       
Shakara Shakara Ledard a crescut in Nassau, Bahamas şi a petrecut copilăria sa facand cel mai mult din ceea ce insula avea de oferit pentru o tânără fată.

Este fiica unei mame din Bahamas şi a unui tată francez, parinti ei deţin mai multe buticuri de îmbrăcăminte, 5'9 ½ frumusetea a fost întotdeauna expusa la moda. Chiar fiind un copil, Shakara a fost intrigat de modelind şi de multe ori poza ca o divă pentru aparatul de fotografiat .

un inceput evanghelistic

Când Shakara avea nouă, ea a întâlnit-o pe supermodelul Linda Evangelista şi împreună cu ea au lucrat pentru Vogue. După ce a fost încurajată de Linda că ar putea fi un model, tranzacţia a fost sigilata. La vârsta de paisprezece ani, Shakara parasit paradisul ei de insulă şi s-a stabilit in America ca să-şi continue educaţia sa formală.

Prima ei ocazie ca modeling a venit la scurt timp după ce a pozat intr-o sedinta foto pentru catalogul JC Penney. Un an mai târziu, ea a semnat cu Agentia de Modeling Miami Beach.

In timp ce lucra in modeling cu jumatate de norma, Shakara a participat la Institutul de Artă din Fort Lauderdale şi a obtinut cu onoruri diplomata de design vestimentar al Asociatiei de Arte. Avand aceasta diploma, Shakara s-a mutat la Chicago unde a avut mai multe contracte de modeling cu cataloage, reviste şi anunţuri pe panourile din toată ţara.

Semanand cu un băieţoi la inima, Shakara simte ca ea trebuie sa portretizeze si sa se comporte ca model complet diferit fata de cum este in realitate. "Eu pot obţine multe de la o fusta fuchsia si o bluza verde", spune Shakara ", dar eu port floarea mea in parul meu ca sa-mi aminteasca de acasă."

costumul de baie al fetei este un secret

Viata ca un model poate fi stresantă, dar jucausa Shakara isi face viata total mai usoara , dansand atunci când ea vrea să se relaxeze după o zi grea. Ca o chestiune, dansul este activitatea ei favorită şi, atunci când ea nu este la locul de muncă, ea poate fi adesea găsita in parc, dansand pe ritmul tobelor africane.

De cand s-a mutat la New York, unde locuieşte ea acum, Shakara a rezervat două campanii naţionale de designer, a colaborat cu importante reviste, precum şi a apărut ilustrată de costume de baie in Sports Illustrated Swimsuit Issue doi ani la rand. Ea a prezentat, de asemenea, ca model pentru campania de primavara din 2000 a lui Victoria's Secret.

Chiar si cu succesurile ei, Shakara consideră că este încă o luptă ocazionala pentru a depăşi stereotipurile şi rasismul în industria modei. Motivata sa fie o voce pentru femeile de culoare în afaceri si conducand la eliminarea a ceea ce percepe ca o încercare de a ţine departe etnia feminina neagra, Shakara doreşte ca oamenii să recunoască frumuseţea în interiorul unei persoane.

By FW Editor

 
Shakara Filme

No photo available
Behind the Smile
No photo available
Full Clip
No photo available
The Defender
No photo available
Prey for Rock & Roll
Shakara Filmography
 

Shakara Videoclipuri
Shakara TV

irrelevant
0
broken


Tag-uri: bahamas, model, 2000

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru shakara. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 14 March '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :