FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 379
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Serena Ryder Biografie
Serena Ryder Videoclipuri
Site-uri despre Serena Ryder
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Serena Ryder
Intreaba despre Serena Ryder
Adauga un citat spus de Serena Ryder
Vedete nascute pe 8 Decembrie
Celebritati nascute in Toronto
 

Serena Ryder Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Serena Ryder has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Serena Ryder

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Serena Ryder

 Q:   Intreaba despre Serena Ryder       
Serena Ryder Serena Ryder s-a nascut pe 8 decembrie 1983, în Millbrook, Ontario. A crescut într-o gospodărie orientata spre muzica - mama ei a fost un cântăreata de rezervă şi dansatoare go-go , în timp ce tatăl ei a fost un membru al unui grup folcloric numit Tradewinds.

Serena si-a petrecut o mare parte a copilariei ascultand melodii de Beatles şi Leunard Cohen. Primele sale incercari de a canta in public au fost intampinate cu laude, şi Serena a decis la scurt timp dupa aceea că viitorul ei se afla în lumea muzicii.

Tatăl Serenei i-a cumparat o chitara la vârsta de 13 ani, şi viitoarea compozitoare si-a petrecut următorii câţiva ani invatand singura cum sa cum să cante şi întocmirea unor fragmente de piese, dar la inceput melodiile erau extrem de stangace. Ea a începu t să-si înregistreze propriile casete demo şi le-a folosit pentru a avea acces la cluburile locale, în care Serena a început sa tina mini-concerte live ca o artista tânăra promiţătoare.

Pe cand avea varsta de 18 ani, cântecele Serenei au atras atenţia directorilor de la radio CBC, şi a fost ulterior invitată să cante melodiile ei pe posturile lor de radio. CântăreTUL Hawksley Workman a auzit muzica Serenei şi a pus-o imediat sa semneze un contract cu casa lui de discuri, Isadora.

Serena Ryder înregistreaza „Unlikely Emergency”

Deşi a înregistrat deja o serie de albume independente şi LP-uri, Serena a fost în sfarsit in stare să-si potrivească vocea dinamica cu valori de producţie de top. Albumul „Unlikely Emergency” a fost lansat în Canada pe 5 aprilie 2005, şi Serena în curând se pomeni cu laude de la diferite pieţe de desfacere mass-media („All Music Guide” a numit discul "foarte bun" şi a remarcat că Serena "are profunzimea si o gama de maturare pro").

Albumul, care a fost lansat la sud de graniţa canadiană în 2006, i-a adus Serenei o gramada de fani noi, care i-au cerut cantaretei să aleaga o data pentru conferinta de presa de la „Canadian songwriters Hall of Fame” din 2005 .

Albumul Serenei Ryder, „If Your Memory Serves You Well”

Reputaţia Serenei în cadrul industriei muzicale canadiene au făcut din ea o perspectivă atractivă pentru marile case de discuri de pe teritoriul ţării, şi nu a durat mult pentru EMI Music Canada sa-si fixeze atentia pe tanara si promiţătoarea cantareata. Dar, mai degrabă decât a înregistra un tradiţional follow-up pentru debutul ei, Serena a preferat în schimb să abordeze unele dintre melodiile cele mai bine privite în istoria ţării sale.

Rezultatul a fost albumul din 2006 intitulat „If Your Memory Serves You Well”, care continea aproape in intregime cover-uri precum Paul Anka - “It Doesn’t Matter Anymore,” The Band - “This Wheel’s On Fire”,şi Leunard Cohen - "Sisters of Mercy". Albumul, care a inclus, de asemenea, si trei cântece originale, au cimentat statutul Serenei ca fiind una dintre cele mai bune cântăreţe / compozitoare care au revolutinat lumea muzicii de la Alanis Morissette, şi Serena în curând se pomeni în aceeaşi categorie cu canadienii in voga Feist şi Tegan & Sara.

Serena Ryder si „Told You In Whispered Song”

Profilul Serenei a continuat să crească în decursul catorva luni, şi muzica ei a ajuns în cele din urmă la casele de discuri Atlantic Records, unde a devenit rapid o favorita pentru mai multi directori. La scurt timp după, Serenei i-a fost oferit un contract de inregistrare cu nume important, iar ea a început să lucreze la un EP conceput pentru a maximiza expunerea ei ascultătorilor americani.

Rezultatul de cinci melodii „Told You In Whispered Song”, a fost lansat la jumătatea anului 2007, şi Serena a avut turnee în mod constant dupa aceea, într-un efort considerabil de a aduce muzica ei noilor fani. Este clar că Serena Ryder este în continuare doar la începutul unei cariere lungi şi plina de satisfactii.

By FW Editor

 

Serena Ryder Videoclipuri
Serena Ryder - Little Bit Of Red

irrelevant
0
broken


Tag-uri: ontario, 1983, cantareata

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru serena_ryder. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 05 May '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :