FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 500
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Seren Gibson Biografie
Seren Gibson Videoclipuri
Site-uri despre Seren Gibson
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Seren Gibson
Intreaba despre Seren Gibson
Adauga un citat spus de Seren Gibson
Vedete nascute pe 18 Septembrie
Celebritati nascute in Ruthin
 

Seren Gibson Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Seren Gibson has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Seren Gibson

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Seren Gibson

 Q:   Intreaba despre Seren Gibson       
Seren Gibson Seren Gibson Haf s-a născut la data de 18 septembrie, anul 1988 , în Drapelul Ţării Galilor Ruthin, Denbighshire, Ţara Galilor. O frumusete bruneta cu ochii caprui, Seren Gibson nu credea că viitorul ei va fi unul intr-o cariera de modeling şi a fost destul de conştienta despre apariţia ei.

Abia in anii de liceu ea si-a dezvoltat rapid figura ei ce o va face celebra. De fapt, Seren Gibson a fost atât de şocata de sanii care cresteau tot mai mari, incat cu încurajarea mamei ei, ea i-a măsurat.

Seren Gibson nu a fost singura care a observat curbele ei. Până în momentul ca liceul sa se termine, unul dintre ei colegii ei de liceu i-a dedicat o sectiune intreaga in cartea sa pentru a discuta despre organismul lui Seren, spre satisfactia acesteia.

În timp ce colegii ei au spus că ar trebui să intre în lumea modei, Seren Gibson nu dorea acest lucru, dar în 2005, ea a participat la un concurs cu tricouri umede la pubul Welsh. Seren Gibson a câştigat şi a invitat chiar mulţimea la casa ei pentru o petrecere post-concurs. Cu o noua încredere noua ea a găsit timp să ia în considerare opţiunile ei.

Gibson seren începe modelarea

Deşi Seren Gibson a fost conştientă de frumuseţea ei şi recursul formulat de sex opus, ea încă nu se simt gata să se apuce de treabă în modeling. În schimb, s-a înscris la studii de mass-media la Colegiul Goldsmith's. Ea a fost angajata la şcolarizarea ei, dar cheltuielile de şcolarizare cuplate cu obiceiul de cumpărături în cele din urmă, au pus-o pe ea într-o datorie financiară supărătoare.

Soluţia datoriei lui Seren Gibson a venit de pe urma unui capriciu atunci când prietena ei cea mai buna, Ashley Tulula Emerson,i-a sugerat ideea de a face imagini poze dupa ce cele doua au fost impreuna la una dintre adunările lor regulate de băut.

A doua zi, Seren Gibson le-a trimis pozele unor agenţii de modeling şi, mai mult spre surprinderea ei, ea a fost contactată cu privire la oportunităţile profesionale de modeling. În 2007, Canalul Patru din Marea Britania a contactat-o pe Seren Gibson pentru a filma activităţile ei de zi cu zi ca model pentru seria TV „|My Crazy Media Life. Seria s-a difuzat mai târziu in vara şi o recomanda, de asemenea, si pe modelul Peta Todd.

Gibson Seren pozeaza pentru Maxim şi Zoo

Aparitia TV a lui Seren Gibson a transformat-o intr-o faţă familiară în ţara ei natală, iar popularitatea ei a dus la creşterea si răspândirea ei in reviste proeminente şi revelatoare. Înainte de sfârşitul anului 2007, ea a fotografiat nuda si a dat interviuri pentru Maxim UK şi Zoo.

Apariţiile de modeling ale lui Seren Gibson au continuat în 2008, atunci cand ea s-a intors puternic in reviste, de data aceasta în Front Magazine.

By FW Editor

 

Seren Gibson Videoclipuri
Seren Gibson Showreel

irrelevant
1
broken


Tag-uri: tara galilor, 1988, model

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru seren_gibson. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 12 March '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :