FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 866
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Sarah Michelle Gellar Biografie
Sarah Michelle Gellar Videoclipuri
Site-uri despre Sarah Michelle Gellar
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Sarah Michelle Gellar
Intreaba despre Sarah Michelle Gellar
Adauga un citat spus de Sarah Michelle Gellar
Vedete nascute pe 14 Aprilie
Celebritati nascute in New York New York SUA
Vedete in zodia Berbec
 

Sarah Michelle Gellar Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Sarah Michelle Gellar has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Sarah Michelle Gellar

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   prezentator   1971   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   2001   1973   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Sarah Michelle Gellar

 Q:   Intreaba despre Sarah Michelle Gellar       
Sarah Michelle Gellar Sarah Michelle Gellar s-a nascut la 14 aprilie 1977, în New York City. După divorţul părinţilor ei din 1984, Sarah a fost crescuta de mama ei, Rosellen. De altfel, tatal ei biologic, Arthur Gellar, a fost găsit mort în apartamentul său în octombrie 2001.

Destinul si-a facut aparitia cand Sarah avea 4 ani, după ce un agent a descoperit-o mancand la un restaurant local. Ea si-a facut debutul in actorie in filmul “An Invasion of Privacy”, precum şi o mulţime de apariţii in televiziune, în curând urmată de spectacole cum ar fi “Spenser: For Hire”.

Sarah Michelle Gellar si lebedele

După niste parti mici si nesemnificative în filme ca “Over the Brooklyn Bridge and High Stakes”, Sarah a fost la castingul pentru rolul din versiunea adolescentina a lui J acqueline Bouvier în filmul de televiziune “A Woman Named Jackie”. Ea a aparut, de asemenea, intr-o drama de televiziune de scurta duratadin 1992, numita “Swans Crossing”, împreună cu Mira Sorvino.

Sarah Michelle in “All my children”

Deja, practic, o veterana a televiziunii cu cel puţin 100 de reclame in palmaresul ei(inclusiv o controversă McDonald's), Sarah câştiga si mai multa recunoaştere, chiar mai mult cu fanele telenovelelor, datorită rolului ei în “All my children” (ea sa împrietenit pe platou cu actrita Kelly Ripa, care a a fost citata ca afirmând că Sarah este foarte matură in ciuda anilor ei). Sarah a fost chiar premiata cu un premiu Emmy pentru rolul fiicei lui Erica Kane în 1995. Aparent, Sarah a trebuit să refuze rolul Julietei în 1996 din filmul “Romeo + Juliet”, care în cele din urmă a plecat la Claire Danes, pentru că prevedea discutii in legatura “All my children”.

Sarah este “Buffy the Vampire Slayer”

Daca este vreo consolare pentru Sarah, rolul ei cel mai mare până în prezent a fost numai la o auditie departare. Sarah isi dorea rolul Cordeliei din “Buffy the Vampire Slayer”, dar după auditia ei, a fost clar că a fost menită să joace rolul. Sarah s-a ocupat de vampiri şi a avut de-a face cu adolescente ca Buffy Summers, de la debutul show-ului în 1997 lademisia acesteia în 2003.

Ca o consecinţă, atât spectacolul cat şi Sarah s-au bucurat de o mulţime de critici şi aclamatii comerciale. Faptul că ea a studiat Tae Kwon Do timp de cinci ani (are centura neagra), şi, de asemenea a studiat si Kickboxing, box, lupte de stradă, şi gimnastica, care au ajutat-o pentru a face rolul ei de batausa mult mai credibil.

În ciuda - sau în plus faţă de - marele succes dal lui Buffy, Sarah, de asemenea a jucat in în unele roluri de film impresionante la sfarsitul anilor 90, în filme ca “I Know What You Did Last Summer” si “Scream 2” in 1997, precum şi alte filme adolescentine ca “Cruel Intentions” in 1999 şi “Simply Irresistible”. De asemenea, ea si-a făcut o apariţie neasteptata in filmul lui Freddie Prinze Jr., “She's All That” in 1999.

Sarah Michelle în Scooby-Doo

Vorbind despre Freddie, cei doi au devenit prieteni pe platoul filmului “I Know What You Did Last Summer” , şi după ani de prietenie şi dragoste, cuplul si-a anunţat logodna pe 14 aprilie 2001, ziua de nastere a lui Sarah cand implinea 24 de ani. Cei doi s-au casatorit pe 1 septembrie 2002.

În prezent locuiesc în Los Angeles cu “Prinze”-ul ei, si este clar că Sarah se bucură de cei mai buni ani din viaţa ei. În 2002, ea a ajuns chiar sa joace alaturi de soţul ei în “Scooby-Doo”, şi ambii si-au reluat rolurile în 2004, pentru “Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed”.

Sarah Michelle Gellar în “The Grudge”

Rolul ei următor a fost în filmul de groază “The Grudge” din 2004. Ea a lucrat, de asemenea, si cu vocea în filmul de televiziune din 2004: “A Light Knight's Odyssey “ şi filmul “Happily N'Ever After” din 2005. În 2005, Sarah Michelle Gellar poate adăuga “Revolver”,” Southland Tales” şi “Romantic Comedy” in portofoliul ei.

By FW Editor

Sarah Michelle Gellar Liste
Na?teri în 1977
Actori americani


 

Sarah Michelle Gellar Videoclipuri
Sarah Michelle Gellar - "Cruel Intentions" (HOT) scene

irrelevant
0
broken


Tag-uri: new york, 1977, actrita

[editeaza tag-uri]


Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :