FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 255
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Sarah Chalke Biografie
Sarah Chalke Videoclipuri
Site-uri despre Sarah Chalke
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Sarah Chalke
Intreaba despre Sarah Chalke
Adauga un citat spus de Sarah Chalke
Vedete nascute pe 27 August
Celebritati nascute in Ottawa Ontario Canada
Vedete in zodia Fecioara
 

Sarah Chalke Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Sarah Chalke has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Sarah Chalke

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Sarah Chalke

 Q:   Intreaba despre Sarah Chalke       
Sarah Chalke Sarah Chalke s-a născut pe 27 august 1976 la Ottawa, Ontario, Canada. Fiind fata mijlocie dintr-un total de 3, prin intermediul a doi mediatori a unei agentii de adoptie, Sarah a fost crescuta în Vancouver, British Columbia. Chalke desfăşoară activităţi de la o varsta mica.

Ea a început să acţioneze în producţii muzicale de teatru, la varsta de 8 ani. La 16 ani, ea a beneficiat de un loc liber si a devenit reportera de mediu pentru programul canadian de copii, KidZone.

Ea a fost ocupata cu roluri in facutele filme pentru televiziune precum City Boy din 1992 şi Relentless: Mind of a Killer din 1993, dar nimic nu s-a comparat cu pauza mare care a venit în 1993, când a fost primit rolul celei de a doua "Becky" in hitul de pe ABC , „Roseanne”.

Bine aţi venit la familia Connor

Pentru a facilita inregistrari de spectacol, Sarah s-a mutat la San Fernando Valley după absolvirea liceului in sezonul 1994-1995. Ea a fost o inlocuitoare buna pentru Lecy Goranson (originala Becky ), nu numai datorită asemănării sale fizice cu actrita, astfel cum multi au remarcat, dar şi pentru recursul ei luminos. După patru ani, de spectacol, Roseanne a ajuns la sfarsit în 1997.

Nimic prea bun pentru un cowboy

De-a lungul timpului petrecut la Roseanne, Sarah a apărut în multe filme de televiziune. În 1998, unul dintre acestea s-a transformat într-un loc de muncă stabil. In timp ce s-a intors în Vancouver, a jucat în pelicula canadiana de TV , Nimic prea bun pentru un cowboy, şi a urmat un rol în serialul de televiziune cu acelaşi nume (rolul ei i-a adus o nominalizare la Gemeni în 2000).

În cazul în care seria s-a terminat, Chalke a găsit de lucru, chiar dacă în proiecte de profil foarte mici, cum ar fi cele din 2000: Cinderella: Single Again and Spin Cycle, şi în 2001 : Kill Me Later şi XCU: Extreme Close Up. Dar munca sa din greu în curând a fost rasplatita cu un rol principal într-o serie populara NBC.

scrub-a-dub

Sticomul NBC Scrubs a fost comparat cu o comedie ER, şi împărtăşeşte aceeaşi noapte la NBC, ca parte a liniei „Thursday’s Must-See TV”. Din 2001, Sarah a jucat un rol central ca Dr. Elliot Reid, una extrem de motivata şi sarcastică încă plina de compasiune medicala. Cu toate că a recunoscut ca doreste să renunţe la acţiune şi să participe la colegiu in acelasi an, Sarah nu a aratat nici un semn ca va pleca din spectacol.

Chalke continuă să migreze intre California si Columbia Britanică. Ea este amatoare de fond în aer liber, mai ales caiac, drumetii si schi (ea este un instructor de schi). De asemenea, ea are o înclinaţie pentru gătit mâncare asiatică cu prietenii. Ea este voluntara la un ospiciu pentru copii bolnavi terminali şi a lucrat mult timp pentru Fondul Audrey Hepburn pentru copii.

By FW Editor

 

Sarah Chalke Videoclipuri
Ask Scrubs - Sarah Chalke

irrelevant
0
broken


Tag-uri: canada, 1976, actrita

[editeaza tag-uri]


Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :