FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 401
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Sarah Blasko Biografie
Sarah Blasko Videoclipuri
Site-uri despre Sarah Blasko
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Sarah Blasko
Intreaba despre Sarah Blasko
Adauga un citat spus de Sarah Blasko
Vedete nascute pe 23 Septembrie
 

Sarah Blasko Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Sarah Blasko has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Sarah Blasko

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Sarah Blasko

 Q:   Intreaba despre Sarah Blasko       
Sarah Blasko Sarah Blasko s-a născut pe 23 septembrie 1976, în Sydney, Australia. Fiica unor misionari, Sarah a petrecut o mare parte din copilăria ei la adăpostirea visului de a deveni un medic veterinar.

Mulţumită surorii ei, ea a început să ia în considerare o cariera ca muzician, şi in perioada in care avea 16 ani, Sarah a format o trupă şi a început lentul proces de descoperire a vocii ei muzicale. Doi ani mai tarziu, Sarah a scris melodii proprii - chiar dacă condiţiile în banda se agravau de la o zi la alta (chiar au incercat cateva sedinte de terapie, în speranţa ca lucrurile se vor rezolva).

Curând după aceea, Sarah a realizat ca viitorul ei se afla în lumea muncii solo,si prin urmare, ea a rupt toate legăturile cu membrii trupei ei. Ea a petrecut următorii câţ iva ani desfăşurandu-si activităţile acustic si perfectionandu-le cu fiecare ocazie disponibila, soluţionand o listă stabilită de care ea era mândra. Sarah a început sa trimita demo-uri la fiecare casa de discuri la care ea se putea gândi şi, deşi a primit avizele pozitive despre muzica ei, nimeni nu a vrut să semneze cu ea.

Sarah Comunicate a lansat Prelusive

După ce a primit nenumarate scrisori de respingere, Sarah a decis să ia soarta in propriile sale mâini. Ea a compilat şase trackuri EP intr-un album numit Prelusive, pe care l-a promovat şi eliberat ea insasi. Din fericire, o staţie de radio australiana care vizează tinerii, a preluat melodia ei "Your Way", aproape imediat şi a pus-o în rotaţia lor de zi cu zi.

In cele din urmă , ea a captat atentia unei case de discuri locale, numita Dew Process, şi durat mult ca Sarah sa se pomeni semnata şi plasata sub contractul cu numele acestora (eticheta rapid a re-lansat Prelusive sub numele lor).

Sarah Blasko lanseaza Overture

Lucrand la materialul pentru albumul de debut timp de şase luni ei, Sarah a decis ca o schimbare de peisaj era necesara şi, ulterior, a plecat din Australia pentru Los Angeles. "A fost într-adevăr extraordinar să fiu undeva total diferit şi chiar sa ma concentrez pe înregistrari," spune ea. "Steatam in spatele ambalatorilor, o pensiune chiar lângă Hollywood Boulevard şi am lucrat la album şase zile pe săptămână, timp de două luni.”

Rezultatul final a fost Overture şi caracterul de subliniere, un album care a fost primit cu căldură de către presă şi chiar i-a adus lui Sarah o serie de nominalizări la Australian Recording Industry Association. Sarah a petrecut următoarele câteva luni facand inconjurul planetei, şi, în acest proces, ea a construit un loiala si inversunat, devotat grup.

Sarah Blasko înregistreaza What The Sea Wants

Înainte de a lucra la Overture şi la Underscore, Sarah a început să exploreze lumea. Ea a înregistrat o serie întreagă de invelitoare pentru o mare varietate de surse, cu unele dintre cele mai notabile exemple : Elton John's "Goodbye Yellow Brick Road" şi Crowded House's "Don't Dream It's Over".

Cu turneul ei aflat la final, Sarah a petrecut prima parte a anului 2006 lucrand exclusiv pe albumul ei din al doilea an de studentie, What The Sea Wants, The Sea Will Have. Eliberat cu revizuiri stralucitoare, discul a intarit bine statutul lui Sarah ca fiind o prezenţă unica în cadrul industriei muzicale.

Ce altceva mai trebuie să ştiţi?

By FW Editor

 

Sarah Blasko Videoclipuri
Sarah Blasko - "We Won't Run"

irrelevant
1
broken


Tag-uri: australia, 1976, cantareata

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru sarah_blasko. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 04 May '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :