FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 665
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Sara Ramirez Biografie
Sara Ramirez Videoclipuri
Sara Ramirez Poze
Site-uri despre Sara Ramirez
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Sara Ramirez
Intreaba despre Sara Ramirez
Adauga un citat spus de Sara Ramirez
Vedete nascute pe 31 August
Celebritati nascute in Mazatlan Sinaloa Mexic
Vedete in zodia Fecioara
 

Sara Ramirez Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Sara Ramirez has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Sara Ramirez

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   prezentator   1971   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   2001   1973   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Sara Ramirez

 Q:   Intreaba despre Sara Ramirez       
Sara Ramirez Sara Ramirez s-a născut pe 31 august, 1975, în partea cu plaja exotica din comunitatea Mazatlan, Sinaloa, Mexic. Fiica unui cântăreţ talentat si a unei actrite, s-a mutat cu mama ei la San Diego în 1983, imediat dupa divortul parintilor ei. Acolo Sara si-a ascuţit pentru prima oara apetitul ei pentru teatru ca studenta la Scoala de Creatie si Arte de Actorie din San Diego .

"Instrumentele muzicale au fost un mare lucru, şi cred că am câştigat mai mult interes cu cat ma ducea mai des să le vad", spune ea. "Am văzut-o pe mama mea în câteva piese cu muzica atunci când am crescut, si de asemenea, eu sunt destul de sigura că acestea au alimentat interesul meu."

Sara Ramirez merge la Juilliard

După absolvirea ei, Sara condusa de luminile puternice din New York a pa rticipat la Juilliard School, acelaşi teren profesionist de reproducţie care l-au parcurs Robin Williams, Christopher Reeve şi Jamie Foxx. Şcoală s-a dovedit a fi motivul perfect pentru cultivarea talentului, iar Sara şi-a petrecut următorii câţiva ani dezvoltandu-si, atât calitatile de actrita cat si cele uimitoare de viola.

Sara Ramirez pe Broadway

Echipata cu o educaţie de primă clasă, Sara si-a făcut debutul pe Broadway în 1998, joacă rolul lui Wahzinak din filmul The Capeman, in regia lui Paul Simon. Deşi muzica s-a dovedit a fi una criticata, Sara a fost nominalizata pentru interpretarea sa restanta şi ea a terminat anul cu un rol în hitul You've Got Mail, avandu-i actori pe Tom Hanks şi Meg Ryan.

Sara Ramirez in Chicago

Următorul pas pentru această stea multitalentata a fost un rol in piesa muzicala The Gershwins’ Fascinating Rhythm, pentru care a primit o nominalizare la Outer Critics Circle Award, urmată de spectacolein A Class Act, The Vagina Monologues si Dreamgirls. Până acum una dintre cele mai promiţătoare stele in The Great White Way, Sara a continuat să se ramifice în televiziune cu aparitii in Spin City si Third Watch în 2000, Law & Order în 2002, NYPD Blue în 2004, precum şi filmele Chicago şi Spider -Man în 2002.

Sara Ramirez în Spamalot

Sara a continuat urcarea ei pentru faima în 2004, când a jucat în Spamalot, o adaptare hilara muzicala la Monty Python and the Holy Grail. Rolul ei de scena ca fiind Lady of the Lake instantaneu a câştigat fani si critici deopotrivă, şi ea a fost onorata anul următor, cu un premiu Tony şi un Outer Critics Circle Award pentru Cea mai bună performanta a unei actriţe recomandate într-o piesa musicala.

Ea admite : "Când mă uit înapoi pe Spamalot, un imens zâmbet se raspandeste peste fata mea, mi se strange gâtul în sus, şi ochii mei devin aposi,". "A fost momentul vietii mele. A fost cel mai edificator moment artistic, provocator, vesel, istovitor, şi cel mai realizat loc de muncă din viaţa mea. "

Sara Ramirez pe Grey's Anatomy

A fost, de asemenea, un pas mare in cariera de performanţă exceptionala a lui Sara ce a atras atentia lui Shonda Rhimes, creatorul Grey's Anatomy. "S-a întâmplat să fie un mare fan al Grey's Anatomy din timpul nebuniei Spamalot şi, datorită agenţilor mei şi a îngerilor de la ABC / Touchstone, am avut mai multe întâlniri, ca rezultat al celor care au participat la spectacol", spune ea. Directorilor spectacolui, in mod clar, le-au placut ceea ce au văzut şi Sara a fost invitata să se alăture în curând in rolul durului chirurg ortopedic Dr. Callie Torres.

Sara şi celegii ei au fost onorati pentru munca lor de inspiraţie, în 2005, cu un Screen Actors Guild Award pentru performanţe remarcabile ale unui ansamblu într-un serial dramatic.

Ce altceva mai trebuie să ştiţi?

By FW Editor

 

Sara Ramirez Videoclipuri
ask Grey's Anatomy part 4 Sara Ramirez

irrelevant
2
broken


Tag-uri: 1975, mexic, actrita

[editeaza tag-uri]


Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 18 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :