FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 558
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Sara Paxton Biografie
Sara Paxton Videoclipuri
Site-uri despre Sara Paxton
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Sara Paxton
Intreaba despre Sara Paxton
Adauga un citat spus de Sara Paxton
Vedete nascute pe 25 Aprilie
Celebritati nascute in Woodland Hills California SUA
Vedete in zodia Taur
 

Sara Paxton Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Sara Paxton has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Sara Paxton

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Sara Paxton

 Q:   Intreaba despre Sara Paxton       
Sara Paxton Sara Paxton Emily s-a nascut pe 25 aprilie 1988, în Los Angeles, California. O interpreta naturala, ea a început să apară în televiziune şi anunţuri de imprimare pana ca ea sa implineasca 6 ani.

Paxton Sara în Liar Liar

Prima dintre multe pauze mari ale lui Sara Paxton au venit în 1997, când a apărut în Liar Liar, cu Jim Carrey in rolul principal. Cu toate că rolul ei a fost relativ mic, Sara Paxton a fost încântata să lucreze alături de unul dintre cei mai de succes actori de la Hollywood. "El a fost atât de cool," îşi aminteşte ea. "El a fost un tip foarte frumos. Am aveam doar 8 şi el nu-si va aminti de mine deloc, dar el a fost atat de amuzant pe platou şi chiar a fost foarte frumos. "

Jim Carrey a fost doar primul dintr-o lista de multe celebrităţi , cu care Sara Paxton a ajuns să împartă marele ecran. În 1998 ,singura, ea a apărut în pelicula de actiunie a lui Kurt Russell , Soldier, si alături de Jude Law în comedie romantica Music From Another Room.

Anul următor, a avut acelasi succes pentru Sara Paxton: Ea a aparut in filmul de familie Durango Kids şi a jucat in mai multe episoade din emisiunile de spectacol TV Working, Passions and Action. În următorii doi ani, Sara Paxton a avut mai multe apariţii pe programe de top cum ar fi CSI: Crime Scene Investigation şi Lizzie McGuire.

Paxton Sara în Salutări din Tucson

Munca grea a lui Sara Paxton ca viitoare actrita a dat roade în 2002, când a primit un rol principal in serie de televiziune Salutări din Tucson. Partea particulara a hitului a fost aproape de casa din mai multe multe. "Salutări din Tucson a fost, aproximativ pe jumătate irlandez, pe jumătate de familie mexicana," explică ea.

"Eu sunt pe jumătate mexicana de fapt, în viaţa reală. Mama mea este din Mexic şi eu vorbesc un pic de spaniolă. Obisnuiam sa vorbesc mult mai mult, dar ştiţi, se uita de-a lungul anilor. "

Cu toate că Sara Paxton poate ca a uitat unele din cuvintele spaniole din vocabularul ei, directorii nu au uitat atât de rapid de ea. Frumoasa blonda a urmat dupa succesul ei în Salutări din Tucson, cu munca pentru a-i reveni vocea în SpongeBob SquarePants şi un rol in CSI: Miami, în 2003.

Până în 2004, Sara Paxton a fost o veterana a industriei şi s-a bucurat de aparitii în topul celor mai evaluate spectacole precum Will & Grace, Malcolm in the Middle şi Summerland. Ea a primit, de asemenea, un rol principal în Sleepover (2004), o comedie adolescenta despre patru cei mai buni prieteni disperati sa-si îmbunătăţeasca statutul lor social.

Sara Paxton stea în Darcy’s Wild Life

Performanta lui Sara Paxton în Sleepover a ajutat-o sa primeasca rolul din Domeniul lui Darcy de pe Discovery Channel in Darcy’s Wild Life. Comedie populara spune povestea unei adolescente Malibu, care a fost dezrădăcinata din existenţa ei familiara de pe plaja şi mutata într-o comunitate rural. În plus faţă de rolul principal din spectacol, Sara Paxton, de asemenea, a relevat versatilitatea ei remarcabila prin furnizarea a multor piese proprii muzicale pentru Wild Darcy's Life.

Acest lucru a condus la crearea primului album al lui Sara Paxton, The Ups and Downs. "Este muzica pop-rock şi am ajutat la compunerea unora dintre melodii - şi am compus cateva pe cont propriu," explică ea.

Sara Paxton primeste rolul principal în Aquamarine

Sara Paxton, de asemenea, face valuri în 2006, când ea a jucat intr-o poveste de dragoste a unei sirene ranite în Aquamarine. Pentru Sara Paxton, rolul a fost de fapt un fel de vis devenit realitate. Ea a recunoscut : "Fiind o sirenă a fost visul meu de când eram copila". "Obisnuiam sa sar in piscina şi ma gandeam la denumiri de sirenă pentru mine si pretindeam ca eram o sirenă ... A fost cu adevărat uimitor sa ajunga o sirena. Ma uitam la The Little Mermaid cam in fiecare zi. "

Paxton Sara lanseaza primul ei album The Ups and Downs

Pentru anul 2006, în plus faţă de ce a jucat in Wild Darcy's Life şi in pelicula Disney Return to Halloweentown, Sara Paxton, de asemenea,a aplicat la programul de studii ale filmului USC (dar nu a fost acceptată).

Cu toate acestea, cariera ei de film nu a încetini. În 2007, Sara Paxton a avut roluri în filme Sydney White şi făcut-pentru-film de televiziune Partidul Never Stops: Diary of a Binge Drinker.

Apoi, un an mai târziu, Sara Paxton a debutat in muzica, lansand albumul de debut,The Ups and Downs in care ea a apărut în Superhero Movie si The Last House on the Left, de asemenea.

By FW Editor

 

Sara Paxton Videoclipuri
Sara Paxton - Take A Walk (Full Video)

irrelevant
-1
broken


Tag-uri: 1988, california, actrita

[editeaza tag-uri]


Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :