FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 157
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Sara Cox Biografie
Sara Cox Videoclipuri
Site-uri despre Sara Cox
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Sara Cox
Intreaba despre Sara Cox
Adauga un citat spus de Sara Cox
Vedete nascute pe 13 Decembrie
Celebritati nascute in Bolton Anglia
 

Sara Cox Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Sara Cox has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Sara Cox

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Sara Cox

 Q:   Intreaba despre Sara Cox       
Sara Cox Sara Cox - "Coxy" pentru prietenii ei – s-a nascut pe 13 decembrie 1974, în Bolton, Lancashire, Anglia. În ciuda intrării în lume pe Friday the 13th, ea pare sa nu fi suferit efecte bolnave. Crescand, ea a vrut să fie "Un barbat, în primul rând. Apoi, un vet. Apoi, o Policewoman." În şcoală, Sara a fost o studenta la drept, dar ea ştia că ea nu a vrut să meargă sa fie studenta, asa ca atunci cand a împlinit 18 ani, ea si-a încercat norocul ei ca model.

Fiind în cariera de modelare a ei inca devreme, Sara a atras deja atenţia producătorilor de televiziune britanice, în 1994, de exemplu, ea a fost cautata de către producătorii de la Girlie Show de pe Canalul Marea Britanie 4. Cu toate acestea, gazduirea nu a devenit un loc de muncă full-time imediat.

Aceasta nu a fost până în 1999 că ea a făcut o altă incursiune în domeniu, un stagiu de lucru la Channel 4 Micul dejun, care a avut-o pe Sara in studio in fiecare dimineata la 4:30.

BBC obligat

În septembrie 1999, Sara a trecut la BBC Radio 1. Ea a început ca un co-prezentator la emisiunea de prânz, sâmbătă, alături de Emma B. În acelaşi timp, Sara a ajutat la lansarea The Sunday Surgery, în cazul în care ea a abordat problemele ascultătorilor cu caracter personal, impreuna cu Dr. Mark Hamilton. În luna mai a anului următor, spectacolul The Sunday Surgery , si echipa sa de producţie, a luat acasa un Sony Radio Gold Award pentru servicii publice.

La 31 martie 2000, Sara a preluat ca gazdă emisiunea , The Breakfast Show - devenind a doua femeie prezentatoare din istoria programului. Aerisirea în zilele lucrătoare de la 7 am la 10 am, Sara nu trebuie să fie la fel de devreme cum a făcut pentru The Big Breackfast. Acest spectacol, şi alte apariţii mass-media, de la The Big Breackfast, The Girlie Show, spectacol de divertisment Exclusive de pe Channel 5, si spectacole de pe MTV, au făcut-o pe Sara o marfă fierbinte in Marea Britanie.

still getting around

Şi, bineînţeles, Sara a fost a ţinut pasul cu profilul ei. In timpul verii anului 2000, Sara a ajutat conducerea de la Radio Live 1's Music din Regatul Unit, prin a fi un prezentatoare la One Big Sunday, evenimente din intreaga tara. În plus, ea si-a dus emisiunea la Ibiza , Glastonbury şi Radio 1 Love Parade. De asemenea, în vara anului 2001, Sara a plecat la Ibiza şi a făcut un set mai mare de One Big Sunday.

Sara a reusit, de asemenea, să ţină pasul cu moda într-o oarecare măsură. In tot acest timp ea a aparut in mai multe reviste britanice de la mijlocul anilor '90, inclusiv FHM, Maxim, Sky, Loaded. Sara a castigat, de asemenea, premii pentru cel mai bun DJ in chestionarele britanice în Smash Hits şi de The Sun.

By FW Editor

 

Sara Cox Videoclipuri
Moyles - Sara Cox handover (Web Streaming Wed 14 Jan 09:58-10:02)

irrelevant
0
broken


Tag-uri: anglia, 1974, gazda

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru sara_cox. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 05 May '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :