FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 391
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Sara Bareilles Biografie
Sara Bareilles Videoclipuri
Site-uri despre Sara Bareilles
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Sara Bareilles
Intreaba despre Sara Bareilles
Adauga un citat spus de Sara Bareilles
Vedete nascute pe 7 Decembrie
Celebritati nascute in Eureka Statele Unite ale Americii
 

Sara Bareilles Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Sara Bareilles has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Sara Bareilles

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Sara Bareilles

 Q:   Intreaba despre Sara Bareilles       
Sara Bareilles Sara Bareilles s-a născut în Humboldt County, California, în 1982, şi ea a crescut în oraşul Eureka. Ea a petrecut o mare parte din viata ei timpurie într-un decor rural, trăind într-o casa situată pe mai multe hectare de pădure, unde a învăţat să plimbe cai. Petrecand acei ani înconjurata de pădurea deasă a ajutat-o sa-si dezvolte o imaginaţie "fermecătoare si hiperactiva," în conformitate cu estimarea ei.

Bareilles a scris melodii inca de cand era mica, şi ea, de asemenea, a învăţat să cânte la pian. Ea si-a onorat abilităţile ei vocale cantand in coruri de liceu, şi, de asemenea, a apărut în comunitatea locala a producatiei teatrului muzical. După liceu, Bareilles s-a mutat la Los Angeles pentru a studia comunicaţiile la UCLA. În plus faţă de studiile academice, s-a alaturat unui grup cunoscut sub numele de Awaken A Cappella, care a continuat să înregistreze piesa ei "Gravity" pe Disfunctionalul lor album de familie (2003).

Sara Bareilles lanseaza The first one

Împrejurimile ei noi a inspirat-o să înceapa scrierea unui lot de piese noi, pe care le-a testat in fata unei audiente la noptile de la Open Mike, înainte de a absolvi la spectacole mici din baruri şi cluburi la începutul anului 2002. Avand in vedere ca ea a început să aiba succes , au urmat locaţii mai mari.

În aprilie 2003, debutul de lansare a lui Bareiiles, "un demo corespunzător intitulat The First One, cuprinde trackul " Come Round Soon", precum şi o versiune live a lui" Gravity ". Discul ei din al doilea an de studentie, The summer Sessions , a fost eliberat in octombrie şi a inclus melodiile "Inside Out" si "To good for you (So Sorry)." În 2004, ea a obtinut un rol fiind o cântăreaţă într-un bar in filmul Girl Play.

În ianuarie 2004, Careful Confessions, pe care l-a co-produs cu Gabriel Mann, a fost emis pe etichetă Tiny Bear. Discul a inclus versiuni de studio "Fairytale", precum şi o restaurare a lui "Gravity", mai târziu auzit în filmul independent Loving Annabelle (2006).

Casele de discuri mari au început să iau notă de cântăreata talentata, compozitoare, şi reprezentantul de la Epic Records 'A& R, Pete Giberga în cele din urmă a semnat cu Bareilles un contract în luna aprilie a anului 2005. Ea a petrecut o mare parte din restul anului, scriind şi restaurand înainte de intrarea în studioul de inregistrari cu producatorul Eric Rosse în luna februarie a anului 2006 ca să stabilească melodii.

barielles sara lanseaza de vocea mică

La începutul anului 2007, profilul lui Bareilles "a primit un impuls atunci când ea a fost invitata să apară la actul de deschidere pentru un tur de viitor, Aqualung si Mika. Înainte de eliberarea majora a etichetei sale de debut, ea a plecat intr-un turneu, împreună cu Rocco DeLuca şi Burden.. ITunes Music Store recomanda "Love Song" ca fiind singlelul lor liber al săptămânii, în iunie, în timp ce Epic a emis albumul Little Voice, în luna iulie a acelui an.

Primul ei album complet de studio a constat din unele versiuni nou înregistrate de melodii care au apărut pe demo-urile ei anterioare, precum şi câteva piese noi scrise în mod expres pentru Little Voice. The collection a depasit toate asteptarile, când a ajuns in topul iTunes a celor mai downloadate albume in prima saptamana de la lansarea sa.

Din păcate, aceasta nu a dat rezultate atat de bune si in Top Billboard 200 Chart, unde numai a debutat pe locul 45, în ciuda cifrelor decente de vânzări de 16.000 de exemplare în prima săptămână de vânzare. Bareilles a pornit la drum pentru a treia oară în 2007, câştigând de expunere imensă cu deschiderea actiunii pentru Maroon 5 in turneul lor din SUA.

Ce altceva mai trebuie să ştiţi?

By FW Editor

 

Sara Bareilles Videoclipuri
Sara Bareilles "Gravity"

irrelevant
0
broken


Tag-uri: california, 1982, cantareata

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru sara_bareilles. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 04 May '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :