FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 168
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Sandi Thom Biografie
Sandi Thom Videoclipuri
Site-uri despre Sandi Thom
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Sandi Thom
Intreaba despre Sandi Thom
Adauga un citat spus de Sandi Thom
Vedete nascute pe 11 August
 

Sandi Thom Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Sandi Thom has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Sandi Thom

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Sandi Thom

 Q:   Intreaba despre Sandi Thom       
Sandi Thom Alexandria Thom s-a născut la 11 august 1981, la Banff, un mic oraş de pe coasta de nord-est a Scoţiei. Fiica unui tată scoţian şi unei mame irlandeze,ea îşi aminteşte tinereţea ei ca fiind fermecătoare.Ea spunea: "Am dat afară balegar de cai, am cantat la pian, la orga bisericii, si a devenit obsedata de My Little Pony, Star Wars (şi) The Labyrinth".

Thom Sandi joins The Residents

Sandi Thom a devenit obsedata de muzică şi, la vârsta de 14 ani, s-a alăturat trupei bine stabilite The Residents. "Am fost ca aceasta fata si ei toţi erau trecuti 50 de ani", spune ea. "A fost foarte interesant pentru că noi am cantat muzică din generatia lor, nu din generaţia mea. Eu am cântat, cum ar fi, muzica anilor '70, când am avut 14, în baruri, în Scoţia. "

Sandi T hom la Institutul de arte performante

Sandi Thom a rămas cu trupa timp de trei ani, înainte de a decide să continue ambarcaţiunile ei în continuare la Institutul de Arte de Actorie din Liverpool. "Din moment ce Sir Paul McCartney este patronul - si el a scris unul sau două hit-uri - am decis să dau o incercare", spune ea.

Acesta s-a dovedit a fi o decizie înţeleaptă, Sandi şi-a petrecut următorii trei ani divizandu-si timpul ei între locul de muncă şi spectacolele ei cu o banda. Cu toate că niciodată grupul nu s-a decis cu privire la un nume, au lansat un EP numit Time to Breath şi ei au avansat pana in semi-finalele unui concurs de muzica de la Radio 1 BBC.

Thom Sandi a semnat primul ei contract

După absolvire, Sandi s-a mutat înapoi în Scoţia în cazul în care ea însăşi s-a cufundat în crearea de demo-uri şi in desfăşurarea de activităţi pe plan local. Din fericire, aceasta nu a durat mult, intrucat ea a atras atentia de producători şi ea a semnat în curând cu inregistrarile Viking Legacy, o etichetă mică independenta situata in Orkney, Scoţia. Sandi, de asemenea, a semnat un contract de compozitie cu Windswept Pacific Music, aceeaşi companie de publicare care reprezintă Alice Cooper, Lady Sovereign şi Nick Cave, printre multe altele.

Cu Legacy şi Windswept fermi în colţul ei, Sandi Thom a început să înregistreze cântece ei şi are spectacole în întreaga ţară pentru a ridica profilul ei. Deşi acestea au fost bine-primite, tulburarile de viaţă pe drumuri s-au dovedit a fi prea mult pentru ea si Sandi a luat decizia conştientă de a părăsi barurile şi pub-urile si a inceput sa publice filmarile sale video de la inceputul cariei, pe internet.

Performantele lui Sandi Thom pe internet

Sandi si-a denumit turneul ei digital "21 Nights from Tooting", iar ea a început sa filmeze performantele ei intime de la Tootingul,apartamentul ei din Sudul Londrei pe 24 februarie, 2006. Cu toate că ea a avut numai 70 de fani pentru performanta ei, în primul rând, că numărul a crescut repede şi, până la sfârşitul anului pe 16 martie, ea a jucat in mod obişnuit pentru mulţimile cibernetice avand mai mult de 70.000 de fani.

"Oamenii care au fost deja pe lista discuţiilor mele au primit e-mail şi au fost in jur de 1.500 de persoane la acel moment, astfel încât acestia au trimis e-mailuri şi apoi au facut publicitate pentru MySpace si actiuni de genul asta - toate domeniile posibile - şi apoi, de acolo, este totul functioneaza de la sine, si-si genereaza propria publicitate, iar oamenii au început să vorbesc despre asta pentru mine ", spune ea.

Sandi Thom semneaza cu RCA

Fenomentul Grassroots, în curând a capturat interesul de etichete majore şi la doar două săptămâni de la terminarea „turului” ei virtual, Sandi a semnat un contract profitabil cu RCA. Compania a numit-o "prima semnare de webcast din istoria majora a caselor de discuri."

Datorita sprijinului RCA , Sandi a lansat albumul de debut, Smile ...It Confuses People, la 12 septembrie, 2006. Compilatia de 11 trackuri s-a dovedit a fi un succes imediat şi a urcat in partea de sus a topurilor din Marea Britanie şi Irlanda. Albumul a fost primit cu entuziasm, de asemenea, peste mări în Australia şi Noua Zeelandă în cazul în care acesta a primit certificatul de aur.

Ce altceva mai trebuie să ştiţi?

By FW Editor

 

Sandi Thom Videoclipuri
Sandi Thom - I Wich I Was A Punkrocker

irrelevant
0
broken


Tag-uri: scotia, 1981, cantareata

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru sandi_thom. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 04 May '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :