FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 2,015
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Sanaa Lathan Biografie
Sanaa Lathan Videoclipuri
Sanaa Lathan Filme
Site-uri despre Sanaa Lathan
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Sanaa Lathan
Intreaba despre Sanaa Lathan
Adauga un citat spus de Sanaa Lathan
Vedete nascute pe 19 Septembrie
Celebritati nascute in New York New York SUA
Vedete in zodia Fecioara
 

Sanaa Lathan Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Sanaa Lathan has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Sanaa Lathan

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   prezentator   1971   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   2001   1973   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Sanaa Lathan

 Q:   Intreaba despre Sanaa Lathan       
Sanaa Lathan Sanaa Lathan s-a nascut in New York la 19 septembrie 1971. Numele ei (pronunţat Sa-na) este de origine din Swahili si inseamna"opera de artă" sau "frumusete". Fiica unui director Stan Lathan şi a actriţei-dansatoare pe Broadway, Eleanor McCoy, Sanaa are patru fraţi, fratele ei mai mare Tendaji şi surorile mai mici Liliane, Arielle, şi Colette.

Cum ambii parinti ai ei lucreaza în domeniul artelor, Sanaa a fost practic înţărcaţa la show business. "[Mama mea] de fapt, dansa atunci când ea era însărcinată cu mine", spune Sanaa . "Ca un copil, am fost mereu în jurul teatrului." Sanaa, de asemenea, a luat lecţii de dans şi gimnastică.

Sanaa Lathan absolventa de masterat

Părinţii lui Sanaa au divorţat când ea era încă un copil. Ea si-a împărţit timpul st and la mama ei la New York, şi la tatăl ei, în Beverly Hills, prin clasa a 10-a, Sanaa a rămas în New York, unde a participat la un liceu de artă.

În continuare, Sanaa a participat la UC Berkeley, unde s-a specializat în limba engleză, şi a efectuat Teatrul Black Workshop. La absolvire, ea a devenit aproape un avocat; Sanaa a mărturisit mai târziu, "Imi placea modul cum suna acest lucru". Dar un recrutor a încurajat-o să aplice la Scoala de Drama Yale, astfel încât ea trecut ţara încă o dată, şi a obţinut un AMF (Master of Fine Arts) în actorie acolo.

Steaua Sanaa în „cel mai bun om”

La început, Sanaa a încercat să ajunga pe Broadway. Dar, când cariera ei nu părea să se dezvolte, încurajata de tatăl ei, Sanaa s-a mutat la Los Angeles pentru a căuta de lucru în film şi televiziune. Ea a avut aparitii in spectacolele Moesha şi In the House în 1996, apoi a fost un oaspete stea in Family Matters în 1997 şi NYPD Blue în 1998; ea a jucat, în acest timp, de asemenea, în două serii de televiziune de scurtă durată, Built to Last şi LateLine . Sanaa a avut primul ei rol în filmul Drive (1997), şi apoi a jucat rolul mamei lui Wesley Snipes în Blade (1998).

Cariera de film a lui Sanaa a mers la următorul nivel, când a jucat în The Wood (1999), alaturi de Omar Epps. Cei doi au ajuns sa fie impreuna, precum şi relaţia lor a durat un anumit număr de ani. Între timp, Sanaa a apărut în Life (1999), Catfish in Black Bean Sauce (1999), şi The Best Man (1999).

Ea si prietenul Epps au facut echipa pe ecran pentru comedia romantica Love & Basketball în anul 2000. Rolul jucătoarei de baschet Monica Wright i-a adus lui Sanaa o serie de premii, inclusiv un NAACP Image Award pentru cea mai bună actriţă. În acelaşi an, Sanaa, de asemenea, s-a reunit cu Wesley Snipes în filmul HBO , Disappearing Acts , adaptat dupa un roman a lui Terry McMillan.

Lathan Sanaa în zahăr brun

În 2002, Sanaa a aparut in Brown Sugar cu co-starul Taye Diggs doin The Best Man, şi apoi a urmat thrillerul Out of Time, alături de Denzel Washington, în 2003.

Deşi ea si-a facut un nume pentru ea, în comedii romantice si drame, Sanaa a primit un rol nou total diferit în 2004 – lider in anticipatul sci-fi Gore-Fest AVP: Alien Vs. Predator.

Sanaa este o stafide în soare

O parte din motivul pentru Sanna a incetinit a producţia de film care a facut ca ea sa se intoarca pe Broadway. În 2004, ea a fost aruncata in rolul tinerei Beneatha, în filmul A Raisin in the Sun, avandu`l in rolul principal pe Sean (P. Diddy) Combs. Rolul a rasplatit-o pe Sanaa cu numeroase premii de critică şi cu o nominalizare la Premiul Tony pentru cea mai bună actriţă.

Totusi se simtea acasa atat in New York cat si in Los Angeles, Sanaa spunea ca ea preferă a doua varianta pentru că acolo se afla industria de film- şi ea poate petrece timpul liber pe plaja.

By FW Editor

 
Sanaa Lathan Filme

Lupta cu mafia
No photo available
Blade
No photo available
Afaceri neterminate
No photo available
Viata-n puscarie
No photo available
Parinti si copii
No photo available
AVP: Alien vs. Predator
No photo available
Love & Basketball
No photo available
Cautandu-l pe Roland
No photo available
Out of Time: Crime Scene
No photo available
Urmeaza-ti inima
No photo available
Miracle in the Woods
No photo available
Vise si dorinte
NipTuck
NipTuck Shari Noble
No photo available
Entertainment Tonight
Sanaa Lathan Filmography
 

Sanaa Lathan Videoclipuri
SANAA LATHAN PUSHES KEYSHIA COLE'S SISTER AT CLUB!

irrelevant
0
broken


Tag-uri: new york, 1971, actrita

[editeaza tag-uri]


Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :