FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 349
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Samantha Mumba Biografie
Samantha Mumba Videoclipuri
Site-uri despre Samantha Mumba
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Samantha Mumba
Intreaba despre Samantha Mumba
Adauga un citat spus de Samantha Mumba
Vedete nascute pe 18 Ianuarie
Celebritati nascute in Dublin Irlanda Irlanda
Vedete in zodia Capricorn
 

Samantha Mumba Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Samantha Mumba has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Samantha Mumba

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Samantha Mumba

 Q:   Intreaba despre Samantha Mumba       
Samantha Mumba Samantha Mumba s-a născut în Dublin, Irlanda, unde ea a devenit cunoscut destul drept o senzatie de Pop / R & B. Nu este de mirare ca nimeni nu poate sa creada ca ea are doar 18.

Studiind la renumita Billie Barry Stage School din Dublin,inca de la vârsta de 3 pana la 15 ani (unde unul dintre colegii ei de clasa a fost Brian din grupul pop irlandez, Westlife), Samantha a fost întotdeauna foarte studioasa la scoala.

De aceea, atunci când ea s-a decis sa paraseasca scoala atunci cand avea 17 ani , ea ştia că se va cufunda ea însăşi concentrându-se exclusiv pe cariera ei muzicală intensificata, în special asupra unui contract de înregistrare.

Mingea a rulat pentru Samantha atunci când ea a fost aruncata în Mikado Hot, o productie Jazzy din 1998 bazata pe operele lui Gilbert şi a lui Sullivan. Performanta ei a primit numeroase premii, şi a asigurat că Irlanda - şi lumea - vor ştii în curând, cine a fost Samantha Mumba .

Ea a fost apoi invitata in mai multe emisiuni de televiziune din Irlanda, sa cante live, chiar şi atunci când a precizat că ea mimeaza. Turul irlandez de televiziune a ajutat-o pe Samantha sa câştige atât recunoaştere cat şi experienţă, dar agresivitatea ei speciala, şi atitudinea ei convingatoare a fost cea care ajut la decolarea carierei sale profesionale.

Samantha a fost ea insasi într-un club de noapte de la Dublin mintind că ea este o cantareata R & B, de la New York,si se afla în oraş pentru a produce un album de debut. Odată ajunsa în club, prietenul ei a introdus-o managerului trupei Boyzone şi Westlife. El a vazut talentul lui Samantha, ştia că ea are potenţial pentru a deveni vedeta pop, şi imediat a inscris-o la casa de discuri, Polydor.

După şase luni de performante intense şi de muncă de studio in timp ce studia la şcoală, fiind la varsta de 17 ani, Samantha a decis să plece şi să se concentreze asupra carierei sale. Jongland intre şcoală şi activităţile de performanta a fost o sarcină dificilă, şi ea planuia sa revina la studii daca- şi atunci când – totul se va calma. (În mod ironic, ea şi Brian de la Westlife au fost cei doi care au fost acreditati cu cele mai puţine sanse de reusita pe scena scolara).

Dar este sigur faptul ca alegerea Samanthei a fost una buna intrucat cariera sa nu se va linisti în orice moment în curând, mai ales nu dupa debutul său single, "Gotta Tell You" , un single ce a urcat repede in topuri. Lansata în 2000, prima piesa de pe albumul de debut cu acelaşi nume, a ajuns numărul unu în Irlanda ei natală, într-un record de 4 zile, a fost un număr unu in hiturile din Statele Unite, şi numărul 3 in topurile din Marea Britanie.

Ei doilea single, Body II Body, va deveni cu siguranţă prima materie in topurile muzicale, deja creand calduri corpurilor din Irlanda şi Marea Britanie. Gotta Tell You a fost lansat în 2000, şi este a urcat în mod constant in topurile internaţionale.

Cu toate că Samantha este considerata a fi o turista aflata în mod constant pe scena internationala, fanii loiali ai lui Kylie Minogue o solicita Drumcondra, Dublin, acasă.

By FW Editor

 

Samantha Mumba Videoclipuri
Samantha Mumba - Baby Come On Over

irrelevant
0
broken


Tag-uri: irlanda, 1998, cantareata

[editeaza tag-uri]


Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 14 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :