FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,161
Voturi: 1
Fame Riser
          
Fame Rank
10
Famous


In aceasta pagina

Samantha Fox Biografie
Samantha Fox Videoclipuri
Site-uri despre Samantha Fox
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Samantha Fox
Intreaba despre Samantha Fox
Adauga un citat spus de Samantha Fox
Vedete nascute pe 15 Aprilie
Celebritati nascute in Londra Anglia Marea Britanie
Vedete in zodia Berbec
 

Samantha Fox Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Samantha Fox has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Samantha Fox

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Samantha Fox

 Q:   Intreaba despre Samantha Fox       
Samantha Fox Karen Samantha Fox s-a născut 15 aprilie 1966, în Mile End, Londra,avand părinţi pe Patrick si pe Carole. Crescand într-o familie din clasa de mijloc, Samantha a avut vise din copilărie: să devină politista sau cântăreaţă. Unul dintre aceste vise a fost deja realizat.

Dar faima ei a venit sub alta formă din altă direcţie, şi poate fi atribuita sortii şi privirii ei sexy. Fiind eleva de liceu, Samantha a fost descoperita de tabloidul Sun în timp ce studia pentru examenele ei. După prima sa aparitie ca model topless în „pagina 3" caracteristică a revistei, popularitatea ei a luat amploare.

Samantha Fox is a page 3 girl

Samantha Fox, a lucrat la pagina 3 a tabloidului pentru mulţi ani, fapt ce a a făcut-o celebra, dar ea a vrut să urmeze visul ei de a fi cantareata profesionista (ea a vrut să cante ca Stevie Nicks), şi în 1985, acest vis a devenit realitate.

Albumul de debut, intitulat Touch Me, a fost lansat în 1987 şi a mers snur după eliberarea primului single, "Touch Me (I Want Your Body)." Cu ajutorul versurilor controversate, acest single a vandut mai mult de patru milioane de exemplare in intreaga lume, şi a facut-o pe Samantha un star internaţional.

Celebritatea ei a crescut chiar mai mult atunci când ea a fost invitate de VJed pe MTV în SUA. Albumul ei din al doilea an de studentie, a fost lansat în 1987, şi în ciuda criticilor ce o numeau un model topless ce incearca sa devina o cantareata, ea a demonstrat gurilor rele contrariul, prin crearea unei baze pentru fani. Samantha Fox dat nastere hit-ului "Naughty Girls (Need Love Too)" şi "Nothing's Gonna Stop Me Now".

Samantha a continuat cu lansarea celui de-al treilea album, I Wanna Have Some Fun, în 1988. Din nou, ea a castigat un oarecare succes cu "Next To Me" si "Love House", dar succesul şi lauda nu au fost niciodată printre critici.

Samantha Fox Comunicate de 21st century Fox

Restul anilor '90 au fost marcati de comunicate de album, chiar mai mult, cum ar fi Just One Night din 1991 şi EP Hurt Me, şi in anul 1992, Greatest Hits (cu hit-uri "Vreau doar să fiu cu tine" şi "Do Ya Do Ya (Wanna Please Me). "

Iesind de pe scena (cel puţin de pe scena muzicală), pentru un timp, Samantha si-a reînnoit imaginea ei, dar si sunetul mai încrezător, curăţand unul (care se presupune că a inclus o reducere a sânilor) pentru a merge cu albumul ei la fel de încrezător, 21st Century Fox, lansat în 1997.

Albumul a dus la single-urile "Wasted Energie", "Let Me Be Free" şi "Santa Maria".

Deşi Samantha Fox nu a muncit la muzica ei, ea a lucreat la alte proiecte, şi anume mutandu-se la actorie avand aparitii in Rock Dancer - 1994 şi The Match – 1999, ajungand în Frontline şi Frank Skinner Show.

Samantha Fox in Playboy

Vorbind de piele, cea mai faimosa fata din Page 3 a fost invitata de către Sun să pozeze pentru caracteristica Aniversare a 25 de ani. Ea pozeaza de cinci ori - o dată pentru fiecare zi a săptămânii – în diferite ipostaze, şi prima poza topless a fost extinsă la dimensiunile unui poster. Bărbaţii din lume nu au trebuit să-si faca griji, intrucat Samantha Fox, de asemenea, a pozat nud pentru Playboy în 1996.

Samantha Fox Releases Angel With An Attitude

În anul 2002, Samantha Fox a scos un alt album, Watching You, Watching Me. Apoi, în 2005, ea a lansat Angel With An Attitude şi, doi ani mai târziu, ea a re-lansat albumul, avand două piese suplimentare bonus.

În 2007, Samantha Fox a avut un turneu in Australia, fiind inclusa in spectaculosul Countdown 2, o serie de concerte ce revigoreaza nostalgia muzicii australiene din seriile de televiziune Countdown. A fost prima dată, cand ea a efectuat vreodată o arenă in stil de concert..

By FW Editor

 

Samantha Fox Videoclipuri
Samantha Fox - Touch me (I want your body)

irrelevant
3
broken


Tag-uri: londra, 1966, cantareata

[editeaza tag-uri]


Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 26 August '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :