FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,102
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Salma Hayek Biografie
Salma Hayek Videoclipuri
Salma Hayek Poze
Salma Hayek Stiri
Site-uri despre Salma Hayek
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Salma Hayek
Intreaba despre Salma Hayek
Salma Hayek Citate
Vedete nascute pe 02 Septembrie
Celebritati nascute in Coatzacoalcos Veracruz Mexic
Vedete in zodia Fecioara
 

Salma Hayek Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Salma Hayek has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Salma Hayek

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Salma Hayek

 Q:   Intreaba despre Salma Hayek       
Salma Hayek Salma Hayek s-a născut la 2 septembrie 1966, si a crescut in Coatzacoalcos, Veracruz, Mexic. Părinţii ei religiosi - tatăl de origine libanez, mama de origine spaniolă - au vrut să se asigure ca fiica lor va fi bine educata, şi au trimis-o la un internat al scolii din Louisiana, atunci când ea avea 12 ani. Trimisa înapoi acasă pentru glumele ei, Salma Hayek a terminat liceul şi a fost trimisa la Houston sa locuiasca împreună cu mătuşa ei până la vârsta de 17.

Salma Hayek este Teresa în Mexic

Odată ce a devenit studenta la un colegiu din Mexico City, cu specializare în studii de relaţii internaţionale, Salma Hayek în cele din urmă a decis să renunţe la aceasta (motiv care i-a întristat pe părinţii ei "), si să urmărească visul ei din copilărie de a deveni o actriţă.

Salma Hayek a inceput sa faca teatru local, inclusiv un rol ca fiind femeia conducatoare, în Aladdin si lampa fermecata . Munca de teatrul a condus la reclame, care în cele din urmă a condus la o parte dintr-o serie intitulata Un nuevo Amanecer. Salma Hayek a fost considerată o stea în Mexic pentru rolul ei ca „Teresa” intr-o telenovelă populară cu acelaşi nume. Cu toate acestea, acest lucru nu este de ajuns pentru frumusetea ambiţioasa a ei care si-a pus ochii pe Hollywood.

Salma Hayek s-a mutat la Los Angeles, în 1991, fiind o completa necunoscuta într-un oraş plin de actori care aspiră. Straina de limba engleză, Salma Hayek a petrecut următoarele 18 luni luand lecţii de limba engleză, în timp ce si-a exersat aptitudinile ei cu profesoara de drama Stella Adler.

Deşi Salma Hayek a fost audiata timp de patru luni pentru un rol principal, care în cele din urmă a fost acreditat unei alte actriţe, regizorul filmului, impresionat de determinarea ei, a distribuit-o într-un rol mai mic din acelasi film ( Mi vida loca, alias Crazy My Life, din anul 1993 ), astfel încât ea ar putea deveni un membru al Screen Actors Guild.

Salma Hayek, în Desperado

Primul rol al lui Salma Hayek a sosit în cele din urmă, şi a fost in cea mai mare parte datorita aspectului ei de la un spectacol de talk show in limbă spaniolă. Directorul Robert Rodriguez a prins aparitia Salmei Hayek şi a ştiut ca trebuie sa-i acorde un vot de incredere pentru continuarea filmului sau de succes El Mariachi, Desperado din 1995, alaturi de Antonio Banderas.

Rolurile sale din Fair Game din 1995 şi cel din 1996 din Fled nu au transformat-o chiar intr-o veritabila actrita, dar cum site-urile Salmei Hayek isi au originea în spaţiul cibernetic , publicul a inceput cu siguranta sa remarce această frumuseţe mexicana.

În 1996, Salma Hayek a apărut în filmul lui Robert Rodriguez „From Dusk Till Dawn” cu actori precum George Clooney şi Quentin Tarantino, si a jucat alături de Matthew Perry, în 1997, intr-o comedie romantica, Fools Rush In. În acelaşi an, Hayek a încântat publicul cu rolul ei ca Esmeralda într-o extrădare TNT din „ The Hunchback of the Notre Dame”, pur şi simplu numit „ Hunchback”.

Repertoriul de film al Salmei Hayek a continuat să se extindă, cu un rol în calitate de o dansatoare distribuitoare de cocaoina în 54, bazat pe urcarea si caderea unui club de noapte popular din anii '70. Ea a mai jucat alaturi de Jordana Brewster şi Elijah Wood în primele zece lovituri ale anului 1998, The Faculty (de asemenea, un film in regia lui Robert Rodriguez), alături de Matt Damon si Ben Affleck, în controversatul Dogma dun 1999 , si alaturi de Kevin Kline şi Will Smith, în cea mai mare dezamagire de buget a anului 1999 , Wild Wild West.

Salma Hayek este Frida Kahlo

În anul 2000, Salma Hayek a fost ocupata cu roluri în Timecode, Chain of Fools, şi ea a avut o aparitie scurta necreditata in filmul castigator al Oscarului,Trafic. După un rol în „Hotel” din 2001, Hayek a jucat in filmul facut pentru TV, In the Time of the Butterflies.

Între timp, Salma a lucrat la ceea ce avea să devină proiectul ei pentru animale de companie, Frida. Fiind o biografie al artistului mexican Frida Kahlo, filmul a fost lansat în anul 2002, avand-o pe Salma în rolul principal, şi a fost, de asemenea, coprodus de Hayek Rolul Salmei a fost rasplatita de catre Academy Awars, Bafta Awars si Golden Globe Awards cu nominalizari ca fiind Cea mai bună actriţă. Ea a luat acasa trofeele de cea mai bună actriţă la Fundaţia Imagen Awards şi Camera de Aur (Best International Actress).

Salma Hayek, în Desperado

În 2003, Salma Hayek a apărut în filmul lui Rodriguez, Spy Kids 3-D: Game Over, precum şi Desperado, Once Upon a Time in Mexico.

În plus faţă de filmele şi distincţiile sale , Salma Hayek si-a exprimat multumirea obtinerii acestor titluri fata de povestea de dragoste de patru ani, cu Edward Norton (el a apărut în Frida, şi chiar a scris script-ul final). Ea a fost, de asemenea, romantica in legătură cu fostul logodnic Richard Crenna, Jr., şi actorul Edward Atterton.

Salma Hayek, în după apusul soarelui

În 2004, Salma Hayek a jucat in filme precum After the Sunset, filmul animat Sian Ka'an (pentru care ea împrumută vocea ei), Paint, precum şi Legea lui Murphy . Ea a mai jucat, de asemenea, în anul 2005 in Ask the Dust cu Colin Farrell si Val Kilmer.

Salma Hayek şi Ugly Betty

Salma Hayek a adăugat munca de televiziune la cv-ul ei din 2006, cand ea a devenit producatorul executiv al filmului Ugly Betty, castigator al Globul de Aur.

Anul 2006 a marcat, de asemenea, anul în care a apărut în filmul Bandidas cu cea mai buna prietena a ei, Penelope Cruz. Si ea a primit roluri în 2007 in filmele Keep Coming Back şi Across the Universe.

Salma Hayek este numita nr. 52 în Top 99 al anului 2008

În noiembrie 2007, Salma Hayek a dat naştere primei sale fiice,Valentina. Numai câteva luni mai târziu, cititorii AM au votat-o in nenumarate randuri, astfel încât ea a ajuns în pozitia No. 52 in Topurile noastre a celor mai preferabile 99 de femei preferabile din lista anului 2008. Trecand de la actorie la rolul de a fi mama Salma este extraordinare. Ştiam că cititorii noştri ar fi suficient de inteligenti pentru a-şi exprima de tonele de voturi pentru ea, astfel ea este pe lista lui 2008 in topurile noastre 99.

Salma Hayek se casatoreste cu Francois-Henri Pinault

Salma Hayek a fost oficial retrasa de pe piaţă atunci când ea a spus "Oui" pentru miliardarul ei logodnic francez şi tatăl copilului ei, Francois-Henri Pinault, la o ceremonie privată ce a avut loc la 14 februarie 2009. Proprietar al unor bine-cunoscute branduri ca Balenciago şi Gucci, Pinault este unul dintre cei mai bogati oameni din Franţa.

Salma Hayek, în Cirque du freak

Întotdeauna cautand să extindă repertoriul ei de film, Salma Hayek tocmai a finalizat filmarea unui film destul de unic, Cirque du Freak, în care ea joacă rolul lui Madame Truska, doamna unui bărbos. Suntem destul de siguri că, chiar şi cu părul facial care-i ajunge la genunchi, Salma Hayek va fi fura in continuare lumina reflectoarelor de la femeile ei coostare, Jane Krakowski şi Kristen Schaal.

By FW Editor
Salma Hayek News
Salma Hayek a fost speriata de un sarpe (June 17, 2010)
Dieta secreta a lui Salma Hayek (July 02, 2010)
Salma Hayek face echipa cu Demi Moore (July 07, 2010)


Salma Hayek Liste
Despre Film
Na?teri în 1966
Actori mexicani


 

Salma Hayek Videoclipuri
Salma Hayek on Ugly Betty

irrelevant
0
broken


Tag-uri: mexic, 1966, actrita

[editeaza tag-uri]


Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 19 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :