FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,890
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Sabrina Ferilli Biografie
Sabrina Ferilli Videoclipuri
Sabrina Ferilli Filme
Site-uri despre Sabrina Ferilli
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Sabrina Ferilli
Intreaba despre Sabrina Ferilli
Adauga un citat spus de Sabrina Ferilli
Vedete nascute pe 28 Iunie
Celebritati nascute in Rome Italia Italia
Vedete in zodia Rac
 

Sabrina Ferilli Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Sabrina Ferilli has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Sabrina Ferilli

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   prezentator   1971   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   2001   1973   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Sabrina Ferilli

 Q:   Intreaba despre Sabrina Ferilli       
Sabrina Ferilli Sabrina Ferilli s-a născut la data de 28 iunie 1964, la Roma, Italia. Fiica unei gospodină şi a unui membru al Partidului Comunist (tatăl ei a fost fostul purtator de cuvand al delegaţiei italiene la nivel regional al Consiliului din Lazio), Sabrina întotdeauna ştia că ea a vrut să fie o actriţă şi niciodată nu a renuntat in ciuda primei sale incercari nereusite.

Cu o cariera ce se întinde pe o perioada de 15 ani - şi numaratoare continua - Sabrina are mai multe succese în cinematografie italiană, şi este considerata Sophia Loren a generatiei sale. Înainte de cariera ei ,cu rol în Americano rosso, din 1991 (alias Red american), Sabrina a apărut în mai multe filme.

dulciuri de la sabrina

Totul a început atunci când Sabrina a lucrat în renumitul "Centro Sp erimentale di Cinematografia" din Roma şi a participat la circuitul de drama locala. Ea si-a facut debutul în filmul de televiziune Portami La Luna în 1986,iar debutul de film si l-a facut în anul următor, în Rimini Rimini.

Mai multe roluri au sosit destul de repede pentru Sabrina ,cel mai notabil fiind Caramelle da uno sconosciuto din anul 1987(Sweets from a Stranger in regia lui Franco Ferrini),Il Volpone (alias The Big Fox) şi La Femme de mes amours din anul 1988, Nightclub -1989, La Strada di Ball - 1990 , si Un Giorno di Festa -1991.

Ceea ce ne duce la Sabrina este rolul ei de o viaţă, în Americano Rosso. Din acel moment, viata Sabrinei nu va fi niciodata la fel. Asta este, până când a primit rol în Diario di un vizio din anul 1993(alias Agenda unui maniac), film care a propulsat cariera ei chiar mai departe. Filmul lui Marco Ferreri i-a adus acasa Premiul Criticii la Festivalul de Film de la Berlin.

După un rol în 1994 in filmul facut pentru TV - Vandalucia, Sabrina a jucat in Il giudice ragazzino (alias The Kid Judge) şi La Bella Vita (alias "The Good Life), acesta din urmă aducandu-i o panglică de argint şi "Aurul Clapperboard " acestea fiind premii pentru Cea mai buna actrita.

cu siguranta o viaţă bună

În anii care au urmat i-au adus Sabrinei roluri în miniseriile tv din 1995 Inka Connection, şi cele din 1996 - Vite strozzate (alias Strangled Lives) , Ritorno A Casa Gori şi Ferie d'agosto (alias Vacanta din august ).

Anul 1996 a fost un an deosebit de important ca ea a fost aleasa de catre un consiliu de renume international intrubnit la Sanremo Song Festival, care a contribuit la statutul Sabrinei ca fiind una dintre mai luminoase si sexy stele din Italia.

În 1997, Sabrina a jucat în Oranges amres şi seria de TV Leu e beo, în timp ce în 1998, a jucat în Tu rídí (alias You're Laughing) şi Il Signor Quindicipalle (alias Mr. Fiftenn Balls).

Sabrina, mai recent, a fost văzută ca Rosanna Ranzi la TV in Le Ali della vita (alias On the Wings of the Eagle),în anul 2000 a fost vazuta in Le Giraffe si A ruota libera (alias Freewheeling), şi in 2001 in Almost America, în care ea a jucat rolul de Antonia.

kicking the habit

Deşi ea a avut o cariera vasta de film, adevarata pasiune a Sabrinei este teatrul, în care ea, de asemenea, are experienta.

Cea mai iubita femeie din Italia oferă barbatilor chiar si mai multe motive sa o adore : ea este un mare fan al echipei de fotbal AS Roma si este in Consiliul Fanilor echipei. Sabrina, de asemenea, a participat la o campanie publicitară pentru o marcă populară de spaghete (iar ca rezultat popularitatea acestora a crescut cu siguranţă).

O femeie foarte privată, bomba sexxy italiană locuieste cu animalele ei de companie, o pisică şi un câine.

By FW Editor

 
Sabrina Ferilli Filme

Pacatele trecutului
No photo available
Acqua... il fuoco, L'
No photo available
Picari, I
No photo available
Craciunul indragostitilor
No photo available
Piccoli omicidi senza parole
No photo available
Rimini Rimini
No photo available
Volpone, Il
No photo available
Lucia
No photo available
Vite strozzate
No photo available
Giudice ragazzino, Il
No photo available
Frullo del passero, Il
No photo available
Ali della vita, Le
No photo available
Ali della vita 2, Le
No photo available
Dalida
No photo available
Totul pentru copiii mei
Sabrina Ferilli Filmography
 

Sabrina Ferilli Videoclipuri
Sabrina Ferilli 2000 cosce superlative

irrelevant
2
broken


Tag-uri: italia, 1964, actrita

[editeaza tag-uri]


Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :