FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,003
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Queen Rania Biografie
Queen Rania Videoclipuri
Queen Rania Poze
Site-uri despre Queen Rania
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Queen Rania
Intreaba despre Queen Rania
Adauga un citat spus de Queen Rania
 

Queen Rania Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Queen Rania has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Queen Rania

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Queen Rania

 Q:   Intreaba despre Queen Rania       
Queen Rania Rania Al-Yasin s-a născut în Kuweit în 31 August, 1970. Fiind fiica unor părinţi palestinieni, ea a participat la prestigiosa New English School din Kuweit, unde i-a fost oferita posibilitatea de a interacţiona cu copii de toate rasele si toate genurile de fundaluri.

Biografie:

"Era o foarte mare comunitate expatriata în Kuweit," îşi aminteşte ea. "Clasa mea a avut copii din mai multe naţionalităţi diferite, asa ca am crescut cu oameni din Europa, Statele Unite, Africa, Orientul Îndepărtat. Aceste interacţiuni m-a făcut să înţeleg cât de cât cum suntem, că ceea ce ne face sa fim similari este mult mai mult decât ceea ce ne separă. "

După absolvirea celui de-al doilea ei învăţământ, Rania s-a mutat în Egipt, unde a primit o diploma in admini strarea afacerilor de la Universitatea Americana din Cairo în 1991. La absolvirea ei, Rania a compus piese din nou. De această dată, ea a pus ochii pe Iordania, în cazul în care ea a început o carieră la Citibank înainte de primi un loc de muncă în domeniul tehnologiei si informaţiei de la Apple Computers.

Soarta Raniei s-a schimbat pentru totdeauna într-o noapte, în 1993, când l-a întâlnit pe Abdullah Bin Al-Hussein, fiul regelui Iordaniei lui Hussein, la o petrecere. "N-ar fi putut sa-mi imaginez ce soarta aveam sa am în magazin ", spune ea. "În acel moment, fiind recent absolventa, am locuit şi muncit in Amman, şi, desigur, niciodată m-am aşteptat să ma marit cu un prinţ de filiaţie Haşemit sau într-o zi, să devin regină a Iordaniei."

Mai puţin de şase luni mai târziu, la 10 Iunie 1993, perechea s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase. În ciuda neamului sau regal, nici unul dintre cei doi nu se asteptau să ajungă la tron, deoarece Printul Abdullah nu a fost în mod oficial un prinţ. Aceasta onoare a aparţinut prinţul Hassan. Reflectând la acel moment, Rania consideră că statutul de a deveni Prince Abdullah a fost o binecuvântare.

"Am fost norocoasa, pentru că atunci când am venit în familie, am avut ocazia să ma obişnuiesc cu un nou mod de viaţă", spune ea. "Soţul meu a fost doar un prinţ, şi eu am fost doar o prinţesă, aşa că am putut controla, într-o oarecare măsură, separarea funcţiilor mele publice fata de viata mea privata".

Lasati in dispozitivele lor, cei doi tineri au început sa-si planifice o familie, iar pe 28 iunie 1994, Rania a dat naştere primului lor fiu, prinţul Hussein. Printesa Iman a urmat doar doi ani mai târziu în 27 Septembrie 1996.

Din păcate, familia a suferit o înfrângere devastatoare în 1999, odata cu moartea Majestatii Sale Regele Hussein. Cu două săptămâni înainte de a muri de cancer, Regele a şocat mulţi observatori din intreaga lume de a comuta linia de succesiune dinastica şi de a-l face pe Abdullah moştenitorul său, mai degrabă decât Hassan.

Nou încoronata Queen Rania isi aduce aminte ca fiind un timp copleşitor. "Ca urmare a trecerii triste al Întârzierii Majestăţii Sale Regele Hussein, şi ascensiunea Majestatii Sale Regele Abdullah, ne-au confruntat cu responsabilităţi enorme şi provocări", îşi aminteşte ea. "Din fericire, am avut un gust public al vieţii în rolurile noastre ca Printul si Printesa, dar adaptările Regele şi Regina au fost considerabile. De fapt, suntem încă la stadiul de învăţare".

Acest lucru ar putea fi aşa, dar noua regina a Iordaniei a avut rolul ei admirabil, imediat dând o voce la multi dintre iordanienii neincrezatori . "Eu lucrez în domenii legate de protecţia copilului şi siguranţa familiei, emanciparea femeilor, crearea de oportunităţi pentru tineri, şi cultură şi turism", spune ea. "Descurajatoare? Da. Imposibil? Nu. Într-adevăr, asemenea provocări, imi dau energie..

Queen Rania şi Regele Abdullah, au avut de atunci inca alti doi copii. Printesa Salma s-a născut la 26 septembrie 2000, şi Prinţul Hashem a fost salutat în lume pe 30 ianuarie, 2005. "Pentru moment, eu sunt cea care-l educa pe Prinţul Hashem iar acest moment special o fac cu familia mea, acasa", spune ea. "Fiind inconjurata de ei, i-mi aduce aminte ceea ce este important."

 

Queen Rania Videoclipuri
Queen Rania

irrelevant
2
broken


Tag-uri: 1970, egipt, iordania

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru queen_rania. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 31 October '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :