FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,570
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Pink Biografie
Pink Videoclipuri
Pink Stiri
Site-uri despre Pink
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Pink
Intreaba despre Pink
Adauga un citat spus de Pink
Vedete nascute pe 08 Septembrie
Celebritati nascute in Doylestown Pennsylvania SUA
Muzicieni in zodia Fecioara
 

Pink Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Pink has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Pink

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1984   1986   1985   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Pink

 Q:   Intreaba despre Pink       
Pink Botezata Alecia Moore, Pink s-a născut la data de 8 Septembrie 1979, părinţii ei fiind James si Judy. În timp ce a crescut în Philadephia, tatăl ei a cantat de pe chitara melodiile lui Bob Dylan si Don McLean, el fiind cel care a servit ca sursă de inspiraţie pentru urmărirea lui Pink pentru o cariera muzicala.

Biografie:

Tânăra Pink(roz) proclama dragostea ei pentru muzica, cântând prin casă cantecele ei, creandu-si propriile ei fantezii pentru muzica. În timp ce aceasta crestea, scena clubului Philly i-a oferit ocazia ca ea să se exprime atat cântand, cat şi dansand. La vârsta de 13 ani, Pink a întâlnit o dansatoare populara la clubul Philly, numita Skratch, care a început să danseze cu ea. Acest lucru a incurajat-o de la spate, cântând în grupu l de muzica rap din Schools of Thought.

In perioada in care ea a implinit varsta de 14, Pink a compus primul ei cântec. Songwriting a devenit o cale pentru viitorul R & B / cântăreaţa pop exprimandu-si sentimentele şi gândurile din copilăria lui Philly şi experienţele sale ca adolescenta, într-un mod terapeutic.

Una dintre distracţiile ei favorite, mersul in cluburi, a devenit o parte din începutul ei în industria muzicală. Ea ar fi frecventat Club Fever in fiecare vineri noapte, în cazul în care i s-ar fi acordat in cele din urmă un termen de 5 minute la faţa locului. Cu toate că Pink a fost, uneori, boo-ed în timp ei de pe scena, ea a folosit drept negativul ca fiind combustibil pentru ambitiosul ei foc..

Cariera ei a luat o întorsătură în direcţia corectă, după ce un scouter a venit la Fever Club în căutare de un plus pentru un grup R & B. Impresionat de vocea lui Pink şi de stilul ei, ea a semnat în calitate de noua membra a grupului de scurtă durată, Basic Instinct.

Deoarece Pink nu a simţit că ea se incadreaza in acest grup, Basic Instinct a reprezentat in cele din urma nimic mai mult decât atât - un instinct trecător - Pink era în drum spre lucruri mai mari şi mai bune, ca artist solo.

Cu toate acestea, nu înainte de o altă incercare de a forma un grup, de data aceasta cu un singur nume Choice, ea a semnat cu casa de discuri LaFace, Choice a avut aceeasi soarta ca si Basic Instinct, dar de data aceasta din cauza diferitelor ambiţii şi mentalităţi ale membrelor grupului. Toate acestea au condus la la relaţia lui Pink cu LaFace, în prezent eticheta lui Pink record.

Fiind una dintre cântăreţele de plumb din Choice, Pink a fost rugata de către Darryl Simmons sa contribuie la compozitia cântecului "Just To Be Loving You". Aceasta a fost contribuţia ei la piesa care a declanşat dragostea ei pentru compozitie - o dată fiind un hobby din copilarie, iar acum o parte din slujba ei.

Albumul de debut al lui Pink, Can't Take Me Home, a fost lansat în primăvara anului 2000, şi a primit laude critice şi comerciale. Primul ei single, "There You Go", a devenit un Top 40 Pop, şi a fost chiar numit al doilea cantec de despartire din toate timpurile de care revista US.

Cel de-al doilea single, "cele mai multe fete,", a văzut acelaşi succes ca şi predecesorul său, dacă nu chiar mai mult, aruncand lumină asupra tendintelor de banilor a "celor mai multe fete." Spre deosebire de majoritatea artiştilor de sex feminin, Pink, care citează Madonna, Mary J. Blige, Janis Joplin, şi Supremes ca sursă de inspiraţie, preferă să cânte despre momente din viaţa reală şi experienţele personale, mai degrabă decât sa cante balade romantice. Ca rezultat, experienţele ei din Philadelphia ei natală, sunt expuse în albumul ei de debut.

Dupa un turneu de succes cu N'Sync, Pink a lansat albumul M! Ssundaztood, precum si piesa "Get The Party Started," care au fost nominalizate la premiile Grammy. După ce contribuie la coloana sonoră pentru Charlie's Angels: Full Throttle, al treilea album a lui Pink, Try This, a venit la sfârşitul anului 2003. Vanzarea a peste trei milioane de exemplare, albumul a fost de platină şi single-ul "Trouble" i-a adus lui Pink un alt premiu Grammy.

În 2005, Pink a propus-o apoi-prietenului ei Carey Hart, iar cuplul s-a căsătorit la data de 7 ianuarie 2006 în Costa Rica.

I'm Not Dead a fost lansat în aprilie 2006 şi a atins top 10 in SUA cu piesa "Stupid Girls", piesa ce a rasplatit'o pe Pink cu un alt premiu Grammy. Videoclipul a castigat un MTV VMA, de asemenea, si albumul ei s-a vandut in mai mult de un milion de exemplare. În acel an, de asemenea, ea a colaborat cu diversi artisti , inclusiv Justin Timberlake, India Arie, Annie Lennox, şi Hilary Duff.

Anul 2008 a avut un început dur pentru Pink, intrucat ea a anunţat separarea de soţul ei Carey Hart, în luna ianuarie. Cu toate acestea, ea a început, de asemenea, sa lucreze la ultimul ei album Funhouse. Urmatorul ei turneu este programat să înceapă în 2009.
Pink News
Dupa ce a cazut de pe scena, Pink a fost dusa de urgenta la spital (August 03, 2010)


Pink Liste
Despre Biografii Americani
Na?teri în 1979
Muzicieni americani
Americani în via??


 

Pink Videoclipuri
Aerosmith - Pink

irrelevant
1
broken


Tag-uri: 1979, cantareata, pop, mtv

[editeaza tag-uri]


Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :