FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 592
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Petra Nemcova Biografie
Petra Nemcova Videoclipuri
Petra Nemcova Poze
Petra Nemcova Stiri
Site-uri despre Petra Nemcova
Tab-uri utile
Comentarii
Petra Nemcova Poll-uri
Intrebari despre Petra Nemcova
Adauga un citat spus de Petra Nemcova
Vedete nascute pe 24 Iunie
 

Petra Nemcova Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Petra Nemcova has no Fans yet!

Petra Nemcova Polls 


Biografii


Intrebari despre Petra Nemcova

- Credeti ca Petra Nemcova este una din cele mai frumoase fotomdele... by Cameron

Tag-uri Populare


model   actrita   fotomodel   playboy   tv   new york   california   televiziune   reviste   1985   1982   1980   brazilia   1981   1978   fhm   anglia   1977   1984   1983   1974   1987   calvin klein   cariera   florida   prezentatoare   actor   1976   1979   maxim   glamour   1986   1988   modelling   sports illustrated   texas  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Petra Nemcova

 Q:        
Petra Nemcova Născuta şi crescuta în Karvina, în fosta Cehoslovacie, Petra Nemcova a luat ca pe o furtuna lumea de modelare. Inca din perioada in care un scout modelare a descoperit-o pe străzile din ţara ei natală, ea pare a fi lipita în fiecare aspect de revista si publicitate.

Biografie:

Petra Nemcova a pozat in costume de baie pentru Sports Illustrated's Issue în 2002 şi, în anul următor, a aparut pe coperta revistei care a lansat mai multe contracte de modelare pentru ea. În plus faţă de munca ei pentru SI, urmatoroale modele din agentii au umplut paginile cu ea, Harper's Bazaar si revista franceza Madame Figaro, şi a fost un model pentru companii ca Max Factor, La Perla şi Cartier.

Prima ei aparitie american la TV a fost in Late Late Show with Craig Kilborn, în cazul în care gazda lovita (care a anunţat dragostea sa pentru ea şi cântăreaţa britanica Dido), a prezis că ea va aparea pe coperta celor de la Sports Illustrated's Issue în 2003 in costum de baia- iar predictia a fost una corecta.

În decembrie 2004, Petra şi prietenul ei Simon Atlee (un fotograf de modă britanică) au fost prinsi devastatorul tsunami din Asia. Coliba lor de pe plaja staţiunii thailandeze din Khao Lak a fost măturata de tsunami, lasand-o pe Petra cocotata pe un copac timp de opt ore, în timp ce apa spăla tot in jur. Ea a fost salvata şi dusa la un spital pentru a-si trata bazinul rupt şi mai multe leziuni interne. Din păcate, Simon Atlee a murit.

Petra Nemcova considerată ea însăşi "noroasa ca fiind în viaţă", şi a dat înapoi la cei care nu au avut noroc şi iesind de pe patul spitalului pentru ca ea sa faca un efort de strângere de fonduri pentru a dona 200.000 dolari celor care au facut efortul de a o salva. Ea, de asemenea, a început Happy Hearts Fund - a carei misiune este de a ajuta copiii care au fost afectate de dificultăţi sau de o pierdere ca urmare a dezastrelor naturale sau economice, precum şi a scris o carte, Love always, Petra, care a fost publicata în decembrie 2005.

2007 a fost un an de umanitarism pentru Petra Nemcova. Nu numai ea a fost o prezentatoare la American leg of Live Earth, în iulie 2007, dar ea a vizitat, de asemenea Haiti, în noiembrie, cu Wyclef Jean, ca parte a unui eveniment sponsorizat de caritate. Ea chiar a devenit un vegan! Singura ei filantropie i-ar fi adus un loc in cele 99 topuri ale noastre „most desirable women” (nu chiar), dar Petra are, de asemenea, frumusetea de partea sa, fiind motivul real pentru care ea a ajuns pe lista noastră în 2008.
Petra Nemcova News
Supermodelul ceh Petra Nemcova s-a logodit cu iubitul ei (January 12, 2011)


Petra Nemcova Liste
Na?teri în 1979
Cehi în via??
Oameni din Karviná


 

Petra Nemcova Videoclipuri
Petra Nemcova discusses her sheltered upbringing

irrelevant
0
broken


Tag-uri: cehia, tv, prezentatoare, max factor

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru petra_nemcova. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Modele  - ( Modele - Archiva)

Data Adaugarii: 18 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :