FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 359
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Peaches Biografie
Peaches Videoclipuri
Site-uri despre Peaches
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Peaches
Intreaba despre Peaches
Peaches Citate
 

Peaches Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Peaches has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Peaches

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1986   1985   1984   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Peaches

 Q:   Intreaba despre Peaches       
Peaches Nascuta si crescuta in Toronto, Canada, Peaches a crescut pentru a deveni profesoara de muzică pentru copii care au cunoscuta sub numele ei adevarat, Merrill Nisker. Merrill a ramas fara loc de muncă pentru un timp, înainte de a părăsi în cele din urmă atunci când si-a dat seama că ea ar fi mulţumita doar cu o carieră muzicală.

Biografie:

În timp ce era colega de camerica cu cantareata Leslie Feist, Merrill a crezut in persoana Peaches, un alt ego care intruchipa toata energia care si`o dorea. Renunta la slujba sa, Merrill si-a asumat noua ei identitate şi, cu un buget slab pentru înregistrare,ea a inceput sa faca melodii. Folosind doar o simpla toba Roland ca sa însoţească voce ei, Peaces a inregistrat cateva piese şi a reusit sa-si faca noul ei nume cunosc ut.

Peaches , treptat a făcut unele contacte, care au condus la aparitia albumului Chilly Gonzalez (Gonzalez, un alt interpret sălbatic subteran,care va reveni mai târziu sa-i intoarca favoarea). Cu această iniţială experienţă de înregistrare şi unele spectacole mici, Peaches a semnat cu eticheta Berlin’s Kitty Yo.

Această noua finanţare nouă a ajutat-o pe Peaches sa produca debutul ei lung, The Theaces of Peaches, în anul 2000 (albumul văzut de presă pe scară largă în 2002). Exclusiv scris şi produs de Peaches, discul, umplut cu voce tare si exploziva despre feminism si sex,ar şoca pe oricine care ar îndrăzni să asculte. Avand turnee în locuri mici din America de Nord si Europa ea si-a ridicat popularitatea în subteran –publicatia britanica Boyz a numit actul ei ca fiind cel mai bun live ale anului. Cu toate că niciodată fanii n-ar auzi-o la radio, au ascultat-o pe Peaches în maşinile lor şi au solicitat melodiile ei in cluburi, ceea ce a facut ca artista sa se extinda si mai mult..

Cu piese ca "F *** Pain Away" încă face zgomote în urechile oamenilor, Peaches stabiliste in un loc intai în 2003, când ea a lansat Fatherf *** er. Cu sprijinul noii sale casa de discuri, Inregistrări XL, Peaches a fost capabila să-i atraga placerile lui Iggy Pop in studio, făcând o declaraţie chiar mai mare despre efortul celor doi.

Fatherf *** er acâştigat incet popularitate, datorită unui videoclip pentru single-ul "Kick It," ce i-a crescut popularitatea, iar unele camere au adus-o în prim plan. Peaches a deschis pentru Bjork, Marilyn Manson si Queens din epoca de piatră, şi a contribuit cu piese la coloanele sonore pentru Lost in Translation (2003) şi Mean Girls (2004). Ea, de asemenea,a făcut remixuri pentru ca îi place de Basement Jaxx si Le Tigre.

În 2006, cantareata canadiana a lansat controversatul titlu Impeach My Bush. Peaches a flexat musculare ei industriala avand pe toată lumea din Feist (fosta ei colega de apartament, am putea adăuga Yeah, noi suntem prea şocati) pentru ca Joan Jett sa apara pe album.

În timp ce factorul de şoc al lui Peaches, nu este exact ceea ce obisnuia sa fie, albumul ei din 2009 I Feel Cream mai are încă curiozitati despre ceea ce ea va face in etapa următoare - un fel de accident de masina la care nu te poti holba .

 

Peaches Videoclipuri
Peaches - "Talk to Me" (official video)

irrelevant
0
broken


Tag-uri: toronto, cantareata, punk, rock

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru peaches. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 06 April '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :