FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 326
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Paula Radcliffe Biografie
Paula Radcliffe Videoclipuri
Paula Radcliffe Poze
Site-uri despre Paula Radcliffe
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Paula Radcliffe
Intreaba despre Paula Radcliffe
Adauga un citat spus de Paula Radcliffe
Vedete nascute pe 17 Decembrie
Celebritati nascute in Davenham
 

Paula Radcliffe Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Paula Radcliffe has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Paula Radcliffe

Tag-uri Populare


wrestling   sportiva profesionista   fotbalist   jocurile olimpice   model   sport   sportiv   fotbal   tenis   box   sua   cariera   actor   1981   bucuresti   wwe   1985   nfl   pilot   tna   campionat   1977   gimnastica   playboy   baschet   portar   curse   1983   california   wta   golf   nba   karting   renault   nhl   hochei  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Paula Radcliffe

 Q:   Intreaba despre Paula Radcliffe       
Paula Radcliffe Paula Radcliffe s-a născut în timpul unui viscol pe 17 Decembrie 1973, în Davenham, Anglia. La scurt timp după ce ea a fost născuta, familia ei s-a mutat în satul Barnton, unde a participat la Little Leigh Primary School. Ea a început să alerge, la varsta de 7 ani, chiar dacă ea a suferit de astm - ea a vrut să-l urmeze pe tatăl ei, care a fost un alergator de maraton.

Biografie:

Când avea varsta de 12 de ani, ea s-a alăturat Clubului Atletic Bedford, după ce părinţii ei s-au mutat la Oakley. În urma colegiului, ea a continuat să studieze franceza, germana si economia la Universitatea Loughborough. Ea, de asemenea, a început să alerge in cursele competitive.

Primul ei gust de concurenţă a venit datorita evenimentelor de cross din ţară, şi primul ei gust de succes a fost atunci cand a devenit câştigătoare in 1992, abtinand titlul mondial la junioare, invingand-o pe Wang Junxia. Din păcate, ea a luat o mica pauza de la alergaturi prin 1994, când ea a suferit un prejudiciu ,fiind diagnosticata în mod necorespunzător, dar prin '95, aceasta frumusete britanică a fost din nou literalmente pe drum si a putut alerga. În 1995, ea a luat locul cinci la Campionatele Mondiale şi, în 1996 la Jocurile Olimpice, ea a făcut, de asemenea, a cincea. Ea a obtinut o medalie de argint în 1999 la Campionatele Mondiale de Atletism.

La Jocurile Olimpice de vară din 2000, Paula Radcliffe, din păcate, nu a câştigat nici o medalie. Ea a reusit, totuşi, să obtina medalia de aur la Campionatele Mondiale de Half Marathon. Ea, de asemenea, s-a căsătorit cu antrenorul ei, un el însuşi un fost alergator, Gary Lough. In acel an a urmat ocuparea primului loc prin castigarea medaliei de aur in 2001 la Campionatele Mondiale de Cross Country.

În 2002, Paula Radcliffe a decis să schimbe pozitiv lucrurile şi a intrat în maratonul de rulare. A fost o mişcare bună, intrucat ea a castigat in acest an Maratonul de la Londra si a obtinut un record mondial cu cel mai bun timp numai pentru o cursa de femei. Recordurile nu s-au oprit aici, intrucat ea a cucerit repede Maratonul de la Chicago obtinand timpul de 2:17:18 şi apoi bate recordurile ei proprii la maratonul de la Londra, în aprilie '03. Ea a castigat, de asemenea, la New York Marathon. Şase din şapte victorii maraton, nu este prea rau pentru o fata care a sa alerge pe pistele de maraton cu un an inainte.

Considerată de mulţi ca fiind favorita pentru a câştiga medalia de aur la Jocurile de vară din 2004, cu două săptămâni înainte de Jocurile Olimpice, Paula Radcliffe a suferit un prejudiciu devastator care a împiedicat-o să concurente (ea s-a retras din competiţie, după 36 kilometri, în cazul maratonului şi apoi s-a oprit la 10000 m cu numai opt ture inainte de final). S-a întors în Marea Britanie, cu un ego prost zdrobit.

Cu toate acestea, aceasta nu a durat mult pentru ca Paula Radcliffe sa-si gaseasca succesul din nou , si a castigat Maratonul de la New York în 2004.

Paula Radcliffe a perseverat in castigatorea din 2005, la Maratonul de la Londra, dar nu fără o oarecare atenţie, Paula Radcliffe a mers la baie în faţa a sute de spectatori si milioane de telespectatori care vizionau cursa în direct la TV. Ea mai târziu a explicat că ea ştia că ea era in stare sa alerge mai repede, odată ce s-a putut elibera.

În 2005, Paula Radcliffe a adus acasa prima sa medalie de aur de la Campionatele Mondiale din Finlanda, în timp ce stabilea încă un timp record.

În ianuarie 2007, Paula Radcliffe şi soţul ei au avut primul lor copil, Baby Girl Isla. În timpul muncii, Paula a suferit o fractura de stres la spate, întârziind formarea ei care rulează în continuare.

Apoi, în 2008, toti ochii erau pe Paula Radcliffe intrucat ea cu tenacitate s-a pregătit să răscumpere ceea ce s-a intamplat la Jocurile Olimpice de la Beijing. Cu toate că ea a luptat cu o fractură stresanta la femurul stang, ea a promis ca va concura ... şi ea a facut-o. Din păcate, ea a terminat pe pozitia 23, cu toate acestea ea promite să se întoarcă în 2012 Jocuri Londra.

 

Paula Radcliffe Videoclipuri
Paula Radcliffe

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1973, anglia, maraton, jocurile olimpice

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru paula_radcliffe. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Sportivi  - ( Sportivi - Archiva)

Data Adaugarii: 22 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :