FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 236
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Paula Creamer Biografie
Paula Creamer Videoclipuri
Paula Creamer Poze
Site-uri despre Paula Creamer
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Paula Creamer
Intreaba despre Paula Creamer
Adauga un citat spus de Paula Creamer
Vedete nascute pe 5 August
Celebritati nascute in Mountain View Statele Unite ale Americii
 

Paula Creamer Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Paula Creamer has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Paula Creamer

Tag-uri Populare


wrestling   sportiva profesionista   fotbalist   jocurile olimpice   model   sport   sportiv   fotbal   tenis   box   sua   cariera   actor   1981   bucuresti   wwe   1985   nfl   pilot   tna   campionat   1977   gimnastica   playboy   baschet   portar   curse   1983   california   wta   golf   nba   karting   renault   nhl   hochei  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Paula Creamer

 Q:   Intreaba despre Paula Creamer       
Paula Creamer Paula Creamer s-a născut la 5 August 1986, în Mountain View, California. Ea a început să joace golf atunci când ea avea varsta de 10 ani şi si-a incercat aptitudinile ei pe circuitul de amatori. In timpul carierei sale ca junior, a castigat de 11 ori titlul de American Junior Golf Association, şi un total de 19 turnee naţionale de amatori. În 2002, la vârsta de 15 ani, ea a fost un membru al echipei castigatoare a SUA la Junior PING Solheim Cup. In acelasi an, ea a terminat pe locul sase la o combinatie finala de baieti si fete, şi a reprezentat Statele Unite la R & A Open Junior la Royal Musselburgh.

Biografie:

În 2003, la varsta de doar 16 ani- Paula a devenit semi-finalista la ambele turnee americane : Turneul American pentru fete si Campionatele de femei a matoare din SUA. Ea a jucat in victorioasa U.S. Spirit Team, unul din doar cele mai mari doua licee de juniori pentru acest sport. Ea, de asemenea, a reprezentat ţara ei în Cupa Curtis si in turneele de cup pentru juniori de la Solheim. Paula a fost numita jucatoarea AJGA a anului 2003, precum şi Golfweek's si Golf Digest's Junir al anului, titluri pe care ea le obtine din nou în anul următor.

Paula a ramas pe poziţia ei ca fiind cea mai buna jucatoare la amatory, de sex feminin, în 2004. Ea a repetat performantele din anii ei precedenti ca semi-finalista la ambele turnee feminine de amatory a SUA cat şi in Campionatele de juniori pentru fete, a fost un membru al echipei victorioase in Cupa Curtis şi a reprezentat SUA la Campionatele Mondiale de amatori pe echipe. Mai mult, ea a terminat a 13-a la Rochester Wegmans LPGA,a 18-a la Campionatul Wendy pentru copii şi jucat pentru locul al 18-lea, la BMO Financial Group Canadian Women's Open...


Paula câştigat posibilitatea de a adera la turneul din 2005 LPGA după primele cinci lovituri castigatoare din 2004 de la Tur LPGA Qualifying School. Victoria obtinuta a făcut-o prima amatoare şi totodata cea mai tânăra jucător care a câştigat un eveniment, şi ea a devenit profesionista imediat după terminarea runda finală. Pe 22 mai 2005, ea a câştigat prima ei victorie in turneul LPGA, castigand Classic Sybase în New Rochelle, New York. Dupa o perioada de cateva luni timide, la cea de-a19-a aniversare, Creamer a devenit cea dea doua tanara jucatoare din istorie care castiga pentru prima dată LPGA Champ.

Cu doar câteva zile după triumful ei la New Rochelle, Paula a absolvit Liceul Pendleton în Bradenton, Florida. În luna iulie a anului 2005, Paula a călătorit în Europa, unde a fost victorioasă la turneul de Master Evian din Franţa. Apoi, ea a câştigat turneul NEC şi Masterele GC Ladies Clasic, ambele facand parte din turneul de japonez LPGA. În august, ea a devenit cea mai tânăra jucătoare si totodata primul boboc ce a participat vreodata la Solheim Cup Team.

În 2007, Paula Creamer a adus acasă pentru a treia oara turneul LPGA castigand, in luna februarie a aceluiasi an, la Open-ul de la SBS Turtle Bay. Ea a castigat cel de-al patrulea LPGA la compania Mitchell Tournament of Champions, în noiembrie 2007.

 

Paula Creamer Videoclipuri
Paula Creamer

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1985, california, golf, lpga

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru paula_creamer. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Sportivi  - ( Sportivi - Archiva)

Data Adaugarii: 22 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :