FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 337
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Nikos Kazantzakis Biografie
Nikos Kazantzakis Videoclipuri
Site-uri despre Nikos Kazantzakis
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Nikos Kazantzakis
Intreaba despre Nikos Kazantzakis
Adauga un citat spus de Nikos Kazantzakis
Vedete nascute pe 18 Februarie
Vedete decedate pe26 Octombrie
Celebritati nascute in Iraklio Crete Grecia
Scenaristi in zodia Varsator
 

Nikos Kazantzakis Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Nikos Kazantzakis has no Fans yet!

create pool

Biografii



Intreaba despre Nikos Kazantzakis

Tag-uri Populare


scenarist   budapest   actor   miscellaneous crew   director   taur   varsator   rac   berbec   leu   capricorn   sagetator   fecioara   gemeni   balanta   moscow   scorpion   pesti   soundtrack   producer   vienna   sofia   1905   1904   st petersburg   1900   prague   1909   1932   1892   1907   1924   1913   1888   1922   scriitor  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Nikos Kazantzakis

 Q:   Intreaba despre Nikos Kazantzakis       
Nikos Kazantzakis Pe scurt despre Nikos Kazantzakis:

Data nasterii: 02/18/1883
Locatia: Iraklio, Crete, Grecia
Zodia: Varsator
Data decesului: 26 Octombrie 1957

Filmografia:
  1. The Last Temptation of Christ - Ultima ispita a lui Iisus (1988)
  2. Kriti kai neoellines poiites (1977)
  3. Christophe Colomb (1975)
  4. Hristos xanastavronetai, O (Serial TV) (1975)
  5. Diavlos Y (1973)
  6. Sorbas (1972)
  7. Christ Recrucified (1969)
  8. Alexis Zorbas - Zorba grecul (1964)
  9. Celui qui doit mourir (1957)


Nikos Kazantzakis Liste
Na?teri în 1883
Decese în 1957
Romancieri greci
Scriitori greci
Dramaturgi greci
Filozofi greci
Insula Creta
 

Nikos Kazantzakis Videoclipuri
Nikos Kazantzakis - Short Bio

irrelevant
0
broken


Tag-uri: scenarist

[editeaza tag-uri]


Categorie: Scenaristi  - ( Scenaristi - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :