FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 287
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Nicole Alexander Biografie
Nicole Alexander Videoclipuri
Nicole Alexander Poze
Site-uri despre Nicole Alexander
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Nicole Alexander
Intreaba despre Nicole Alexander
Adauga un citat spus de Nicole Alexander
Celebritati nascute in Detroit Statele Unite ale Americii
 

Nicole Alexander Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Nicole Alexander has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Nicole Alexander

Tag-uri Populare


model   actrita   fotomodel   playboy   tv   new york   california   televiziune   reviste   1985   1982   1980   brazilia   1981   1978   fhm   anglia   1977   1984   1983   1974   1987   calvin klein   cariera   florida   prezentatoare   actor   1976   1979   maxim   glamour   1986   1988   modelling   sports illustrated   texas  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Nicole Alexander

 Q:   Intreaba despre Nicole Alexander       
Nicole Alexander Nicole Alexander s-a născut la data de 12 iulie 1983 in Detroit, Michigan, SUA. Aceasta mai este cunoscută şi sub numele de Hoopz. Este un model şi o actriţă americana, popularitatea sa fiind datorată participării şi câştigării reality-show-ului „Flavor of Love”, difuzat de postul de televiziune VH1.

Biografie si Cariera :

După o competiţie naţională difuzata în 10 episoade, Nicole a reuşit sa iasă învingătoare.

Aceasta este absolventa Liceului Woodhaven din Brownstown. Şi aici a fost o fata foarte populară datorită laturii sale sportive, practicând atletismul şi baschetul.
În prezent ea locuieşte în apropiere de Dearborn.

Înainte de a-şi începe cariera sa actoricească, Nicole Alexander a lucrat alături de unchiul său la o firma de demolare şi de reconstruire a caselor.

La vârsta de 23 de ani a dat o proba pentru participarea la emisiunea „Flavor of Love”,reuşind să reziste într-un mediu competitiv acerb timp de două luni, alături de alte fete aspirante la titlul de actriţă şi de model.

Nicole a devenit în scurt timp un subiect controversat datorită legăturii sale amoroase cu gazda emisiunii- Flavor Flav.

Ulterior acestui concurs, ea continuă să apară în diverse calendare, reclame şi reviste, fiind şi model pentru agenţia „Eye Candy & Titanium Girlz”. A mai apărut in diverse videoclipuri, precum cel al lui Will Smith, „Party Starter”, cel al lui Lil' Keke, „Chunk Up The Deuce”, dar şi in videoclipurile „The Game's” şi „Wouldn't Get far”.

Nicole Alexander a anunţat de curând că a primit mai multe oferte de a juca în filme. A acceptat scenariul filmului în care mai joacă şi Mekhi Phifer şi Trick Daddy şi ăn prezent da audiţii pentru un viitor film intitulat „Friends are Forever”.

A apărut şi într-un episod al serialului MTV- „Wild 'N Out”.

Aceasta a avut şi probleme cu justiţia, fiind arestata la data de 13 iunie 2006 acasă la ea în Dearborn, Michigan din cauza faptului că s-a certat cu un poliţist. A fost eliberata pe 14 iunie 2006.

Link-uri Externe :

Nicole Alexander (English)

 

Nicole Alexander Videoclipuri
Nikki Hoopz Alexander KING MAGAZINE PHOTOSHOOT WOW LOOK AT THAT ...

irrelevant
0
broken


Tag-uri: detroit, 1983, hoopz, model, actrita, flavor of love

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru nicole_alexander. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Modele  - ( Modele - Archiva)

Data Adaugarii: 13 March '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :