FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 362
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Naomi Watts Biografie
Naomi Watts Videoclipuri
Naomi Watts Stiri
Site-uri despre Naomi Watts
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Naomi Watts
Intreaba despre Naomi Watts
Adauga un citat spus de Naomi Watts
Vedete nascute pe 28 Septembrie
Celebritati nascute in Shoreham Kent Anglia
Actori in zodia Balanta
 

Naomi Watts Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Naomi Watts has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Naomi Watts

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   sagetator   scorpion   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1972   1973   1970  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Naomi Watts

 Q:   Intreaba despre Naomi Watts       
Naomi Watts Naomi Watts s-a născut in 1969 in oraşul Shoreham din Anglia. Este una dintre actriţele renumite de la Hollywood.

Biografie si Cariera :

Tatăl său a murit când ea avea doar şapte ani, aceasta experienţă marcând-o profund. Confruntându-se cu probleme financiare destul de serioase după acest eveniment tragic, mama sa a luat-o pe aceasta şi pe fratele său şi s-au mutat în Sidney, Australia.

Cedând în faţa insistenţelor acerbe ale fiicei sale, mama sa a înscris-o pe Naomi la cursurile de actorie.

Până să devină o faimoasa actriţă, aceasta a avut mai multe slujbe, lucrând ca model de lenjerie intimă, vânzătoare de îmbrăcăminte de lux si fashion assistant editor la o revistă.

în timp ce lucra ca model, aceasta a devenit cea mai bună p rietenă a lui Nicole Kidman. cele două s-au cunoscut în timp ce împărţeau într-o seară acelaşi taxi, rămânând de atunci nedespărţite.

A început sa joce alături de actori renumiţi ca Nicile Kidman şi Russel Crowe, in filme precum „Flirting”, „Brides of Christ şi „Thank Girl”. Rolul care a propulsat-o ca actriţă a fost cel din filmul „Mulholland Drive”. A fost distribuită în acest dublu rol de către David Lynch, interpretarea aceasta atrăgând după sine toate rolurile remarcabile ulterioare.

A căpătat atenţia tuturor in 2002 odată cu rolul jucat in thriller-ul „The Ring”. Cariera sa a atins apogeul în 2003 când este nominalizată la Oscar pentru rolul din „21 Grams” unde joacă alături de Sean Penn şi tot în acelaşi an este numită cea mai bună actriţă din generaţia sa.

Naomi Watts afirma că îşi iubeşte meseria şi că nu ar renunţa la ea pentru nimic în lume, cu atât mai mult cu cât a muncit din greu timp de 12 ani pentru obţine roluri mici ca să supravieţuiască. A renunţat chiar şi la şcoala pentru a putea deveni o actriţă, această meserie fiind singurul lucru pe care ştie să-l facă. A mai declarat ca succesul nu a schimbat-o pe ea şi pe viaţa ei cu nimic, in afară de faptul că a reuşit să îşi cumpere o frumoasă casă in Los Angeles.

Actriţa este o vegetariană convinsă şi a fost numită in 2002 una dintre cele mai frumoase femei din lume.

În prezent este iubita lui Liev Schreiber alături de care are un copil numit Alexander Pete ce s-a născut in iulie 2007.
Naomi Watts News
Sfaturile bune ale actritei Nicole Kidman (June 27, 2010)
The Dark Knight Rises atrage multe nume celebre (January 24, 2011)
The Dark Knight Rises atrage multe nume celebre (January 24, 2011)
Naomi Watts va juca alaturi de Leonardo DiCaprio in filmul biographic despre viata lui J. Edgar Hoover (February 10, 2011)
Naomi Watts este anchetata de politie (March 16, 2011)


Naomi Watts Liste
Na?teri în 1968
Actori englezi
Actri?e


 

Naomi Watts Videoclipuri
Naomi Watts

irrelevant
0
broken


Tag-uri: shoreham, 1969, actrita, renumita, hollywood, liev schreiber

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :