FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 435
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Naomi Judd Biografie
Naomi Judd Videoclipuri
Naomi Judd Filme
Site-uri despre Naomi Judd
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Naomi Judd
Intreaba despre Naomi Judd
Adauga un citat spus de Naomi Judd
Vedete nascute pe 11 Ianuarie
Celebritati nascute in Ashland Kentucky SUA
Actrite in zodia Capricorn
 

Naomi Judd Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Naomi Judd has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Naomi Judd

Tag-uri Populare


actrita   budapest   hungary   producator   scenarist   taur   rac   gemeni   fecioara   regizor   varsator   model   balanta   sagetator   tv   teatru   scorpion   pesti   berbec   actor   leu   capricorn   moscow   cantareata   1978   televiziune   1982   1976   1980   russia   1981   1975   1985   soundtrack   1977   1986  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Naomi Judd

 Q:   Intreaba despre Naomi Judd       
Naomi Judd Naomi Judd s-a născut la 11 ianuarie 1946, in Ashland, Kentucky, S.U.A., era cea mai mare din cei 4 copii ai familiei.

In 1963 murea de cancer unul din fraţii ei, după un an divorţau părinţii. La 18 ani, Naomi Judd devenea mamă si se căsătorea apoi cu Michael Ciminella, tatăl fiicei sale Christina Claire. In 1965 a absolvit liceul, in 1968 se năştea a doua fiică, Ashley, a divorţat in 1972. Pentru a-si întreţine familia, Naomi a lucrat o vreme ca chelneriţă, simultan a urmat cursurile unei scoli de asistente medicale, pe care a absolvit-o in 1979. In acelasi an a jucat intr-un mic rol din filmul More American Graffiti.

Prima ei fiică, adolescentă deja, si-a schimbat numele in Wynonna, a început sa cânte la chitara melodii compuse de mama sa. În 1983, un paci ent al lui Naomi, care lucra ca asistenta, le-a facilitat o audiţie la RCA Records, în Nashville si au obţinut un contract. Primul lor cântec, Mama He's Crazy, a fost înregistrat in 1984 si s-a bucurat de mare succes, au obţinut un premiu Grammy pentru Cel mai bun duet. In 1985 au scos primul album, Why Not Me, până in 1991 au vândut peste 20 de milioane de discuri în toată lumea, a câştigat 5 premii Grammy, 9 premii Country Music Association, 8 premii Billboard Music.

In 1989 s-a căsătorit cu Larry Strickland. Naomi a fost îndrăgita de publicul american care ii cunoştea povestea si ii aprecia efortul de a schimba cursul vieţii ei si al fiicelor sale. Aveau deja un total de 8 albume, au obţinut 61 de premii din care 6 Grammy.

In 1990 a fost diagnosticata cu hepatita C si i s-au dat doar 3 ani de trăit. S-a retras din activitate după un turneu de adio, Wynonna a continuat sa cânte solo iar Ashley devenise actriţa. In 1998 Naomi s-a refacut complet si in 1999 organiza turneul The Power to Change, împreuna cu Wynonna.

A mai jucat in filme ca Living Proof: The Hank Williams, Jr. Story (1983), Rio Diablo (1993), The Client (1996), 3rd Rock from the Sun (1996), Littlest Angel's Easter (1998), Family Tree (1999), Touched by an Angel (2000), Someone Like You... (2001), Maybe It's Me (2002), Frasier (2002), Higglytown Heroes- voce in desene nimate (2007).

A devenit lider al unor organizaţii de caritate, a înfiinţat Fondul de Cercetare Naomi Judd pentru a susţine cercetările in gasirea unui tratament pentru hepatita C, este purtătoare de cuvânt a American Liver Foundation.

A publicat o carte numita Naomi's Guide to Aging Gratefully devenita rapid best-seller, este gazda unei emisiuni de televiziune numită Naomi New Morning. In prezent locuieşte împreuna cu soţul si fiicele sale in Tennessee.

Pe scurt despre Naomi Judd:

Nume real: Diana Ellen Judd
Ocupatia: cantareata, compozitoare, actriţa,
Data nasterii: 11 ianuarie 1946
Zodia: Capricorn
Locul nasterii: Ashland, Kentucky, S.U.A.
Părinţi: Charles Glen Judd si Pauline Judd
Fraţi: 3
Naţionalitate: americana
Religie: baptista
Stare civila: casatorita
Soţ: Larry Strickland
Copii: Christina Claire (Wynonna) si Ashley
Culoarea parului: roscat
Culoarea ochilor: albaştri
Inaltime: 1,68 m

De ce este faimoasa Naomi Judd?

A cântat împreuna cu fiica ei Wynonna in duetul numit Judds, au editat 8 albume muzicale, au obţinut 61 de premii din care 6 Grammy, a compus melodii, jucat in filme.

De ce ne place Naomi Judd?

A compus cântece sensibile ca Love Can Build A Bridge/ Dragostea poate construi un pod, autobiografia ei poarta acelasi titlu. A publicat in 2007 cartea Naomi's Guide to Aging Gratefully: Facts, Myths and Good News for Boomers.

 
Naomi Judd Filme

No photo available
Jocurile seductiei
No photo available
Mai mult American Graffiti
No photo available
Merita sa lupti
No photo available
Bob Hope's Bag Full of Christmas Memories
No photo available
Cantec de Craciun
No photo available
Rio Diablo
No photo available
Entertainment Tonight
Larry King Live
Naomi Judd Filmography
 

Naomi Judd Videoclipuri
The Big Idea - Naomi Judd

irrelevant
0
broken


Tag-uri: actrita, cantareata

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actrite  - ( Actrite - Archiva)

Data Adaugarii: 03 March '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :