FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,980
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Monica Tatoiu Biografie
Monica Tatoiu Videoclipuri
Site-uri despre Monica Tatoiu
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Monica Tatoiu
Intreaba despre Monica Tatoiu
Adauga un citat spus de Monica Tatoiu
 

Monica Tatoiu Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Monica Tatoiu has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Monica Tatoiu

Tag-uri Populare


afaceri   afacerist   afacerista   avere   dinamo   relatie   fotbal   bucuresti   persoane faimoase   inginer   constructii   companie   new york   politica   femeie de afaceri   om de afaceri   manager   turism   televiziune   muzica   antreprenor   revolutie   cariera   investitor   cbs   ziarist   afacer   publicatii   mass-media   1958   braila   charisma   ebay   paypal   imagine   agentie  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Monica Tatoiu

 Q:   Intreaba despre Monica Tatoiu       
Monica Tatoiu Monica Tatoiu s-a nascut la data de 21 iunie 1956 in Romania si este o femeie de afaceri din Romania.

Cariera:

Ca om de afaceri, Tatoiu este director general al companiei Cosmetics Oriflame Romania incepand din 1996, an in care compania suedeza de cosmetice si-a lansat activitatea in tara noastra. Avand o pregatire solida, cu studii post universitare si doctorate in domeniul matematicii si resurselor umane, desavarsite la universitati de renume din Japonia, SUA, Marea Britanie si Suedia, ea si-a folosit experienta castigata ca profesor la Colegiul National "Sf.Sava" pentru a dezvolta o afacere de tip occidental mai putin practicata in tara noastra la acea vreme.

Monica Tatoiu a scris volumele "Profesorii si pedagogia", "Noi contra noi", este initiatoarea legii tichetelor de cresa, sprijina numeroase activitati sociale menite sa stimuleze copiii si tinerii supradotati, scrie articole la o serie de publicatii cu profil cultural si de business si este presedinte al fundatiei "Noi citim".

Incepand cu 1995, Monica Tatoiu este membru fondator al Asociatiei bursierilor romani Fulbright. In anul 2001 devine membru al Consiliului asociatiei "Prietenii Muzeului de arta al Romaniei" iar in 2002 a organizat prima licitatie de arta moderna in beneficiul acestui muzeu, intitulata "ArteDivina". Din anul 2000 lucreaza cu "VIP pentru idei si proiecte", organizatie studenteasca care reuneste in fiecare an la scoala de vara cei mai buni studenti din Romania.

Din 2001 este membru al consiliului Centrului pentru parteneriat si egalitate, "Soros pentru o societate deschisa", Romania.

In anul 2001 a fost desemnata femeia anului in politica si afaceri de catre grupul media RPG, iar in 2003 a initiat proiectul pentru legea tichetelor de cresa, referitoare la tichetele de cresa pe care le pot primi mamele care decid sa se intoarca la lucru inainte de perioada de doi dupa nasterea copilului. Legea a fost adoptata de parlamentul Romaniei si este in vigoare din 2006.

Monica Tatoiu a infiintat in 2007 fundatia "Noi citim", care se ocupa cu activitati culturale, fundatie ce incearca sa readuca cititul in activitatile curente ale oamenilor si a dezvoltat un nou concept de biblioteca, gratuita, online, pentru cititorii din toata tara.
In anul 2008 a initiat proiectul "Cele 5 dimensiuni ale sucesului", o provocare pentru studentii talentati din toata tara.

A primit in 2008 distinctia "The Personality of the Year 2008 for an European Romania" acordara de presedintia Uniunii Europene cu ocazia "Zilei europene a concurentei si competitivitatii in Romania".

Pe scurt despre Monica Tatoiu:

Nume: Tatoiu
Prenume: Monica Silvia
Data Nasterii: 21 iunie 1956
Locul Nasterii: Romania
Copii: Victoras Alexandru
Nationalitate: Romana
Studii: Facultatea de Matematica din Timisoara si Bucuresti, Institutul suedez de management
Ocupatie:

De ce este Monica Tatoiu faimoasa?

Monica Tatoiu s-a facut remarcata ca om de afaceri, fiind director general al companiei Cosmetics Oriflame Romania, dar si pe plan politic, fiind initiatoarea a numeroase proiecte ce se refera la ajutorul acordat mamelor si tinerilor studenti talentati.

De ce ne place deMonica Tatoiu?

Ne place de Monica Tatoiu deoarece este o persoana extraordinara, puternica, emana o energie debordanda, ar putea sa mute si muntii din loc, o femeie cu o vointa de fier.

Monica Tatoiu Liste
Despre Biografii Români
Oameni de afaceri români


 

Monica Tatoiu Videoclipuri
Carmen Harra o descoase pe Monica Tatoiu - Part 1

irrelevant
-1
broken


Tag-uri: profesor, om de afaceri

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru monica_tatoiu. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Oameni de afaceri  - ( Oameni de afaceri - Archiva)

Data Adaugarii: 12 March '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :