FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 404
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Monica Bellucci Biografie
Monica Bellucci Videoclipuri
Monica Bellucci Stiri
Site-uri despre Monica Bellucci
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Monica Bellucci
Intreaba despre Monica Bellucci
Adauga un citat spus de Monica Bellucci
Vedete nascute pe 30 Septembrie
Celebritati nascute in Città di Castello Perugia Umbria
Actrite in zodia Balanta
 

Monica Bellucci Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Monica Bellucci has no Fans yet!

create pool

Biografii



Intreaba despre Monica Bellucci

Tag-uri Populare


actrita   budapest   hungary   producator   scenarist   taur   rac   gemeni   fecioara   regizor   varsator   model   balanta   sagetator   tv   teatru   scorpion   pesti   berbec   actor   leu   capricorn   moscow   cantareata   1978   televiziune   1982   1976   1980   russia   1981   1975   1985   soundtrack   1977   1986  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Monica Bellucci

 Q:   Intreaba despre Monica Bellucci       
Monica Bellucci Pe scurt despre Monica Bellucci:

Data nasterii: 09/30/1964
Zodia: Balanta

Filmografia:
  1. The Whistleblower (2010) (in productie) - Laura Levin
  2. Baarìa (2009) - Bricklayer's girlfriend
  3. The Private Lives of Pippa Lee - Vietile secrete ale Pippei Lee (2009) - Gigi Lee
  4. Omaggio a Roma (2009) - Tosca
  5. Don't Look Back (2009) - Jeanne
  6. Uomo che ama, L' (2008) - Alba
  7. Sanguepazzo - Wild Blood (2008) - Luisa Ferida
  8. Shoot 'Em Up - Lichidati-i! (2007) - Donna Quintano
  9. Deuxième souffle, Le - The Second Wind (2007) - Simona - dite 'Manouche'
  10. Heartango (2007) - L'inafferrabile/La passionale/L'indecisa/La curiosa/L'aggressiva/La mamma/La premurosa
  11. Manuale d'amore 2 (Capitoli successivi) (2007) - Lucia
  12. N (Io e Napoleone) (2006) - Baronessa Emilia Speziali
  13. Sheitan (2006) - La belle vampiresse
  14. Concile de pierre, Le (2006) - Laura Siprien
  15. Combien tu m'aimes? (2005) - Daniela
  16. The Matrix: Path of Neo (2005) - Persephone
  17. The Brothers Grimm - Fratii Grimm (2005) - Mirror Queen
  18. She Hate Me (2004) - Simona Bonasera
  19. The Passion of the Christ - Patimile lui Hristos (2004) - Magdalen
  20. Agents secrets (2004) - Barbara/Lisa
  21. Prince of Persia: Warrior Within (2004) - Kaileena
  22. The Matrix Revolutions - Matrix - Revolutii (2003) - Persephone
  23. Sinbad: Legend of the Seven Seas - Sinbad: Legenda celor Sapte Mari (2003) - Marina
  24. The Matrix Reloaded - Matrix Reincarcat (2003) - Persephone
  25. Tears of the Sun - Lacrimi din Soare (2003) - Dr. Lena Fiore Kendricks
  26. Ricordati di me (2003) - Alessia
  27. Irréversible (2002) - Alex
  28. Asterix and Obelix: Mission Cleopatre - Asterix si Obelix Misiune: Cleopatra (2002) - Cléopâtre
  29. Pacte des loups, Le (2001) - Sylvia

Monica Bellucci News
Monica Bellucci: 'E ridicol sa ma astept ca sotul sa-mi fie fidel' (March 28, 2011)


Monica Bellucci Liste
Na?teri în 1964
Italieni în via??
Actri?e italiene


 

Monica Bellucci Videoclipuri
Monica Bellucci

irrelevant
2
broken


Tag-uri: actrita

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actrite  - ( Actrite - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :