FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|

Statistici:
Vizite: 1,186
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Mirabela Dauer Biografie
Mirabela Dauer Videoclipuri
Mirabela Dauer Poze
Mirabela Dauer Filme
Mirabela Dauer Articole
Mirabela Dauer Stiri
Mirabela Dauer Liste
Site-uri despre Mirabela Dauer
Tab-uri utile
Comentarii
Mirabela Dauer Poll-uri
Intrebari despre Mirabela Dauer
Mirabela Dauer Citate
Vedete nascute pe 9 Iulie
Celebritati nascute in Bucuresti Romania
Muzicieni in zodia Rac
Vedete care au studiat la Scoala Populara de Arta
Celebritati de religie Ortodox
Celebritati de etnie Roman
Vedete cu ochii Caprui
 

Mirabela Dauer Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Mirabela Dauer has no Fans yet!

Mirabela Dauer Polls 


Biografii


Intrebari despre Mirabela Dauer

- Imi poate spune si mie cineva de ce a divortat Mirabela de cei do... by Olivia

- V-ar placea sa o vedeti pe Mirabela Dauer jucand in filme?... by Silvia

- Imi poate enumera si mie cineva cele mai importante albume ale Mi... by Bianca

- Stie cineva daca Mirabela a pastrat legatura cu fiul sau?... by Andreea

- Credeti ca Mirabela Dauer este o mama denaturata pentru ca nu a p... by Sebastian

- Credeti ca Mirabela Dauer vede in Raoul fiul pierdut?... by Dan

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1985   1986   1984   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Mirabela Dauer

 Q:        
Mirabela Dauer Mirabela Dauer (numele real Bela Scortaru) s-a nascut la data de 9 iulie 1947. Este o renumita cantareata din Romania.

Biografie si Cariera :

Mirabela Dauer a iubit muzica de mic copil si inca de atunci dorea sa devina o cantareata cunoscuta. Astfel se face ca in anul 1963 ea a debutat in lumea muzicii romanesti alaturi de trupa Rosu si Negru.

Timp de 4 ani Mirabela se furisa de acasa si canta alaturi de ei piesele Ritei Pavone si spun ca se furisa pentru ca tatal ei nu era de acord ca fata lui sa fie cantareata.

Dupa 4 ani Mirabela a reusit sa se inscrie la Scoala Populara de Arta unde ii cunoaste pe Marius Teicu si Marius Pop. Acolo tanara domnisoara a invata multe din misterele vietii muzicale iar 3 ani mai tarziu a avut debutul in televiziune ca si cantareata la e misiunea "Tele Top" unde a inperpretat piesa "De cand te-am intalnit".

A fost suficient sa apara o singura data la televizor ca de atunci era mereu prezenta la toate emisiunile. Astfel se face ca Mirabela se afirma pe plan muzical in fata poporului romana desi din umbra erau multe persoane ce ii puneau piedica. Ea nu a renuntat niciodata si s-a luptat cu propriile puteri sa se mentina pe piata muzicala.

A inregistrat 23 de albume ce s-au bucurat de un mare succes, albume precum "Voi canta", "Taina noptii", "Te-astept sa vii", "Nopti albe de dor" si multe altele. In tot acest timp Mirabela sau Bela cum ii spun prietenii a cunoscut o multime de oameni de renume si si-a facut foarte multi prieteni.

Pe scurt despre Mirabela Dauer:

Nume: Bela Scortaru
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Data nasterii: 9 iulie 1947
Parinti: Decedati
Frati/Surori: O sora
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Blond
Nationalitate: Romana
Porecle: Mirabela, Privighetoarea muzicii usoare romanesti
Sot: Mircea Dauer (divortati)
Traian Popovici (divortati)
Copii: Un baiat, Dan Alexandru Popovici
Ocupatie: Cantareata
Studii: Scoala Populara de Arta

De ce ne place Mirabela Dauer?

Mirabela Dauer una una din cele mai bune voci feminine ale Romaniei. Ea este o cantareata de succes ce are o cariera impresionanta in lumea muzicala. Ne place Mirabela Dauer pentru ca ne-a incantat si inca ne incanta auzul cu piesele ei frumoase.

De ce este Mirabela Dauer faimoasa?

Mirabela Dauer este faimoasa pentru ca este o canatreata care a reusit pe fortele proprii sa isi cladeasca o cariera de succes. Ea este faimoasa datorita cantecelor sale minunate cum ar fi "Fotoliul din odaie", "Nopti albe de dor" si multe altele.

Citate :

- „In fiecare cantec al meu este o bucatica din mine.”

- „Nu am renuntat niciodata. Imi iubesc muzica, iar pentru a canta mi-am sacrificat toate dorintele.”

- „Nu stiu sa fac altceva decat sa cant.”

Discografie :

- Voi canta (1980)
- Taina noptii (1982)
- În zori (1984)
- Morarita (1985)
- De ce nu-mi spui ca ma iubesti (1985)
- Dimineti cu ferestre deschise (1986)
- Esti visul meu (1986)
- Te-astept sa vii (1987)
- De dragul tau (1988)
- Revino (1989)
- Nopti albe de dor (1990)
- Mirabela si Romanticii '90 (1991)
- Daca nu te-as iubi (1992)
- E bine, e bine, e foarte bine (1992)
- Te iubesc, iubirea mea (1993)
- Tu (1994)
- Esti barbatul altei femei (1995)
- Best of (1995)
- Nu te parasesc iubire (1996)
- Plânge un artist (cu Catalin Crisan, 1997)
- Iubiri ce mor in zori (2003)
- As vrea sa-mi dai inima ta (2005)
- Floare alba, floare albastra (2006).
Articole despre Mirabela Dauer
O Scurta Biografie Despre Mirabela Dauer
Despre Viata Si Cariera Mirabelei Dauer
Familia Cel Mai Mare Regret Al Mirabelei Dauer
Raoul Imaginea Copilului Pierdut Pentru Mirabela Dauer

Mirabela Dauer News
Mirabela Dauer Este Infidela (July 28, 2010)
Mirabela Dauer O Foarte Buna Prietena A Madalinei Manole. (July 28, 2010)

Mirabela Dauer Liste
Top 10 Afrodiziace Naturale (July 28, 2010)
Na?teri în 1947
Români în via??
Mirabela Dauer
Cânt?re?e române
Cânt?re?i în limba român?


 
Mirabela Dauer Filme

No photo available
Buletin de Bucuresti
Mirabela Dauer Filmography
 

Mirabela Dauer Videoclipuri
Mirabela Dauer & Marian Nistor Frunza mea albastra

irrelevant
6
broken


Tag-uri: 1947, romania, rosu si negru, cantareata, renumita, voi canta

[editeaza tag-uri]


Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 26 November '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :