FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 5,639
Voturi: 1
Fame Riser
          
Fame Rank
10
Famous


In aceasta pagina

Mihaela Radulescu Biografie
Mihaela Radulescu Videoclipuri
Mihaela Radulescu Poze
Mihaela Radulescu Stiri
Mihaela Radulescu Relatii
Site-uri despre Mihaela Radulescu
Tab-uri utile
Comentarii
Mihaela Radulescu Poll-uri
Intrebari despre Mihaela Radulescu
Mihaela Radulescu Citate
Vedete care au studiat la Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport
Celebritati de religie Ortodox
Celebritati de etnie Romana
Vedete cu ochii Caprui
Celebritati care au 172 cm inaltime
Vedete care cantaresc 57 kg
 

Mihaela Radulescu Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Mihaela Radulescu has no Fans yet!

Mihaela Radulescu Polls 


Biografii


Intrebari despre Mihaela Radulescu

- Este adevarat ca are un certificat de revolutionar?... by Hayden

- Ce cascadorie a realizat?... by Hailey

- Este adevarat ca a fost data in judecata de fostul sot Bogdan Rad... by Makayla

- Cu cine are o relatie vedeta?... by Andrea

- Cu ce vedeta de la noi a avut numeroase conflicturi?... by Jose

- Este adevarat ca are un baiat?... by Sebastian

- Este adevarat ca a lansat o carte?... by Juan

- Ce emisiune de mare succes a prezentat la Antena 1?... by Bailey

- Ce job-uri a avut vedeta inainte de a se face remarcata in televi... by Alexander

- Cate facultati a facut Mihaela Radulescu?... by Andreea

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   prezentator   1971   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   2001   1973   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Mihaela Radulescu

 Q:        
Mihaela Radulescu Cariera:
Mihaela Radulescu a avut o diversitate de locuri de munca inainte de a intra in televiziune.

A fost instructor de gimnastica aerobica si de fitness, sofer de taxi pe vremea cand era studenta, secretara primului purtator de cuvant al guvernului de dupa Revolutie, referent la Biroul de Relatii Externe si Protocol din Senat, sefa de cabinet la Senatul Romaniei, directorul Festivalului International de film Dakino, pentru 3 editii, director si co-organizator a doua editii ale concursului de modele al agentiei internationale Elite, "Look of the year".

Cele mai interesante momente le-a petrecut in postul de la guvernul Romaniei, ca secretara a purtatorului de cuvand al Guvernului, Cristian Unteanu. A marturisit ca pentru a nu fi concediata din postul de la Guvern purta o peruca blonda.

Raduleasca a fost participanta activa la evenimentele din 1989, a urmat studii pe care le-a intrerupt datorita celebritatii obtinute in 12 ani de Televiziune. A facut 2 ani la facultatea de limbi straine, 2 ani la Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti, studenta la Psihologie, 3 ani la IEFS, 2 ani la Filologie, studenta la Regie film, Facultatea de Arte, Universitatea Hyperion. A transmis pentru Pro Tv, Antena 1, B1 Tv, Tele 7 abc, timp de 2 ani a lucrat la radio Guerilla si timp de 3 ani a fost director executiv la Festivalul International de film Dakino.

Datorita meseriei pe care a avut-o a intervievat toti presedintii si membrii Guvernului de dupa 90, cam toate personalitatile marcante din toate domeniile, oameni obisnuiti dar si pe Benjamin Netanyahu, Phil Collins, Robert de Niro, Johnny Depp, Catherine Deneuve, Emir Kusturica, Goran Bregovic, Steven Seagal, Quentin Tarantino, Salma Hayek, Harvey Keitel, Smokie, Marie France Ionesco, Jose Carreras, 3 laureati de premiu Nobel (Edmund Phelps, Orhan Pamuk si Muhamad Yunus), Emma Thomson, Sir Paul McCartney.

A publicat timp de 2 ani articole in rubrica permanenta la revista The ONE si de cativa ani scrie cea mai de succes pagina de opinie a revistei internationale, editia romaneasca ELLE. A mai publicat si in revista TABU, revista Dilamateca, a publicat articole in Almanahul Academiei Catavencu.

A reusit sa doboare toate recordurile de vanzare ale unei carti scrise de un autor roman prin cartea ei "Despre lucrurile simple". A jucat in : 2 scurt metraje, in regia lui Radu Muntean si Titus Munteanu, in videoclipul trupei Directia V - piesa Seductie, in videoclipul trupei "Proconsul", filmul "15", in regia lui Sergiu Nicolaescu, filmul "Legaturi bolnavicioase", regia Tudor Giurgiu, filmul "Magia dragostei", regia Brandusa Novac si filmul american "Fall down dead", regia John Keeyes, a regizat :toate editiile emisiunilor de sport extrem si divertisment, premiate de APTR - "Punem pariu ca-i vara", emisiunile GALA, Afis si Duminica in familie, filme documentare in Tanzania, Africa de Sud, Irak, Afganistan, Kenia, Delta Dunarii, filmul comandat de WWF - "Ostroavele Dunarii", videoclipul piesei "Curcubeu", trupa Bere Gratis, videoclipul piesei "The wizdiz song", trupa Taxi.

Despre Mihaela Radulescu

Nume: Mihaela Radulescu
Locul nasterii: Piatra Neamt, Romania
Data nasterii: 03 August 1969
Parinti: Mama Marilena, Tata Petre
Frati/Surori: Un frate Florin
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Brunet
Inaltime: 1.72
Greutate: 57 kg
Nationalitate:Romana
Etnie: Roman
Stare civila: Necasatorita
Copii: Un baiat, Ayan
Ocupatie: Prezentatoare

Studii: A fost studenta la Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport timp de 3 ani, la Filologie, Limbi Straine tot timp de 2 ani si un an a urmat cursurile facultatii de Psihologie, fara a obtine diploma de licenta la vreuna.

De ce este faimoasa Mihaela Radulescu?

Mihaela Radulescu este una dintre prezentatoarele cele mai de succes de la noi din tara. S-a facut cunoscuta datorita diveritelor emisiuni pe care le-a prezentat, cea mai de succes fiind "Duminica in familie".

De ce ne place Mihaela Radulescu?

S-a facut placuta datorita felului ei de a fi, modului in care si-a realizat emisiunile, reusind sa aiba milioane de fani care ii urmaresc cu placere emisiunile, a reusit sa fascineze prin frumusetea dar si prin inteligenta ei. Ne place deoarece este o vedeta puternica, frumoasa, fara prejudecati, admirata.
Mihaela Radulescu News
Lucian Mindruta Versus Mihaela Radulescu (September 03, 2010)


Mihaela Radulescu Liste
Na?teri în 1969
Moderatori de televiziune
Români în via??
Prezentatori de televiziune din România


 

Mihaela Radulescu Videoclipuri
Acces Direct - Replici acide intre Mihaela Radulescu si Andreea ...

irrelevant
2
broken
 
Mihaela Radulescu Relatii
[editeaza relatii]
Dani Otil
Dani Otil and Mihaela Radulescu
Stefan Banica Jr
Mihaela Radulescu and Stefan Banica Jr


Tag-uri: piatra neamt, televiziune, jurnalist

[editeaza tag-uri]


Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 26 November '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :