FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 525
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Matthew Perry Biografie
Matthew Perry Videoclipuri
Site-uri despre Matthew Perry
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Matthew Perry
Intreaba despre Matthew Perry
Adauga un citat spus de Matthew Perry
Vedete nascute pe 19 August
Celebritati nascute in Williamstown Massachusetts SUA
Actori in zodia Leu
 

Matthew Perry Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Matthew Perry has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Matthew Perry

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   sagetator   scorpion   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1972   1973   1970  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Matthew Perry

 Q:   Intreaba despre Matthew Perry       
Matthew Perry Matthew Langford Perry s-a născut la data de 19 august 1969. Este cel mai bine cunoscut pentru rolul său ca Chandler Bing din serialul de televiziune extrem de popular Friends; rol pe care l-a jucat timp de 10 ani.

Perry s-a născut în Williamstown din Massachiusetts. Mama lui, Suzanne Jane Louise Morisson este un jurnalist canadian şi fost secretar de presă al prim ministrului Canadei Pierre Trudeau. Tatăl lui Matthew este John Bennet Perry, un actor de origine americană şi fost model. Perry are cetăţenie americană şi canadiană. Părinţii săi au divorţat înainte ca Matthew să împlinească un an iar mama sa s-a recăsătorit cu Keith Morrison, un reporter de televiziune. Perry a primit astfel şi numele de fată a m amei sale, Langford. El a fost crescut de aceasta în Ottawa. În timp ce a crescut în Ontario, Perry a fost interesat o perioadă de tenis şi a devenit curând un jucător de la juniori extrem de bun. S-a înscris la Şcoala Publică Rockliffe Park, la Institutul Lisgar Collegiate şi la Colegiul Ashbury.

Perry a devenit dependent de alcool şi pentru a scăpa de această dependenţă a devenit ulterior dependent de Vicodin. A început sa ia pentru prima oară medicamente cu prescripţie medicală după ce a avut un accident de jet ski în anul 1997 şi s-a obişnuit cu Hazelden. În 2000 a fost internat în spital cu pancreatită din cauza dependenţei sale. În timpul verii a pierdut 20 de kg, apărând mult mai slab la premiera celui de-al 7-lea sezon al serialului Friends, într-o scena ce o continua pe una din sezonul al şaselea. A fost în multe centre de reabilitare, inclusiv în Hazelden din Minnesota, Promises din Malibu şi un pacient neinternat în spital la Marina del Rey.
În timpul filmărilor la Serving Sara, Perry s-a internat la dezintoxicare. Ultimele 13 zile de filmare au fost amânate până când Matthew s-a simţit în stare să revină. Şi programul de filmare al Friends a fost modificat în aşa fel încât scenele în care apărea Matthew să fie filmate primele. Recuperarea sa a cauzat din nou modificări ale greutăţii sale, care sunt destul de uşor de observat în filmul Serving Sara.
Animalul preferat al actorului este lupul.

A fost nominalizat de trei ori la premiile Emmy, o dată la Globul de Aur iar apoi la alte premii importante. A câştigat TV Guide Awards şi Teen Choice Awards.

Matthew Perry Liste
Na?teri în 1969
Actori americani
Americani în via??
Distribu?ia Friends


 

Matthew Perry Videoclipuri
Matthew Perry - Friends Interview

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1969, actor, leu, friends, williamstown

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :