FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 2,429
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Marius Moga Biografie
Marius Moga Videoclipuri
Marius Moga Poze
Marius Moga Relatii
Site-uri despre Marius Moga
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Marius Moga
Intreaba despre Marius Moga
Marius Moga Citate
 

Marius Moga Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Marius Moga has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Marius Moga

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1984   1986   1985   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Marius Moga

 Q:   Intreaba despre Marius Moga       
Marius Moga Mariu Moga, originar din Alba Iulia, este la 24 de ani nu numai compozitorul numarul 1 al Romaniei.

Biografie si Cariera :

Are un studio de inregistrari la Los Angeles, compune pentru artisti straini si pentru filme hollywoodiene. Iar in ceea e priveste femeiele, acesta afirma ca vor fi mereu pe logul doi, bineinteles dupa muzica. Stilul sau de al lucra, de a compune este unul haotic, placandu-i lucrurile haotice, hazardate, dupa cum el insusi afirma.

In anul 2000, la varsta de 19 ani, ajunge in Bucuresti, fiind contactat de Adi Sana, actualul solist Akcent. Lui Marius i se propune sa colaboreze la urmatorul album al trupei, dupa ce i-a fost ascultata in prealabil o melodie compusa de catre el. Marius accepta si toata lumea ramane placut surprinsa de sound-ul original fo losit si asa incep colaborarile cu majoritatea trupelor romanest.

Acest stil al sau l-a propulsat intr-un timp foarte scurt la rangul de compozitor prefererat al cantaretilor din Romania, dar si internationali. Un proiect al sau de succes il reprezinta trupa MORANDI, unde canta alaturi de Andrei Ropcea - Randi.

Colaboreaza cu artisti renumiti precum Anda Adam, trupa Simplu, Delia, Andra. A compus piese pentru filmele „Seven seconds” cu Wesley Snipes, si „Domino”, regizat de Tony Scott. La Londra a colaborat la proiectul „365”, un boy-band lansat de casa de discuri EMI. Mai lucreaza si cu cei de la Universal Grecia pentru un cantaret numit Yiorgos Tsalikis.

Citate :

- „Nu sunt facut sa fiu un businessman care sa lucreze cu cifre! Imi place sa compun, sa delirez, sa bat campii cu gratie!”

- „Celor care spun despre mine ca scriu piesele in fuga, le spun ca, de cele mai multe ori, lucrurile bune se nasc spontan!”

Discografie Morandi :

- „Reverse”
- „Reverse- Editie de colectie”
- ”Mindfields”.

Marius Moga Liste
Na?teri în 1981
Compozitori români de muzic? pop


 

Marius Moga Videoclipuri
Corina feat. Pacha Man & Marius Moga - Noi Doi

irrelevant
12
broken
 
Marius Moga Relatii
[editeaza relatii]
Iulia Vantur
Iulia Vantur and Marius Moga


Tag-uri: alba iulia, romania, compozitor, numarul 1, morandi

[editeaza tag-uri]


Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 26 August '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :