FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 4,088
Voturi: 1
Fame Riser
          
Fame Rank
9
Famous


In aceasta pagina

Marian Ionescu Biografie
Marian Ionescu Videoclipuri
Site-uri despre Marian Ionescu
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Marian Ionescu
Intreaba despre Marian Ionescu
Adauga un citat spus de Marian Ionescu
Vedete nascute pe 25 Octombrie
 

Marian Ionescu Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Marian Ionescu has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Marian Ionescu

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1984   1986   1985   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Marian Ionescu

 Q:   Intreaba despre Marian Ionescu       
Marian Ionescu Cariera

Marian Ionescu fondatorul grupului Directia 5, s-a nascut la data de 25 octombrie 1962 in Bucuresti. El a mai cantat in formatia Timpuri noi si Grupul B22.
Formatia Directia 5 a luat nastere in anul 1991 la Bucuresti, fiind reprezentata de Catalin Onoiu, Florin Ionescu, Razvan Mirica, Vlaicu Giurea, Dragos Badoi si Marian Ionescu.

Albumul de debut a fost lansat in anul 1992 si s-a intitulat „La vulturul de mare cu pestele in gheare”. In acelasi an, grupul a interpretat doua piese la festivalul de la Bregenz, Austria, fapt ce le-a adus premiul al II-lea. In anul 1996 se produce o importanta ruptura intre membrii trupei. In perioada 1996-1997 in Romania erau doua trupe Directia 5, una sub conducerea lui Florin Ionescu si cealalta condusa de Marian Ionescu ce se i ntitula Directia 5 si Loredana, care din pacate la scurt timp se destrama.

In anul 1998, Marian Ionescu reinfiinteaza Directia 5 intr-o noua formula, Marius Keseri, Nicu Damalan si Cristi Enache.

De-a lungul carierei, Directia 5 a devenit una dintre cele mai iubite trupe, lansand nu mai putin de 15 albume cu multe hituri si a obtinut premii importante pentru performantele muzicale.

Dupa lansarea albumului „La vulturul de mare cu pestele in gheare” din 1992, a urmat album „Seductie” lansat in martie 1993. In aprilie 1994 lanseaza albumul „Pantofi de lac” produs de o societate romano-belgiana, lansarea avand loc in acceasi perioada in Romania, Belgia si Luxemburg. In anul 1993, Teatrul „Ion Creanga” din Bucuresti a gazduit „In Di Anka”, un concert al grupului Directia 5, iar materialul rezultat a fost folosit pentru editarea albumului „In Di Anka si Pakistan”.

In anul 1999, Directia 5 revine cu un nou album intitulat „Superstar”. Acest album contine 9 piese si 3 remix-uri iar lansarea a fost precedata de un maxi-single, continand prima piesa extrasa „Altul mai bun”, cinci remix-uri si noile variante ale pieselor „Lisabona” si „Seductie”.

Cel mai recent album al trupei, „Cantece noi cu Directia 5” ce a fost lansat in anul 2000, i-a readus din nou in topurile romanesti.

Inceputul lui 2001 a fost foarte bun pentru cei de la Directia 5, deoarece au sustinut un concert live care a spulberat pur si simplu orice concurenta. Anul s-a incheiat cu super albumul „Octombrie”.

In anul 2002, Directia 5 a sustinut un concert live si a lansat un nou album „De 10 ani”, album ce grupeaza 31 din cele mai cunoscute piese, intr-o istorie discografica a trupei din primul deceniu de activitate.

Pe scurt despre Marian Ionescu:

Nume: Ionescu
Prenume: Marian
Data Nasterii: 25 octombrie 1962
Locul Nasterii: Bucuresti
Sotie: Adriana Ionescu
Copii: Carmin
Nationalitate: Romana
Ocupatie: Solist clape

De ce este Marian Ionescu faimos?

Marian Ionescu a devenit faimos datorita trupei Directia 5, pe care a condus-o.. De-a lungul carierei, Directia 5 a devenit una dintre cele mai iubite trupe, lansand nu mai putin de 15 albume cu multe hituri si a obtinut premii importante pentru performantele muzicale.

De ce ne place de Marian Ionescu?

Ne place de Marian Ionescu deoarece si-a demonstrat de-a lungul timpului, talentul, ambitia, daruirea si profesionalismul.

Marian Ionescu Liste
Despre Medicin?
Na?teri în 1929
Chirurgi britanici
Chirurgi români
Cardiologi
Inovatori
Oameni în via??
Na?teri pe 21 august


 

Marian Ionescu Videoclipuri
Marian Ionescu-oil painting - how to paint trees part 2/pictura ...

irrelevant
0
broken


Tag-uri: solist

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru marian_ionescu. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 08 December '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :