FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,603
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Maia Morgenstern Biografie
Maia Morgenstern Videoclipuri
Maia Morgenstern Poze
Maia Morgenstern Filme
Maia Morgenstern Relatii
Site-uri despre Maia Morgenstern
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Maia Morgenstern
Intreaba despre Maia Morgenstern
Adauga un citat spus de Maia Morgenstern
Vedete nascute pe 01 Mai
Celebritati nascute in Bucuresti Romania
Actrite in zodia Taur
Celebritati de etnie Roman
 

Maia Morgenstern Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Maia Morgenstern has no Fans yet!

create pool

Biografii



Intreaba despre Maia Morgenstern

Tag-uri Populare


actrita   budapest   hungary   producator   scenarist   taur   rac   gemeni   fecioara   regizor   model   varsator   balanta   sagetator   tv   teatru   scorpion   pesti   berbec   actor   leu   capricorn   moscow   cantareata   1978   televiziune   1982   1976   1980   russia   1981   1975   1985   soundtrack   1977   1986  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Maia Morgenstern

 Q:   Intreaba despre Maia Morgenstern       
Maia Morgenstern Este o actrita romanca, de origine evreiasca. Numele ei- Morgenstern se traduce în germană "Luceafărul de dimineată".

Cariera:

Este absolventa a Universitatii de Arta Teatrala si Cinematografica, promotia1985. A debutat la Teatrul din Piatra Neamt, in1985. A jucat apoi pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din Bucuresti, dupa care s-a alaturat trupei de la Teatrul National "Ion Luca Caragiale". Printre rolurile importante de pe scena de teatru se numara Lola Lola, din Ingerul albastru (der Blaue Engel), sau Kathleen Hogan in Park Your Car in Harvard Yard. Este cunoscuta publiculuapreciata de public pentru rolurile din filmele Balanta, Cel mai iubit dintre pamanteni, Patimile lui Hristos.

Este membra UNITER si UCIN. Face parte din juriul pentru acordarea Premiului Nat ional de Excelenta in Cultura Romana. A fost membra a juriului la festivalurile de la Geneva, Salonic, Angers, Monte Carlo. Este societar de onoare al Teatrului National din Bucuresti.

A fost casatorita de doua ori si are trei copii: Tudor Aaron, Eva Leea Cabiria si Ana Isadora. Prima data s-a casatorit la 21 de ani cu Claudiu Istudor. Sotul sau actual este medicul Neurochirurg Dumitru Baltateanu, pe care l-a cunoscut la Marsilia si care a renuntat pentru Maia la postul din orasul francez si a venit in Romania.

De curand o urmarim in telenovela Iubire şi Onoare unde interpreteaza rolul de mamă a unei fete care se îndrăgosteşte de un arab.

La teatrul National Bucuresti joaca in stagiunea 2010-2011 "Burghezul Gentilom" si "Livada de vişini".

Pe scurt despre Maia Morgenstern:

Nume: Maia Morgenstern
Ocupatie: Actrita
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Data nasterii: 1 mai1962
Nationalitate: Romana
Stare civila: casatorita
Sot: Dumitru Baltateanu
Copii: Tudor Aaron, Eva Leea Cabiria si Ana Isadora.

De ce este faimoasa Maia Morgenstern?

A jucat rolul Fecioarei Maria in Patimile lui Hristos, film de exceptie, de mare ecou international. A jucat in telenovela romaneasca "Aniela".

De ce ne place Maia Morgenstern?

Inteligenta si subtila, Maia Morgenstern este un actor complet. Este si va ramane una din cele mai importante actrite ale sfarsitului de secol XX, un om remarcabil atat la exterior, cat si la interior.


Filmografia:
  1. Andrassy Street 60. (2009) (in productie) - Eszter Somos
  2. O secunda de viata - One Second of Life (2009) -
  3. Mar nero - Marea Neagra (2008) - Madalina
  4. Eve (2008) -
  5. Margo (2006) - Margo's Stepmother
  6. Visuri otravite (2006) - Ada's mother
  7. Mansfeld (2006) - Mrs. Mansfeld
  8. 15 (2005) - Irene
  9. Homme pressé, L' (2005) - Bonne de Bois de Rose
  10. The Passion of the Christ - Patimile lui Hristos (2004) - Mary
  11. Casatorie imposibila (Serial TV) (2004) -
  12. Orient Express (2004) - Amalia Frunzetti
  13. Damen tango (2004) -
  14. A Rózsa énekei (2003) - Olga
  15. Bolondok éneke (2003) - Gina
  16. Patul lui Procust (2001) - Doamna T.
  17. Dark Prince: The True Story of Dracula - Printul noptii (2000) - Woman at Fountain
  18. Marie, Nonna, la vierge et moi (2000) - Nonna
  19. Triunghiul mortii (1999) - Regina Maria
  20. Fata în fata (1999) -
  21. Kínai védelem (1999) -
  22. Álombánya, Az (1998) -
  23. Witman fiúk (1997) - Mrs. Witman
  24. Omul zilei (1997) -
  25. To vlemma tou Odyssea (1995) - 'Ulysses' Wife
  26. Siódmy pokój (1995) - Edith Stein
  27. Nostradamus (1994) - Helen
  28. Cel mai iubit dintre pamînteni (1993) -
  29. Casa din vis (1993) -


Maia Morgenstern Liste
Na?teri în 1962
Actri?e române
Actori evrei
Evrei români
Bucure?teni
Români în via??


 
Maia Morgenstern Filme

Triunghiul mortii
Patimile lui Hristos
No photo available
Cel mai iubit dintre pamînteni
No photo available
To vlemma tou Odyssea
No photo available
Homme pressé, L'
No photo available
Balanta
No photo available
Cei care platesc cu viata
No photo available
Damen tango
No photo available
15
No photo available
Marie, Nonna, la vierge et moi
No photo available
Mansfeld
No photo available
Andrassy Street 60.
No photo available
A Tavasz ébredése
No photo available
Bolondok éneke
No photo available
A Rózsa énekei
Maia Morgenstern Filmography
 

Maia Morgenstern Videoclipuri
Maia Morgenstern | EMMA Awards

irrelevant
2
broken
 
Maia Morgenstern Relatii
[editeaza relatii]
Claudiu Istodor
Claudiu Istodor and Maia Morgenstern


Tag-uri: actrita, teatru, telenovela

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actrite  - ( Actrite - Archiva)

Data Adaugarii: 05 July '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :