FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 183
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Lisa Dergan Biografie
Lisa Dergan Videoclipuri
Lisa Dergan Poze
Lisa Dergan Filme
Site-uri despre Lisa Dergan
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Lisa Dergan
Intreaba despre Lisa Dergan
Adauga un citat spus de Lisa Dergan
Vedete nascute pe 10 August
Celebritati nascute in Corpus Christi Texas SUA
Modele in zodia Leu
 

Lisa Dergan Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Lisa Dergan has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Lisa Dergan

Tag-uri Populare


model   actrita   fotomodel   playboy   tv   new york   california   televiziune   reviste   1985   1982   1980   brazilia   1981   1978   fhm   anglia   1977   1984   1983   1974   1987   calvin klein   cariera   florida   prezentatoare   actor   1976   1979   maxim   glamour   1986   1988   modelling   sports illustrated   texas  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Lisa Dergan

 Q:   Intreaba despre Lisa Dergan       
Lisa Dergan Lisa Dergan s-a nascut pe data de 10 august 1970 in Corpus Christi, Texas, si se muta in Hawaii pentru o scurta perioada de timp ca intr-un final sa locuiasca in San Diego. In copilarie, Lisa a incercat intotdeauna sa isi imite sora mai mare, pana cand intr-o zi mama ei a sfatuit-o sa se apuce de Golf, incepand sa practice acest sport la varsta de 12 ani.

Cariera:

Pe durata luceuluim Lisa a fost un elev activ, facand parte din echipa majoretelor, precum si din redactia ziarului scolii. Votata "Most Irresistible" si "Class Flirt", Lisa isi continua studiile la San Diego State University si dupa absolvire, aceasta este remarcata de un cautator de talente de la o agentie faimoasa de modeling, care ii propune un contract. Aceasta accepta pe loc, iar dupa un an de colaborare cu agentia de moda, Lisa primeste un contract mult mai important, unde avea sa lucreze pentru Wilhelmina in Los Angeles. Deoarece, modelingul solicita o multime de calatorii, Lisa a reusit sa imbine munca cu orele de scoala.

Lisa lucra la o reclama, "What Sort of Man Reads Play.boy" cand Hugh Hefner i-a oferit acesteia o sedinta foto pentru coperta revistei Playboy. Lisa a fost fost aleasa "Miss July 1998", continuand sa colaboreze o lunga perioada de timp cu revista Playboy, fiind implicata in mai multe proiecte precum Playmate Pajama Party, Playboy Video Centerfold: Playmate of the Year Heather Kozar ,the Playboy Video Playmate Calendar 2000 si California Girls.

De ce este faimoasa ?

Lisa Dergan este faimoasa datorita aparitiilor in revista Playboy, fiind aleasa Miss July 1998, iar un an mai tarziu a jucat in cateva filme marca Playboy.

De ce ne place ?

Lisa Dergan este o femeie atragatoare, care prin pictorialele sale a atras atentia unui mare numar de admiratori.

 
Lisa Dergan Filme

No photo available
Playboy: Prime Time Playmates
No photo available
Playboy Video Playmate Calendar 2000
No photo available
Playboy: California Girls
No photo available
Playboy: Playmate Pajama Party
Lisa Dergan Filmography
 

Lisa Dergan Videoclipuri
Lisa Dergan Sexy Photos

irrelevant
0
broken


Tag-uri: texas, 1970, model

[editeaza tag-uri]


Categorie: Modele  - ( Modele - Archiva)

Data Adaugarii: 18 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :