FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,019
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Leticia Cline Biografie
Leticia Cline Videoclipuri
Leticia Cline Poze
Site-uri despre Leticia Cline
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Leticia Cline
Intreaba despre Leticia Cline
Adauga un citat spus de Leticia Cline
Vedete nascute pe 1 Octombrie
Celebritati nascute in Glasgow Statele Unite ale Americii
 

Leticia Cline Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Leticia Cline has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Leticia Cline

Tag-uri Populare


model   actrita   fotomodel   playboy   tv   new york   california   televiziune   reviste   1982   1985   1980   brazilia   1981   fhm   1978   anglia   1977   1984   1983   1974   1987   calvin klein   cariera   florida   prezentatoare   actor   1976   1979   maxim   glamour   1986   1988   modelling   sports illustrated   texas  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Leticia Cline

 Q:   Intreaba despre Leticia Cline       
Leticia Cline Leticia Ann Bjork s-a nascut pe data de 1 octombrie 1978 in Cave City, Kentucky, crescand alaturi de sora ei Shannon, fratele James si parintii, cu care nu a avut o relatie tocmai buna.

Cariera:

Dorinta Leticiei de a deveni celebra s-a manifestat timpuriu, cand la varsta de 4 ani a inceput sa conduca motociclete si sa urmareasca lupte de wrestling. Trecand peste greutatile de acasa, a reusit ca la varsta de 14 ani sa atraga atentia unor agenti de modeling.

Leticia a obtinut diplome in psihologie si finante in cadrul Universitatii din Kentucky in anul 2000 devenind contabila si la scurt timp mama. Casnicia ei, pe de alta parte, s-a destramat, iar ea s-a axat din nou pe modeling.

Experienta dobandita in cadrul circuitului AMA si profilul ei MySpace o vor ajuta sa obtina p roiecte mai mari, ea fiind contactata de Jess Ward de la TNA care ii propune un interviu in Orlando. Castigarea postului si succesul pe care l-a avut in cadrul interviului cu Jeremy Borash pentru Total Nonstop Acting Wrestling a reprezentat intrarea ei in lumea wrestilng-ului si totodata reluarea legaturii cu parintii ei.

Leticia Cline in tot acest timp, nu renunta la modeling, ea primind oferte din partea revistei Maxim in urma concursului Maxim’s Hometown Hotties unde a iesit finalista, iar in luna septembrie a anului 2007 apare pe coperta revistei Playboy Sexy Girls Next Door, pentru ea reprezentand o mare realizare, fapt care a determinat-o sa incheie contractul cu TNA.

In prezent Leticia Cline a primit propuneri din partea WWE insa principalul ei proiect este legat de inceperea propriei agentie de sporturi extreme.

De ce este faimoasa Leticia Cline?

Aparitiile acesteia in paginile revistelor Playboy si Maxim, cat si interviul cu Jeremy Borash pentru Total Nonstop Action Wrestling au facut-o cunoscuta in intreaga lume.


De ce ne place Leticia Cline?

Leticia Cline este modelul femeii care realizeaza tot ce isi propune, reusind sa treaca peste greutatile intampinate in viata.

 

Leticia Cline Videoclipuri
Leticia Cline Beauty and the Geek Audition Pt. 1

irrelevant
0
broken


Tag-uri: modelling, kentucky, 1978

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru leticia_cline. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Modele  - ( Modele - Archiva)

Data Adaugarii: 21 September '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :