FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 367
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Leonor Varela Biografie
Leonor Varela Videoclipuri
Leonor Varela Filme
Site-uri despre Leonor Varela
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Leonor Varela
Intreaba despre Leonor Varela
Adauga un citat spus de Leonor Varela
Vedete nascute pe 29 Decembrie
Celebritati nascute in Santiago Chile Chile
Vedete in zodia Capricorn
 

Leonor Varela Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Leonor Varela has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Leonor Varela

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Leonor Varela

 Q:   Intreaba despre Leonor Varela       
Leonor Varela Leunor Varela s-a nascut la data de 9 decembrie 1972 in Santiago, Chile. Familia sa a fost nevoita sa fuga in Costa Rica, lasand in urma dictatura brutala a lui Augusto Pinochet. Leunor Varela a fost o aparitie exotica, inca de la nastere fiind detinatoarea unui amestec de gena franceza si chiliana.

Cariera:

Mutarea continua a lui Varela din Chile in Germania, revenind apoi, iarasi, in Chile si in cele din urma in Franta, a determinat-o pe aceasta sa se stabileasca in Paris, urmand aici cursurile unui colegiu, in cadrul caruia simte o atractia spre arte. Exersand la chitara clasica, desen , pictura si chiar modelling, Varela simte o puternica chemare inspre actorie, in jurul varstei de 20 ani.

Debutul sau are loc in 1997 prin intermediul unui rol minor in productia fran ceza “Le ciel est a nous”. De asemenea a primit roluri si in seriile europene Pony Trek (Swedish), Inca de Oro (French/Spanish), Tic Tac (Chile). Cea din urma a fost cea care a atras atenţia studiourilor americane.

Odata cu aparitia miniseriei Cleopatra, din 1999, Leunor Varela devine oficial o stea. Fiecare reexaminare vorbea despre puterea si prezenta lui Varela, cauzata de încrederea ei necondiţionata. Printre filmele care au avut un imens impact la public se numara “The Tailor of Panama”(2001), jucand alaturi de Pierce Brosnan si Jaimie Lee Curtis,”Texas Rangers”(2001) alaturi de James Van Der Beek si Ashton Kutcher,”Blade II”(2002) alaturi de Wesley Snipes.

Varela si-a luat o pauza de la Hollywood şi s-a întors în Chile pentru a filma” Paraiso B” (2002), şi în Franţa pentru” Pas si grave” si” Tais-toi”. În anul 2004 ea isi adauga la portofoliu filmul “Americano”, un film despre un backpacker american, iar filmul spaniel” Casas de carton”.


De ce este faimoasa Leunor Varela?

Datorita combinatiei exotice a carei posesoare este si a talentului innascut, reuseste sa farmece publicul captandu-i atentia si oferindu-le filmelor elementele necesare pentru succes.

De ce ne place Leunor Varela?

In ciuda conditiilor vitrege existente in tineretea Varelei datorate schimbarii domiciliului prea des, aceasta reuseste sa isi duca la bun sfarsit dorinta de a “explora” actoria si de a devenii actrita.

 
Leonor Varela Filme

Cavalerii Texasului
No photo available
Omul nostru din Panama
No photo available
Blade II
No photo available
Tais-toi!
No photo available
Americano
No photo available
The Blood Pact: The Making of 'Blade II'
No photo available
Voces inocentes
No photo available
Pas si grave
No photo available
Jeremiah
No photo available
In miscare
No photo available
Odd Thomas
No photo available
The Selection
Leonor Varela Filmography
 

Leonor Varela Videoclipuri
LEONOR VARELA EN HELL RIDE

irrelevant
0
broken


Tag-uri: chile, 1972, actrita

[editeaza tag-uri]


Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 02 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :