FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,625
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Laura Pausini Biografie
Laura Pausini Videoclipuri
Laura Pausini Filme
Laura Pausini Articole
Laura Pausini Stiri
Site-uri despre Laura Pausini
Tab-uri utile
Comentarii
Laura Pausini Poll-uri
Intrebari despre Laura Pausini
Laura Pausini Citate
Vedete nascute pe 16 Mai
Celebritati nascute in Solarolo Ravenna Italia
Muzicieni in zodia Taur
Vedete care au studiat la Liceul artistic di Faenza
Celebritati de etnie Italian
Vedete cu ochii Caprui
Celebritati care au 169 cm inaltime
 

Laura Pausini Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Laura Pausini has no Fans yet!

Laura Pausini Polls 


Biografii


Intrebari despre Laura Pausini

- Laura Pausini este casatorita?... by Anda

- Care sunt citatele tale preferate de la Laura Pausini?... by Paul

- De ce crezi tu ca Laura Pausini este faimoasa?... by Bianca

- De ce iti place Laura Pausini?... by Alexandra

- Unde pot gasi si eu fotografii cu Laura Pausini?... by Liliana

- Din ce motive a luat Laura Pausini o pauza de doi ani?... by Alina

Tag-uri Populare


cantareata   muzica   cantaret   pop   rock   actrita   new york   actor   compozitor   soul   trupa   country   cariera   bucuresti   compozitoare   jazz   1970   1981   anglia   1980   dance   romania   california   mtv   model   1988   1979   dj   los angeles   1968   producator   1985   1986   1984   album   1983  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Laura Pausini

 Q:        
Laura Pausini Laura Pausini s-a nascut pe data de 16 Mai 1974 in Solarolo, Italia. Aceasta a devenit faimoasa inca de la varsa de 18 ani cand a castigat Medalia de Platina cu melodia “La Solitudine” la festivalul Italian Song Festival in San Remo.

Cariera:

Acest talent desavarsit l-a mostenit de la tatal sau Fabrizio Pausini, un cunoscut pianist italian, acesta indrumand-o in lumea muzicii.

In anul 1994 Laura isi lanseaza albumul de debut intitulat “La Solitudine” care s-a dovedit a fi un real succes, astfel incat in acelasi an, aceasta a fost premiata la World Music Awards la sectiunea Best Selling Italian Artist, iar dupa scurt timp lanseaza cel de-al doilea album, Laura.

Laura reuseste sa ocupe topurile muzicale in doua limbi diferite, insa acest lucru nu o multumeste i ndeajuns pe cantareata si astfel in 1996 aceasta este premiata la Bruxel la festivalul I.F.P.I. Platinum Europe Award in Brussels. Evolutia carierei Laurei nu se opreste aici si in anul 1997 aceasta pleaca intr-un turneu de promovare prin Europa si America de Nord.

Laura Pausini locuieste in prezent in Milano alaturi de logodnicul ei Alfredo Cerruti Jr. Datorita faptului ca cei doi locuiesc impreuna si nu sunt casatoriti, presa si Biserica Catolica au de obiectat impotriva acestui lucru, insa Laura isi traieste viata dupa bunul plac. In octombrie 2001, Laura a lansat un album numit Best Of… care se vinde in peste 20 de milioane de exemplare, iar in noiembrie 2002 isi lanseaza primul album in limba engleza.

De ce ne place Laura Pausini?

De ce nu ne-ar placea Laura Pausini? Ea este o femeie frumoasa si foarte talentata care ne-a impresionat de fiecare data cu vocea sa suava si cu romanticele sale balade pe care le interpreteaza. Ea este o interpreta indragita de multi oameni si se bucura de fani in intreaga lume.

De ce este Laura Pausini faimoasa?

Laura Pausini este faimoasa deoarece este o cantareata care a reusit sa lanseze pe piata o multime de albume in patru limbi straine, italiana, portugheza, spaniola si engleza. Ea a vandut peste 20 de milioane de exemplare. Totodata, ea este faimoasa si datorita unor piese precum "Strani amori", "La solitudine" sau "La mia risposta".

Pe scurt despre Laura Pausini:

Nume: Laura Pausini
Locul nasterii: Solarolo, Ravenna, Italia
Data nasterii: 16 mai 1974
Parinti: Tatal Fabrizio Pausini si mama Gianna Ballardini
Frati / Surori: O sora mai mica
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Castaniu
Inaltime: 1,69cm
Nationalitate: Italiana
Sot: Necasatorita
Copii: Nu are copii
Ocupatie: Cantareata, compozitoare
Studii: Liceul artistic di Faenza

Discografie:

• I Sogni Di Laura - 1987
• Laura Pausini - 1993
• Laura - 1994
• Laura Pausini - 1994
• Le Cose Che Vivi - 1996
• Las Cosas Que Vives - 1996
• Tudo o que eu Vivo - 1996
• La Mia Risposta - 1998
• Mi Respuesta - 1998
• Tra Te E Il Mare - 2000
• Entre Tu y Mil Mares - 2000
• The Best Of Laura Pausini: E Ritorno Da Te - 2001
• Lo Mejor De Laura Pausini: Volvere Junto A Ti - 2001
• From the Inside - 2002
• Resta in Ascolto - 2004
• Escucha - 2004
Articole despre Laura Pausini
Despre Laura Pausini
Laura Pausini Debutul Muzical
Laura Pausini Cariera
Laura Pausini O Compilatie Reusita
Laura Pausini O Cantareata De Exceptie
Laura Pausini In Concert Cu Luciano Pavarotti

Laura Pausini News
Laura Pausini Satula De Femeile Lui Berlusconi (October 12, 2010)
Laura Pausini S-a Despartit De Iubit (October 12, 2010)


Laura Pausini Liste
Despre Muzicieni italieni
Muzicieni italieni
Muzicieni de pop latin
Na?teri în 1974


 
Laura Pausini Filme

No photo available
Laura Pausini: Live 2001-2002 World Tour
No photo available
El hormiguero
Great Performances
Laura Pausini Filmography
 

Laura Pausini Videoclipuri
Laura Pausini La Solitudine

irrelevant
6
broken


Tag-uri: italia, 1974, cantareata

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru laura_pausini. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Muzicieni  - ( Muzicieni - Archiva)

Data Adaugarii: 03 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :