FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 325
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Lara Logan Biografie
Lara Logan Videoclipuri
Lara Logan Filme
Site-uri despre Lara Logan
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Lara Logan
Intreaba despre Lara Logan
Adauga un citat spus de Lara Logan
Vedete nascute pe 29 Martie
 

Lara Logan Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Lara Logan has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Lara Logan

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Lara Logan

 Q:   Intreaba despre Lara Logan       
Lara Logan Lara Logan s-a nascut pe data de 29 Martie 1971 in Durban, Africa de Sud. Dupa ce a obtinut o diploma in comert la University of Natal in 1992, aceasta studiaza limba franceza, istorie si cultura la Universite de L'Alliance Francaise in Paris.

Cariera:

In urma unui conflict cu seful ei de la Reuters, Lara se muta in Londra unde lucreaza ca reporter independent pentru mai multe televiziuni precum FOX / SK, ITN,CBS, NBC News şi European Broadcast Union In 1998, ea s-a angajat ca si corespondent independent pentru CNN, facand rapoarte cu privire la razboiul din Kosovo.

In anul 1999 Lara paraseste CNN-ul si devine corespondent la televiziunea britanica ITV, fiind gazda unei emisiuni matinale GMTV. De-a lungul celor 2 ani petrecuti la televiziunea britanica(2000 - 2002), ac easta intocmeste rapoarte despre invaziile terestre din Zimbabwe, precum şi dezastrele naturale din Mozambic şi India.

Pe parcursul urmatorilor patru ani, ea petrece mult timp alaturi de trupele americane care calatoreau prin jurul tarii si se ocupa cu intocmirea rapoartelor. Lara este angajata in anul 2002 la postul de televiziune CBS, iar in 2004 aceasta primeste premiul Gracie Allen Award pentru articolul ei de la CBS Evening News despre tentativa de asasinare a presedintelui afgan Kharzi.

In februarie 2006 Lara a fost numita CBS News' chief foreign correspondent, iar in anul 2007 rapoartele sale privind abuzurile de la un orfelinat irakian, i-au adus Larei al cincilea premiu Gracie for Outstanding Feature-Hard News.

De ce este faimoasa Lara Logan?

Jurnalista Lara Logan a lucrat pentru toate posturile importante de televiziune americane, insa este cunoscuta pentru munca sa in cadrul televiziunii CBS, unde a intocmit numeroase rapoarte privind problemele din Iraq si Afganistan. A fost numita sefa retelei de corespondenti straini in 2006, si a fost promovata ca sefa privind problemele corespondetiilor straini in iunie 2008.

De ce ne place Lara Logan?

Lara Logan este o jurnalista adevarata, devotata meseriei sale, careia nu ii este frica sa mearga in cele mai periculoase zone de pe Pamant, chiar si in timp de razboi pentru a arata lumii intregi ce se petrece in lume.

 
Lara Logan Filme

No photo available
Trandafirul spaniol
No photo available
The Charlie Rose Show
Lara Logan Filmography
 

Lara Logan Videoclipuri
GOOD Magazine: Lara Logan

irrelevant
0
broken


Tag-uri: durban, 1971, cbs

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru lara_logan. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 03 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :