FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 436
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Kumi Koda Biografie
Kumi Koda Videoclipuri
Site-uri despre Kumi Koda
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Kumi Koda
Intreaba despre Kumi Koda
Adauga un citat spus de Kumi Koda
Vedete nascute pe 13 Noiembrie
Celebritati nascute in Kyoto Japonia
 

Kumi Koda Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Kumi Koda has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Kumi Koda

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Kumi Koda

 Q:   Intreaba despre Kumi Koda       
Kumi Koda Kumiko Koda s-a născut pe 13 noiembrie 1982, la Kyoto, Japonia. Kumi a fost muşcata de microbul performantei în timp ce ea a fost, practic, încă în scutece, şi-a făcut debutul la frageda varsta de 3 ani. A devenit repede evident pentru toată lumea în viaţa ca Kumi poseda o înclinaţie naturală pentru cântat, şi tânăra a facut în curând audiţii pentru fiecare şcoală de producţie.

Kumi şi morning musume

In timp ce ea a fost o adolescent, Kumi a decis să urmeze o carieră în industria muzicală - cu toate ca a devenit tot mai clar că obţinerea acestui lucru nu va fi uşor. Soarta a intervenit atunci când Kumi a primit posibilitatea de a da auditie pentru un loc în banda Morning musume, iar concurenţa a cazut repede în fata lui Kumi şi Maki Goto. Kum i a pierdut la Maki si s-a dovedit a fi un lucru bun, caci cantareata fost imediat semnata de directorul de la Japan’s Avex Trax label.

Kumi Koda inregistreaza “take back”

Kumi a fost inaugurata într-un studio de înregistrare şi a cerut un single de debut; rezultatul a fost in 2000 "Take Back", care a avut vanzari slabe şi comentarii negative.

Acest lucru nu a descurajat-o pe Kumi, cu toate acestea, şi ea a inceput sa lucreze la follow-up single "Trust Your Love", “Color of Soul” şi "So Into You". A Constatat că în curând ea a fost în curs de dezvoltare a unei trupe mici, dar loiale de fani, şi nu a fost cu mult înainte ca Avex Trax a cerut ca ea începe să lucreze la primul ei album.

Kumi Koda lanseaza affection

Împreună cu prolificul producator Max Matsuura (care a lucrat cu staruri, cum ar fi Ayumi Hamasaki si Suzuki Ami), Kumi se cufunda în dezvoltarea unui album complet. Affection a fost lansat pe 27 martie 2002, şi, deşi discul nu a vândut, precum şi ea ar putea spera, Kumi a primit cu toate acestea, lumina verde pentru a începe să lucreze la următorul album.

Lansat aproape un an de la Affection, Grow into One s-a dovedit a fi de succes imens pentru Kumi - cu discul al treilea (“real Emotion/1000 no Kotoba”), în cele din urmă a propulsat-o pe Kumi în prim-planul japonez de muzică.

kumi koda lanseaza feel my mind

Ca nici o surpriza a venit al treilea album al Kumi lui care a avut eliberarea sa in 2004, şi - a încurajat single-uri de genul " Come with Me” si “Crazy 4 U” -- Feel My Mind a fost un hit. Într-un efort de a valorifica steaua in crestere, Kumi imediat a început să lucreze pe discul al patrulea (in 2005 Secret).

Ea a venit ca nici o surpriză pentru nimeni că albumul a rupt imediat toate înregistrările anterioare ale lui Kumi, şi nu a fost cu mult înainte ca Secret a fost certificat cu platină de peste doua ori de RIAJ (Recording Industry Association din Japonia).

Kumi Koda Greatest hits

Kumi şi-a petrecut următoarele câteva luni lucrand la urmatorul single, cu "Butterly" castigand un râvnit premiu Grand Prix-ul la Premiile Discului de Aur Japonia - Kumi câştiga un loc în rândurile de castigatori alaturi de Namie Amuro şi Utada Hikaru.

Kumi Koda lanseaza black cherry

În 2007, a avur un program riguros în sprijinul Black Cherry, si a colectiei de hituri (Best ~Bounce & Lovers~). Ea a fost, de asemenea, o mare câştigătoare la 2007 MTV Video Music Awards Japonia ceremonia de unde a luat trofee la Best Female Video, Best Video of the Year si Best Stylish Artist.

By FW Editor

 

Kumi Koda Videoclipuri
Fergie ft Kumi Koda - That Ain't Cool

irrelevant
0
broken


Tag-uri: japonia, 1982, cantareata

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru kumi_koda. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 29 April '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :