FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 359
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Kristy Hinze Biografie
Kristy Hinze Videoclipuri
Kristy Hinze Filme
Site-uri despre Kristy Hinze
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Kristy Hinze
Intreaba despre Kristy Hinze
Adauga un citat spus de Kristy Hinze
Celebritati nascute in Sydney New South Wales Australia
 

Kristy Hinze Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Kristy Hinze has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Kristy Hinze

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Kristy Hinze

 Q:   Intreaba despre Kristy Hinze       
Kristy Hinze Există câteva locuri pe Pământ la fel de frumoase ca Sydney, Australia, asa ca este doar destinul că acesta a servit ca loc de naştere pentru Kristy Hinze în 1980. Dar, înainte de asta, Kristy s-a mutat cu părinţii ei la Queensland.

Este scris în oraşul Beaudesert că familia s-a stabilit, pe un cal şi ferma de vite. A fost destul pentru familie, care a fost înrădăcinata în politica. De fapt, bunicul ei a fost regretatul Russ Hinze, un ministru de stat australian, cu o reputaţie.

Omul care a aparţinut Partidului Naţional a fost cunoscut a fi unul dintre cei mai corupti în emisfera sudică.El a fost supranumit "the minister for everything" pentru ca el isi baga degetele oriunde era disponibil, cum ar fi poliţia, jocuri de noroc şi construirea de drumuri.

A cesta a fost un secret deschis ca Russ Hinze iti facea rost de orice atata timp cat a existat o pungă de hârtie maro predata suspect la el. Din fericire, familia lui Kristy s-a distanţat din aceste locuri murdare.

Kristy face istorie australiana

Kristy s-a adaptat bine la viata de fermă, dar la fel de mult, nu exista nici un dubiu că Kristy a fost frumoasa.

În 1994, când avea doar 14 ani, Kristy a fost contactata pentru a apărea în ediţia australiana de Vogue. Nu numai ca ea a fost cea mai tanara persoana pentru a realiza vreodată acest lucru, ea a fost, de asemenea, prima din Australia.

Kristy devine o parte a modelului de management Vivien

Fiind parte a lui Vivien Model Management a fost doar un bilet. Fiind unul dintre agenţii de modeling din Australia, a fost în stare sa isi asume responsabilitati, reprezintă mai bine interesele ei, şi de a dezvolta cariera.


Kristy în Sports Illustrated

În vara anului 1999, Kristy ştia că, dacă ea a vrut sa fie cu mari clasici în industria modei, ea ar trebui să se mute la New York.

Acest lucru a fost cel mai intelept lucru din cariera, aşa cum ea a fost mai curând angajata a fi una dintre doamnele norocoase în Sport Illustrated Swimsuit Edition, care a lovit chioscurile de ziare în februarie 2000.

Apoi, simţind ca fanteziile i sunt realizate, Hollywood-ul a venit de asteptare. Ea a fost primita în Boys and Girls cu Freddie Prinze Jr. (2000), un film care a explorat modul în care oamenii pot rămâne prieteni, după ce dorm împreună.

Kristy a apărut în secvenţa de vis cu Jason Biggs ", care implica lenjerie şi flatulenţa. Ea a impartit ecranul cu supermodele ca Renate Verdaam, Kylie Bax, şi Ines Rivero.

Kristy în without charlie

După ce faci ceva de lucru pentru Victoria's Secret, ea a apărut în Maxim în noiembrie 2000. Ulterior, ea a revenit la filme cu o mică parte în Without charlie (2001) cu Judy Greer, Joshua Malina, şi legenda porno Asia Carrera.


Deşi filmul nu a fost larg răspândit, Kristy trebuie să apară alături de celebra si frumoasa Carol Alt. După aceea, ea sa alăturat rapid la un alt film, de comedie The Extra (2005).

Kristy locuieste în continuare în Statele Unite, dar ea se întoarce frecvent, mai ales la Noosa, pe care o numeste casa ei australiana departe de casa.

By FW Editor

 
Kristy Hinze Filme

No photo available
The Look
No photo available
Seducatorul fara chip
Kristy Hinze Filmography
 

Kristy Hinze Videoclipuri
Fashion TV FTV - MODELS KRISTY HINZE FEM 2003

irrelevant
0
broken


Tag-uri: australia, 1980, model

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru kristy_hinze. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 14 March '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :