FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 167
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Kristin Holt Biografie
Kristin Holt Videoclipuri
Site-uri despre Kristin Holt
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Kristin Holt
Intreaba despre Kristin Holt
Adauga un citat spus de Kristin Holt
Vedete nascute pe 17 August
Celebritati nascute in Plano Statele Unite ale Americii
 

Kristin Holt Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Kristin Holt has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Kristin Holt

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Kristin Holt

 Q:   Intreaba despre Kristin Holt       
Kristin Holt Kristin Holt s-a nascut pe 17 august 1981, în Plano, Texas. Un fan Dallas Cowboys, ea a arătat devotamentul ei faţă de echipa in anul 2000, când ea a renuntat la studiile la Universitatea Creştină din Texas la o auditie pentru echipa de majorete Cowboys.

În ciuda faptului că există experienţă formală de dans, carisma lui Kristin a câştigat a doua zi şi ea a reuşit să facă parte din echipa din prima incercare. "Dintr-o dată, eu nu am mai fost Kristin Holt, am fost majoreta Dallas Cowboys la TCU," îşi aminteşte ea. Noul titlu se potrivesc perfect şi Kristin a avut în curând ocazia de a vizita trupele americane din întreaga lume ca un membru al echipei de majorete de 12 persoane cu care călătoreste echipa.

Holt Kristin este miss burleson

Flamanda pen tru noi provocări, Kristin s-a retras în urma sezonului 2000-2001 şi a încercat norocul pe circuitul de concurs de frumuseţe. Din nou, în ciuda faptului ca nu are nici o experienţă, Kristin a reuşit să câştige fiecare categorie unică de eveniment inaugural ei şi a fost numit în unanimitate Miss Burleson în 2002.

"Am invatat cum se face concursul de mers pe jos şi am câştigat", spune ea. "Am câştigat primul loc în rochie de seară, primul loc în costum de baie, pe primul loc într-un interviu, şi primul loc în talente. Şi toate aceastea au fost puse împreună intr-o săptămână şi jumătate înainte de concurs. "

Holt Kristin pe American Idol

Deşi victoria lui Kristin a calificat-o pentru prestigiosul concurs de frumusete Miss Texas, ea a decis să lipseasca de la eveniment pentru o auditie pentru un brand de televiziune numit American Idol.

"Eu nici măcar nu ştiu cu adevărat ce e " American Idol " atunci când am audiţie pentru ea", îşi aminteşte ea. "Am fost la facultate, la momentul obtinerii licentei mele în ştiinţe politice şi spaniolă, precum şi toate dintr-o dată prietenii mei au fost de genul 'Salut, trebuie să mergeţi la auditie pentru acest spectacol" Mi-am luat cărţile mele cu mine şi am studiat in linie.

De fapt, Kristin a ajuns in top 30 înainte de a fi eliminate. În ciuda ieşirii sale timpurii, producătorii show-ului au fost atât de impresionat că au adus-o înapoi în anul următor pentru a lucra ca un corespondent special. "Înainte sa stiu ca trebuie sa merg la LA si sa devin o gazdă de televiziune, am iubit acest lucru si este pasiunea mea", spune ea. "Este cu siguranta mult mai distractiv decât a studia ştiinţe politice."

Holt Kristin pe g4tv

Cariera ei a primit un nou impuls extraordinar în 2004, când a fost angajata de către G4TV să găzduiască show-ul lor Cheat! Ea a fost, de asemenea, căutata de Verizon Wireless pentru a găzdui segmentul V-Cast în această săptămână. "Eu nu m-am muta la Los Angeles, dorind să fiu regina jocurilor, dar voi lua titlul daca asta e ceea ce se întâmplă", spune ea.

Kristin adaugă la impresionantul CV în februarie 2006, când a devenit noua fata de divertisment în timpul zborului, la American Airlines. În timpul liber ea este, de asemenea, vocalist pentru Stranger Days, o trupa de rock.

By FW Editor

 

Kristin Holt Videoclipuri
Sexy Legs: Kristen Holt

irrelevant
0
broken


Tag-uri: texas, 1981, cantareata

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru kristin_holt. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 29 April '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :