FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 349
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Kristanna Locken Biografie
Kristanna Locken Videoclipuri
Site-uri despre Kristanna Locken
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Kristanna Locken
Intreaba despre Kristanna Locken
Adauga un citat spus de Kristanna Locken
 

Kristanna Locken Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Kristanna Locken has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Kristanna Locken

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Kristanna Locken

 Q:   Intreaba despre Kristanna Locken       
Kristanna Locken Kristanna Loken a fost născuta în 1979, şi, deşi ea este fără îndoială de origine norvegiană, ea a fost crescuta la o ferma de fructe ecologice, în nordul statului New York. Tatal ei este un scriitor de succes şi proprietar al fermei familiei Loken, în timp ce mama ei, care a fost o sursă de inspiraţie pentru Kristanna, este un fost model Wilhelmina.

Kristanna Loken face modeling

In timpul copilariei ei, Kristanna Loken a mers atat la scoli publice cat si private, şi a încercat mai multe activităţi, inclusiv canto, actorie si lecţii de dans. Munca ei etica şi dragoste pentru sport au fost rectificate timpuriu; Loken a fost un student bun şi a ajuns să iubeasca Centrul de echitatie. De fapt, ea si-a aratat talentul la evenimente ecvestre şi a mers în mare par te in Hawaii, Irlanda şi Namibia, Africa.

Cariera lui Loken a inceput destul de devreme. Multumita încurajărilor primite de la mama ei, ea a ales să urmărească modeling-ul si la varsta de 15 ani, ea s-a inscris la concursul anula Elite Look din Ibiza, Spania. Această expunere a condus la unele aparitii de modelare ca un model de Elite.

Kristanna Loken în Mortal Kombat

De fapt, actoria s-a dovedit a fi lucrul cel mai de succes pentru ea. În acelaşi an ca şi concursul de modeling, Kristanna Loken a fost distribuita ca Danielle "Dani" Andropolous in telenovela de lungă durată, As the World Turns. Aceasta a fost urmată de de comedii precum Unhappily Ever After, Boy Meets World si Just Shoot Me.

Loken a continuat să i-a parte la alte ca Lois & Clark: The New Adventures of Superman (joaca rolul superbei Teri Hatcher) şi a aterizat în cele din urmă intr-un rol decent in Pensacola: Wings of Gold în anul 1997. Ea a câştigat o experienţă valoroasă din actorie şi acest proces de invatare a progresat, atunci când ea a fost distribuita ca "Taja" în Mortal Kombat: Conquest în 1998.

În ciuda filmului Gangland, in care a jucat alaturi de rapperi precum Ice-T şi Coolio, ea nu a renuntat. Eforturile lui Kristanna Loken au fost în cele din urmă răsplătite în 2001, după ce i-a fost oferit un rol recurente ca A.D.A Lisa Walensky in drama TV, Philly. Ea lucrează din greu pentru a isi face un nume pentru ea siLoken apare in filmul Panic din 2001. Deşi filmul eset un adevarat cliseu, singrulul lucru care arata o parte strălucitoare a filmului este Loken.

Kristanna Loken în Terminator 3: Rise of teh Machines

Această frumoasă norvegiană a avut în sfârşit şansa de a dovedi pe o scenă mai mare, odata cu lansarea filmului Terminator 3: Rise of teh Machines. Ca ticălosul aparent de neoprit T-X, Loken si-a asigurat un loc la Hollywood. Cu un buget de mai bine de peste 170 milioane dolari, filmul a atras atentia mulţimi uriaşe şi a contribuit la ridicarea blondei superbe la statutul de elita.

Kristanna Loken în The Name of the King

În 2004, Kristanna Loken a apărut în Ring of Nibelungs şi în 2006, ea a jucat in BloodRayne şi în show-ul TV The L Word. Ea a primit, de asemenea, un rol recurente în Painkiller Jane în 2007.

În 2008, ea a jucat in The Name of the King

By FW Editor

 

Kristanna Locken Videoclipuri
Kristanna Loken

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1979, model, actrita

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru kristanna_locken. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 29 April '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :