FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,182
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Kim Basinger Biografie
Kim Basinger Videoclipuri
Kim Basinger Poze
Kim Basinger Filme
Kim Basinger Articole
Kim Basinger Stiri
Site-uri despre Kim Basinger
Tab-uri utile
Comentarii
Kim Basinger Poll-uri
Intrebari despre Kim Basinger
Kim Basinger Citate
Vedete nascute pe 08 Decembrie
Celebritati nascute in Athens Georgia SUA
Actrite in zodia Sagetator
Vedete care au studiat la Athens High School
Celebritati de etnie American
Vedete cu ochii Albastri
Celebritati care au 171 cm inaltime
 

Kim Basinger Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Kim Basinger has no Fans yet!

Kim Basinger Polls 


Biografii


Intrebari despre Kim Basinger

- Din ce motive era sa intre Kim Basinger la inchisoare?... by Dan

- In ce filme celebre a jucat Kim Basinger?... by Lavinia

- Cu ce barbati celebri s-a iubit Kim Basinger?... by Corina

- Unde pot gasi fotografii cu Kim Basinger cand era tanara?... by Irina

- Care sunt citatele tale preferate de la Kim Basinger?... by Alex

- Ce probleme de sanatate a avut Kim Basinger cand era mica?... by Ramona

Tag-uri Populare


actrita   budapest   hungary   producator   scenarist   taur   rac   gemeni   fecioara   regizor   model   varsator   balanta   sagetator   tv   teatru   scorpion   pesti   berbec   actor   leu   capricorn   moscow   cantareata   1978   televiziune   1982   1976   1980   russia   1981   1975   1985   soundtrack   1977   1986  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Kim Basinger

 Q:        
Kim Basinger Kimila Ann Basinger s-a născut pe 8 decembrie 1953, in Atena, Georgia si a mostenit spiritul artistic de la parintii ei, tatal fiind un cantaret de jazz intr-o formatie, iar mama sa o campiona la inot.

Cariera:

La varsta de 17 ani Kim Basinger a participat la un concurs de modeling pe care l-a castigat multumita frumusetii sale, obtinand astfel titlul de Miss Junior Georgia. Ea a dat de gustul succesului si astfel s-a hotarat sa participe din nou, dar de data aceasta la New York unde a ajuns sa fie remarcata de Eileen For, care semnase un contract cu ea.

Odata cu aceasta isprava, Kim a prins mai mult curaj si a decis ca e momentul sa isi cladeasca o cariera in industria filmului, participand la mai multe castinguri. In anul 1979 ea a debutat in serialul de televiziune Portrait of a Centerfold” si un an mai tarziu, Kim se casatoreste cu Ron Britton – ei au rezistat impreuna doar 9 ani de zile.

De-a lungul anilor ea a jucat in mai multe filme, cum ar fi: Katie: Portrait of a Centerfold, From Here to Eternity si filmul Hard Country. Dupa aceea a simtit ca este propice o aparitie in Playboy,si mai apoi si-a reluat cariera de actrita aparand in filme ca Never Say Never Again cu Sean Connery, The Natural cu Robert Redford si 9 1/2 Weeks, cu Mickey Rourke. Mai recent, Kim poate fi vazuta in The Marrying Man, L.A. Confidential, 8 Miles, Cellular, While She Was Out si Charlie St.Cloud.

Kim Basinger este o mare iubitoare de animale si o militanta indarjita a organizatiei PETA alaturi de care lupta pentru drepturile animalelor.

De ce este faimoasa Kim Basinger?

Kim Basinger a jucat rolul lui Domino in filmul Never Say Never Again, dupa care si-a aratat trupul senzual in filmul erotic 9 1/2 Weeks. Pe langa acestea a jucat in peste doua duzine de filme.

De ce ne place Kim Basinger?

Kim este una dintre cele mai bine cotate actrite de la Hollywood cu numeroase aparitii pe scena, reviste, seriale sau filme.

Pe scurt despre Kim Basinger:

Nume: Kimila Ann Basinger
Locul nasterii: 8 decembrie 1953
Data nasterii: Athens, Georgia, U.S.
Parinti: Tatal Don Basinger si mama Ann Basinger
Frati / Surori: Doi frati, Mick si Skip si doua surori, Ashley si Barbara
Culoarea ochilor: Albastri
Culoarea parului: Blond
Inaltime: 1,71cm
Nationalitate: Americana
Porecle: Kim Basinger
Sot: Ron Snyder (1980–1989) (divortati)
Alec Baldwin (1993–2002) (divortati)
Copii: O fata, Ireland
Ocupatie: Actrita, model
Studii: Athens High School, Athens, GA

Filmografie:

• "The Burning Plain" (2009)
• "The Informers" (2008)
• "While She Was Out" (2008)
• "The Mermaid Chair" (2006) (TV)
• "The Sentinel" (2006)
• " Even Money" (2006/I)
• "Cellular" (2004)
• "Elvis Has Left the Building" (2004)
• "The Door in the Floor" (2004)
• "People I Know" (2002)
• "8 Mile" (2002)
• "Bless the Child" (2000)
• "I Dreamed of Africa" (2000)
• "L.A. Confidential" (1997)
• "Priªt-i –Porter" (1994)
• "The Getaway" (1994)
• "Wayne's World 2" (1993)
• "The Real McCoy" (1993)
• "Cool World" (1992)
• "Final Analysis" (1992)
• "The Marrying Man" (1991)
• "Batman" (1989)
• "My Stepmother Is an Alien" (1988)
• "Nadine" (1987)
• "Blind Date" (1987)
• "No Mercy" (1986)
• "Nine 1/2 Weeks" (1986)
• "Fool for Love" (1985)
• "The Natural" (1984)
• "The Man Who Loved Women" (1983)
• "Never Say Never Again" (1983)
• "Mother Lode" (1982)
• "Killjoy" (1981) (TV)
• "Hard Country" (1981)
• "From Here to Eternity" (1980)
• "From Here to Eternity" (1979)
• "Vegas" (1 episod, 1978)
• "Katie: Portrait of a Centerfold" (1978) (TV)
• "The Ghost of Flight 401" (1978) (TV)
• "Dog and Cat" (1977) (TV)
• "McMillan & Wife" (1 episod, 1977)
• "The Six Million Dollar Man" (1 episod, 1977)
• "Charlie's Angels" (1 episod, 1976)
• "Gemeni Man" (1 episod, 1976)
Articole despre Kim Basinger
Despre Kim Basinger
Kim Basinger Problemele De Sanatate Din Copilarie
Kim Basinger Un Model Faimos
Kim Basinger Actrita Faimoasa
Kim Basinger Viata Personala

Kim Basinger News
Kim Basinger Sexi Si La 50 De Ani (October 12, 2010)
Kim Basinger Prin Tribunale (October 12, 2010)
Kim Basinger a acceptat rolul din Charlie St. Cloud la insistentele fiicei ei (November 17, 2010)


Kim Basinger Liste
Na?teri în 1953
Actori americani
Modele Playboy
Hollywood Walk of Fame


 
Kim Basinger Filme

Santinela
Fara mila
O lume rece
No photo available
The Real McCoy
Crima in lumea modei
Femeia visurilor mele
No photo available
Atentie, mor sosiile!
No photo available
Lumea lui Wayne 2
No photo available
Analiza Finala
No photo available
8 Mile
No photo available
91/2 Weeks
No photo available
Intalnire cu surprize
No photo available
Niciodata sa nu spui niciodata
No photo available
Nebuni din dragoste
No photo available
Barbatul care iubea femeile
Kim Basinger Filmography
 

Kim Basinger Videoclipuri
Kim Basinger - My stepmother is an alien (KNAMB edit)

irrelevant
0
broken


Tag-uri: georgia, 1953, oscar, actrita, faimoasa, statele unite, hollywood, portrait of a centerfold, model

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actrite  - ( Actrite - Archiva)

Data Adaugarii: 12 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :