FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 466
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Kiana Tom Biografie
Kiana Tom Videoclipuri
Site-uri despre Kiana Tom
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Kiana Tom
Intreaba despre Kiana Tom
Adauga un citat spus de Kiana Tom
Vedete nascute pe 14 Martie
Celebritati nascute in Maui Hawaii SUA
Vedete in zodia Pesti
 

Kiana Tom Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Kiana Tom has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Kiana Tom

Tag-uri Populare


actrita   model   cantareata   actor   anglia   california   prezentatoare   new york   televiziune   1980   1978   1972   1981   1976   1979   producator   tv   1983   bucuresti   1971   prezentator   1982   1986   1975   1974   1977   1984   1963   1970   texas   1969   pro tv   florida   1973   2001   1968  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Kiana Tom

 Q:   Intreaba despre Kiana Tom       
Kiana Tom Kiana Tom a fost născuta în Hawaii, dar a fost crescuta în California de Sud, după ce părinţii ei s-au mutat în California, atunci când a fost tinara. O parte Hawaiiana, chineză şi irlandeza, numele lui Kiana este Hawaiian pentru "apă liniştită".

Fiica de profesor de educaţie fizică şi actor Richard Layne, Kiana a crescut într-un mediu care a fost favorabil stilului de viata atletic prezent şi a inspirat-o sa faca exercitii şi sa ramana in forma.

Mama ei a incurajat-o sa fac sport, chiar la o vârstă fragedă, în timp ce alte fete de vârsta ei se jucau cu papusi. Acest lucru nu a fost singurul lucru care a făcut-o pe Kiana foarte diferita de colegii ei, ea a fost întotdeauna în clasa cu caracteristici negre, în timp ce colegele ei au fost toate cu păru l blond şi ochii albaştri.

Cand, ea a fost de 7 ani, a facut Kiana tenis şi schi. Participarea la sport nu a fost suficienta pentru ca ea să se simtă în formă, astfel încât ea a început sa ridice greutati cu scopul de a deveni mai puternica şi mai musculoasa, şi să îmbunătăţească forehandul şi reverul pentru echipa de tenis.

Odată ce a început sa ridice haltere, fizicul ei a ajutat-o în mai multe moduri . Ea a devenit un model şi a utilizat salariile pentru o facultate la UCLA.

munca ei cu ESPN a inceput cand ea a răspuns unui anunţ pentru spectacolul Body Shaping. Ea a fost angajata ca asistenta a lui Cory Everson, în cazul în care ea ar trece de la asistent la co-gazdă, cu Rick Valenti după plecarea lui Everson.

După ce a câştigat 2 concursuri de culturism înainte de a promova abordarea noua a ei faţă de fitness, precum şi cu muşchii care ar pune pe WWF Trish Stratus la ruşine, nu e de mirare că Kiana a devenit un guru de fitness care este venerata de femei - să nu mai vorbim de către bărbaţi. Kiana's Flex Appeal a devenit unul din cele mai apreciate show-uri şi unul dintre cele mai vizionate în istoria - un exercitiu usor având în vedere ca spectacol este difuzat în mai mult de 60 de milioane de case.

Anterior, salutată de Entertainment Weekly ca fiind unul din "Top 10 Cable Shows To Watch This Summer,", Kiana's Flex Appeal a devenit celebru, prin promovarea de programe de antrenament cu ideea că trebuie să fie distractiva.

Punerea deoparte a greutăţilor, Kiana a apărut în 1995 in Cyber Bandits, precum şi a jucat în 1999, Universal Soldier: The Return, cu Jean-Claude Van Damme. Ea , de asemenea, a aparut pe micul ecran, cu o invitata pe Drew Carey Show, şi ca o celebritate la Pictionary.

Pe langa taxele suplimentare pentru spectacole ESPN (cum ar fi Fitness America Pageant Series), mai multe proiecte ale lui Kiana includ cartea sa intitulată Kiana's Body Sculpting, în colaborare cu Jim Rosenthal; o nouă serie Video-uri şi casete audio; o noua linie de imbracaminte sportiva; şi temelia companiei sale, Kiana Tom Productions, Inc

Castigatoare a United States Sports Academy Eisenhower Award (la fel ca Arnold Schwarzenegger şi Sylvester Stallone, precum şi guru-ul de fitness Jane Fonda) şi promotoare a unui program popular, distractiv şi sanatos de fitness, nu e de mirare că Kiana a realizat totul.

By FW Editor

 

Kiana Tom Videoclipuri
Kiana Tom & Monica Brant

irrelevant
0
broken


Tag-uri: hawaii, culturism, 1995

[editeaza tag-uri]


Categorie: Vedete  - ( Vedete - Archiva)

Data Adaugarii: 13 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :