FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 172
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Key Quiana Biografie
Key Quiana Videoclipuri
Site-uri despre Key Quiana
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Key Quiana
Intreaba despre Key Quiana
Adauga un citat spus de Key Quiana
 

Key Quiana Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Key Quiana has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Key Quiana

Tag-uri Populare


model   actrita   fotomodel   playboy   tv   new york   california   televiziune   reviste   1985   1982   1980   brazilia   1981   1978   fhm   anglia   1977   1984   1983   1974   1987   calvin klein   cariera   florida   prezentatoare   actor   1976   1979   maxim   glamour   1986   1988   modelling   sports illustrated   texas  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Key Quiana

 Q:   Intreaba despre Key Quiana       
Key Quiana Key Quiana Grant s-a născut în 1982, în Newport News, Virginia. La vârsta de 14 ani, în timp ce era afară cu un prieten, în oraşul natal, ea a fost descoperita de către un om de talent de la New York City. În loc sa faca saritura în modelarea imediat, ea a decis să rămână în şcoală cu normă întreagă, până când ea a implinit 16. În acel an mama ei, Regina, care a suferit de o afecţiune oculară gravă denumită corioretinită, si-a pierdut aproape toata vederea ei. Timpul de câţiva ani Regina a suferit operaţii, care în cele din urmă ea si-a restabilit pe deplin viziunea , ea a invocat-o pe Quiana Grant pentru a servi ca ochii ei.

Biografie:

Deşi ea a muncit in anumite misiuni la New York, înainte de a completa studiile la Menchville High Scho ol, Quiana Grant a fost gata să-şi asume modelarea cu normă întreagă, după ce a absolvit în 1999. Unul dintre primele ei angajari majore a fost cu Maybelline, şi ea a apărut în mai multe campanii de anunţuri pentru produse cosmetice de-a lungul anilor. Un alt mare brand al profilului ei a fost faptul ca ea a apărut în reclame pentru Gap.

Cu nume de agenţii de top precum Modelwerk în Germania, City Models din Paris, şi Modele IMG din New York, reprezentând munca ei, Quiana Grant a aterizat pe o pistă cu multe case de moda proeminente si designeri. Ea a debutat in primavara/vara anului 2003 pentru Anne Klein, Tommy Hilfiger şi Diesel StyleLab. În 2004, ea a lucrat pentru Baby Phat, Hong Kong Luxe si Ya Ya, printre altele.

În cursul celui de-al zecelea an ca model profesionist, Quiana Grant a atins un nou punct in cariera sa, când a aparut in costum de baie in Sports Illustrated. Celebrarea anuală de femei roscate a fost declanşata la un public foarte devotat în februarie 2008, cu Quiana Grant luând locul ei, alături de alte modele ca Jessica Gomes, Melissa Haro şi Jeisa Chiminazzo. Ea a fost, de asemenea, una dintre cele patru modele care a fost prezentate în revista în vopsea de corp, fotografiata în locaţiile exotice din Insulele Turks şi Caicos.

Gazduita de Brooklyn Decker, un spotlighting TV special, toate modelele din acest an au avut premiera pe reţeaua de TNT la mijlocul lunii februarie. O ediţie DVD cu filmul suplimentar a fost, de asemenea, lansat.

Quiana Grant locuieste in Harlem, New York City, dar consideră în continuare Virginia ca fiiid casa ei.

 

Key Quiana Videoclipuri
I Guess Since It was A Black Woman No One Cares Right?

irrelevant
0
broken


Tag-uri: 1982, virginia, model, new york, tv

[editeaza tag-uri]

Adauga un site sau blog
  • Nu exista site-uri adaugate inca pentru key_quiana. Daca esti un webmaster de site sau blog si ai o pagina interesanta pe care vrei sa o recomanzi, te invitam sa o adaugi aici pentru a fi inclusa.
  • Adauga intai link-ul catre famouswhy pe site-ul tau si apoi trimite spre aprobare.
  • Link-ul o sa fie verificat si validat de editorii site-ului in urmatoarele 48 de ore.
  • Adauga un link aici

Categorie: Modele  - ( Modele - Archiva)

Data Adaugarii: 08 April '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :