FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 488
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Kevin Bacon Biografie
Kevin Bacon Videoclipuri
Kevin Bacon Filme
Kevin Bacon Stiri
Site-uri despre Kevin Bacon
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Kevin Bacon
Intreaba despre Kevin Bacon
Adauga un citat spus de Kevin Bacon
Vedete nascute pe 08 Iulie
Celebritati nascute in Philadelphia Pennsylvania SUA
Actori in zodia Rac
Celebritati de etnie American
Vedete cu ochii Albastri
Celebritati care au 179 cm inaltime
 

Kevin Bacon Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Kevin Bacon has no Fans yet!

create pool

Biografii



Intreaba despre Kevin Bacon

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   sagetator   scorpion   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1972   1973   1970  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Kevin Bacon

 Q:   Intreaba despre Kevin Bacon       
Kevin Bacon Kevin Norwood Bacon s-a nascut la 08 iulie 1958 in Philadelphia, Pennsylvania, S.U.A. Are 5 frati mai mari.

Cariera:

A facut studii de teatru la Pennsylvania Governor's School for the Arts din cadrul Universitatii Bucknell si a absolvit liceul din Kent in 1976.

La 17 ani a plecat la New York sa devina actor.

A debutat in anul 1978, cu un rol in comedia Animal House, apoi a jucat in telenovelele Search for Tomorrow (1979), The Guiding Light (1980–1981), apoi in spectacole de la teatrele Phoenix si Flux din New York. In 1982 juca in Forty Deuce si castiga un premiu Obie, debuta pe Broadway cu Slab Boys.

Cunostea succesul in fata publicului si a criticilor in 1982 cand interpreta rolul lui Timothy Fenwick Jr. din filmul Diner. In 1984 a jucat intr-o alta productie de succes, Footloose si a aparut pe coperta revistei People, apoi in comediile She's Having a Baby si The Big Picture.

In 1995 a lansat formatia Brothers Bacon cu fratele sau Michael, devenit si el actor, au realizat albumele Forosoco, Getting There, Can't Complain, sunt cunoscuti pentru coloana sonora a filmului Footloose. In acelasi an juca in Apollo 13.

Un an mai tarziu debuta ca regizor cu filmul Losing Chase. A mai regizat 4 episoade din serialul The Closer.

Alte filme in care a jucat Kevin Bacon: Hollow Man (2000), Mystic River (2003), The Woodsman (2004, The Air I Breathe si Frost/Nixon (2008), Taking Chance, Magic 7, My One and Only (2009), X-Men: First Class (2010).

Locuieste in New York impreuna cu sotia sa, actrita Kyra Sedgwick, si cei 2 copii ai lor.

Pe scurt despre Kevin Bacon:

Nume complet: Kevin Norwood Bacon
Nume de scena: Kevin Bacon
Ocupatia: actor, regizor
Data nasterii: 08 iulie 1958
Zodia: Rac
Locul nasterii: Philadelphia, Pennsylvania, S.U.A.
Nationalitate: americana
Parinti: Edmund Bacon- arhitect si Ruth Bacon- profesoara
Frati: 5
Starea civila: casatorit
Sotia: Kyra Sedgwick- actrita
Copii: Travis Sedgwick Bacon si Sosie Ruth Bacon
Inaltime: 1,79 m
Culoarea parului: saten
Culoarea ochilor: albastri
Studii: Pennsylvania Governor's School for the Arts
Hobby-uri: muzica
Animalul preferat: cainele Paulie

De ce este faimos Kevin Bacon?

Este unul dintre cei mai cunoscuri actori de la Hollywood, detine premiile: Globul de Aur, Blockbuster Entertainment, BSFC, Critics Choice, John Cassavetes, Bronz Gryphon, precum si o stea pe Hollywood Walk of Fame.

De ce ne place Kevin Bacon?

Este obiectul unui joc numit Six Degrees of Kevin Bacon.
Militeaza pentru mediu, se implica in actiuni de caritate.

Filmografia:
  1. Crazy, Stupid, Love (2011) (in productie) - David Lindhagen
  2. X-Men: First Class (2011) (in productie) - Sebastian Shaw
  3. Super (2010) (in productie) - Jacques
  4. My One and Only (2009) - Dan Devereaux
  5. High Line Stories (Serial TV) (2009) -
  6. Taking Chance - Ultimul drum al lui Chance (2009) - Lt. Col. Michael Strobl
  7. Frost/Nixon (2008) - Jack Brennan
  8. Saving Angelo (2007) - Brent
  9. Rails & Ties - Trenuri si vieti (2007) - Tom Stark
  10. Death Sentence (2007) - Nick Hume
  11. The Air I Breathe (2007) - Love
  12. Where the Truth Lies - Cand adevarul minte (2005) - Lanny
  13. Beauty Shop (2005) - Jorge
  14. Loverboy - Copilul perfect (2005) - Marty
  15. Retrosexual: The 80's (2004) -
  16. Cavedweller - Intoarcere in trecut (2004) - Randall Pritchard
  17. The Woodsman (2004) - Walter
  18. Natural Disasters: Forces of Nature (2004) - Narrator
  19. In the Cut - In carne vie (2003) - John Graham
  20. Mystic River - Misterele Fluviului (2003) - Sean Devine
  21. Where Are They Now?: A Delta Alumni Update (2003) - Rev. Chip Diller
  22. Trapped (2002) - Joe Hickey
  23. Novocaine - Novocaina si dureri de cap (2001) - Actor Lance Phelps
  24. Hollow Man - Invizibil si periculos (2000) - Sebastian Caine
  25. My Dog Skip - Cainele meu Skip (2000) - Jack Morris
  26. Stir of Echoes - Ecouri din tenebre (1999) - Tom Witzky
  27. The Making of 'Tremors' (1998) - Val McKee
  28. 100 Greatest Artists of Rock & Roll (1998) - Host
  29. Wild Things - Jocuri periculoase (1998) - Sgt. Ray Duquette

Kevin Bacon News
Alison Lohman: Aparente Inselatoare (October 13, 2010)


 
Kevin Bacon Filme

In carne vie
Oameni de onoare
Dincolo de moarte
Moarte in Alcatraz
Pacatele tineretii
Misterele Fluviului
Viata in...trei
Queens Logic
Telling Lies in America
Beauty Shop
No photo available
Un film mare
No photo available
Planes, Trains & Automobiles
No photo available
Apollo 13
No photo available
Novocaina si dureri de cap
No photo available
Cand adevarul minte
Kevin Bacon Filmography
 

Kevin Bacon Videoclipuri
iwrestledabearonce - tastes like kevin bacon

irrelevant
0
broken


Tag-uri: actor, regizor, producator

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 04 January '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :