FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 386
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Keeley Hazell Biografie
Keeley Hazell Videoclipuri
Keeley Hazell Poze
Keeley Hazell Filme
Site-uri despre Keeley Hazell
Tab-uri utile
Comentarii
Creeaza un poll pentru Keeley Hazell
Intreaba despre Keeley Hazell
Adauga un citat spus de Keeley Hazell
Vedete nascute pe 18 Septembrie
Celebritati nascute in Lewisham London Anglia
Modele in zodia Fecioara
Celebritati de etnie Englez
 

Keeley Hazell Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Keeley Hazell has no Fans yet!

create pool

BiografiiIntreaba despre Keeley Hazell

Tag-uri Populare


model   actrita   fotomodel   playboy   tv   new york   california   televiziune   reviste   1985   1982   1980   brazilia   1981   1978   fhm   anglia   1977   1984   1983   1974   1987   calvin klein   cariera   florida   prezentatoare   actor   1976   1979   maxim   glamour   1986   1988   modelling   sports illustrated   texas  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Keeley Hazell

 Q:   Intreaba despre Keeley Hazell       
Keeley Hazell Keeley Hazell s-a nascut pe data de 18 septembrie 1986 în Lewisham, o suburbie din sud-estul Londrei, Anglia si pe cand avea 16 ani ea a parasit scoala pentru a lucra la un coafor, desi ambitia ei era sa devina model.

Cariera:

Keeley si-a dorit sa devina Fata de la Pagina 3 in tabloidele britanice The Daily Star si The Sun si cu ajutorul colegelor ei de la coafor ea a realizat mai multe poze pe care le-a depus la concursul The Daily Star’s “Search for a Beach Babe”, pe care l-a si castigat.

La inceputul anului 2004 Keeley s-a inscris la un curs de modeling la Colegiul Lewisham si dupa sase luni, cand Keeley a implinit 18 ani, prietenul ei i-a facut niste poze pe care le-a trimis la concursul The Sun’s Page 3 Idol. Ea a castigat si acel concurs pentru care a prim it 10.000 de lire sterline si un contract de modeling pentru un an cu The Sun.

Keeley Hazell a devenit una dintre cele mai populare fete de la pagina 3 si drept urmare, sculptorul Leigh Heppell a realizat 3 sculpturi de bronz dupa sanii lui Keeley care pot fi gasite in The Sun’s office. In timp ce realiza sedinte foto pentru The Sun ea a fost reprezentata de Girl Management si apoi de agentia Frank White.

Keeley a aparut pe coperta revistei Maxim in luna iunie 2005 si in septembrie a realizat acelasi lucru pentru FHM. La inceputul anului 2006 Keeley a aparut pe prima pagina a ziarelor dupa ce fotbalistul englez Joe Cole a fost batut la o petrecere care a avut loc la ea acasa. In acelasi an Keeley Hazell a realizat propriul ei calendar si pana in 2008 a mai pozat pentru Zoo si FHM.

De ce este faimoasa Keeley Hazell?

Keeley Hazell a castigat concursul The Sun’s Page 3 Idol in 2004 si de atunci a devenit una dintre cele mai dorite fete din Marea Britanie, pozand pentru Maxim, FHM, Loaded si Zoo.

De ce ne place Keeley Hazell?

Cu toate ca a renuntat la scoala pentru a lucra la un coafor, Keeley Hazell visa sa devina un model, lucru care s-a si intamplat. Iti multumim pentru aparitiile din FHM!

Keeley Hazell Liste
Na?teri în 1986
Manechine din Marea Britanie


 
Keeley Hazell Filme

No photo available
Baywatch
No photo available
Cashback
Like Crazy
Keeley Hazell Filmography
 

Keeley Hazell Videoclipuri
Amazing Keeley Hazell Slideshow very Sexy!!!

irrelevant
1
broken


Tag-uri: anglia, 1986, model

[editeaza tag-uri]


Categorie: Modele  - ( Modele - Archiva)

Data Adaugarii: 18 September '12


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :