FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate

Statistici:
Vizite: 1,425
Voturi: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A


In aceasta pagina

Keanu Reeves Biografie
Keanu Reeves Videoclipuri
Keanu Reeves Poze
Keanu Reeves Articole
Keanu Reeves Stiri
Site-uri despre Keanu Reeves
Tab-uri utile
Comentarii
Keanu Reeves Poll-uri
Intrebari despre Keanu Reeves
Keanu Reeves Citate
Vedete nascute pe 02 Septembrie
Celebritati nascute in Beirut Lebanon Liban
Actori in zodia Fecioara
Vedete care au studiat la Scoala de arte Etobicoke
Vedete care au studiat la Colegiul De La Salle Oaklands
Celebritati de etnie Libanez
Vedete cu ochii Caprui-negri
Celebritati care au 186 cm inaltime
 

Keanu Reeves Fan-Club

BECOME A FAMOUS FAN!

Keanu Reeves has no Fans yet!

Keanu Reeves Polls 


Biografii


Intrebari despre Keanu Reeves

- Cu ce alte femei a mai avut Keanu Reeves legaturi amoroase?... by Dan

- In ce filme celebre a jucat Keanu Reeves?... by Eliza

- Cat castiga Keanu Reeves?... by Denisa

- Care sunt citatele tale preferate de la Keanu Reeves?... by Irina

- Din ce motive credeti ca actorul Keanu Reeves este un singuratic?... by Alex

- Din ce motiv Keanu Reeves si-a cumparat asa tarziu o casa?... by Ramona

Tag-uri Populare


actor   scenarist   producator   regizor   actrita   budapest   tv   taur   berbec   varsator   gemeni   pesti   balanta   rac   fecioara   leu   capricorn   scorpion   sagetator   director   moscow   teatru   hungary   televiziune   model   soundtrack   vienna   new york   miscellaneous crew   prague   russia   cantaret   1975   1973   1972   1976  

All Tags

Famous Forum

[editeaza]

Keanu Reeves

 Q:        
Keanu Reeves Keanu Charles Reeves s-a născut la data de 2 septembrie 1964, în Beirut, Lebanon.

Cariera:

Este un actor de origine canadiano-americană, faimos şi cunoscut în special pentru Neo - rolul său în trilogia Matrix. Printre alte roluri mai cunoscute, amintim şi Siddharta în Little Buddha; Scott Favor în drama My Own Private Idaho alături de River Phoenix; Johnny Mnemonic în filmul SF Johnny Mnemonic alături de Dolph Lundgren; Kevin Lomax în thrillerul supranatural The Devil's Advocate alături de Al Pacino; cavalerul Danceny în Dangerous Liaisons; şi roluri principale în filme ca Speed, Constantine şi Point Break. A cântat la chitară bass în formaţia de muzică grunge Dogstar, în timpul anilor '90 şi ulteior în trupa Becky. Într-un chestionar online din an ul 2006, a fost inclus în Top 10 Celebrităţile Favorite ale Americii. La data de 31 ianuarie 2005, Reeves a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

În tinereţea sa, Reeves a cântat la chitară bass şi pentru formaţia Weezer. Este şi un fan înfocat al hocheiului pe gheaţă, a fotbalului american, surfingului, tenis de masă şi fotbal. Iubeşte să călătorească pe numeroasele lui motociclete şi a creat termenul "cursă demonică" pentru a descrie mersul pe timpul nopţii cu o viteză uriasă, cu luminile oprite.

Pentru aproape o decadă după ce a devenit celebru, Reeves prefera să locuiască în case închiriate şi în hoteluri şi a locuit o perioadă mai lungă în Chateau Marmont. Reeves şi-a cumpărat prima casă pe Dealurile din Hollywood în Los Angeles, în jurul anului 2003 şi are un apartament în partea de vest a Central Park din New york.
Reeves nu a fost căsătorit niciodată. În decembrie 1999, prietena lui Reeves, Jennifer Szme a născut o fetiţă moartă pe care au numit-o Ava Archer Syme Reeves. În aprilie 2001, Syme a murit într-un accident de maşină. A fost îngropată alături de fetiţa lor în cimitirul Westwood Village Memorial Park din Los Angeles, California. Deşi toate acestea s-au întâmplat la puţin timp după lansarea primului film Matrix, a vorbit despre ele o singură dată în public, spunând că el nu crede că fiecare lucru se întâmplă cu un motiv. Nu a vrut sa vorbească nici despre lupta cu leucemia a surorii sale Kim.

Deşi în trecut şi-a exprimat anumite interese asupra religiei budiste, el a spus pe pagina sa de internet ca: "Nu am fost crescut în nici o religie şi nici nu am acceptat vreuna până în prezent".

De ce ne place Keanu Reeves?

Keanu Reeves este un actor care a jucat intr-o multime de filme celebre care au facut furori pe micile ecrane printre toti telespectatorii. O multime de femei din intreaga lume l-au indragit inca de la debutul sau pe micile ecrane deoarece este un barbat foarte frumos si in acelasi timp un actor extrem de talentat.

De ce este Keanu Reeves faimos?

Keanu Reeves este faimos si cunoscut in special pentru Neo - rolul sau in trilogia "Matrix", insa si pentru roluri precum Siddharta in "Little Buddha", Scott Favor in drama "My Own Private Idaho", Kevin Lomax in thrillerul supranatural "The Devil's Advocate" alaturi de Al Pacino si multe altele.

Pe scurt despre Keanu Reeves:

Nume: Keanu Charles Reeves
Locul nasterii: Beirut, Liban
Data nasterii: 2 septembrie 1964
Parinti: Mama Patricia Bond si tatal Samuel Nowlin Reeves
Frati / Surori: O sora Kim, o sora din partea mamei, Karina Miller si una din partea tatalui, Emma Rose Reeves
Culoarea ochilor: Negri
Culoarea parului: Brunet
Inaltime: 1,86cm
Porecle: The wall, The one
Sot: Necasatorit
Copii: O fetita nascuta moarta, Ava Archer Syme Reeves
Ocupatie: Actor
Studii: Liceul Roman-Catolic de baieti, Scoala de arte Etobicoke, Colegiul De La Salle Oaklands

Filmografie:

• "The Day the Earth Stood Still" (2008)
• "The Night Watchman" (2008)
• "The Lake House" (2006)
• "A Scanner Darkly" (2006)
• "Constantine" (2005)
• "Thumbsucker" (2005)
• "Video Hits: Paula Abdul" (2005) (V)
• "Ellie Parker" (2005)
• "Something's Gotta Give" (2003)
• "The Matrix Revolutions" (2003)
• "Kid's Story" (2003) (voce)
• "Enter the Matrix" (2003) (VG)
• "The Matrix Reloaded" (2003)
• "The Animatrix" (2003) (V) (voce)
• "Hard Ball" (2001)
• "Sweet November" (2001)
• "The Gift" (2000)
• "The Watcher" (2000/I)
• "The Replacements" (2000)
• "Me and Will" (1999)
• "The Matrix" (1999)
• "The Devil's Advocate" (1997)
• "The Last Time I Committed Suicide" (1997)
• "Feeling Minnesota" (1996)
• "Chain Reaction" (1996)
• "A Walk in the Clouds" (1995)
• "Johnny Mnemonic" (1995)
• "Speed" (1994/I)
• "Little Buddha" (1993)
• "Even Cowgirls Get the Blues" (1993)
• "Freaked" (1993)
• "Much Ado About Nothing" (1993)
• "Dracula" (1992)
• "My Own Private Idaho" (1991)
• "Bill & Ted's Bogus Journey" (1991)
• "Point Break" (1991)
• "Captivated '92: The Video Collection" (1991) (V)
• "Providence" (1991)
• "Tune in Tomorrow..." (1990)
• "Bill & Ted's Excellent Adventures" (1990)
• "I Love You to Death" (1990)
• "The Tracey Ullman Show" (1 episod, 1989)
• "Parenthood" (1989)
• "Bill & Ted's Excellent Adventure" (1989)
• "Life Under Water" (1989) (TV)
• "Dangerous Liaisons" (1988)
• "The Prince of Pennsylvania" (1988)
• "Permanent Record" (1988)
• "The Night Before" (1988)
• "Trying Times" (1 episod, 1987)
• "Babes in Toyland" (1986) (TV)
• "Under the Influence" (1986) (TV)
• "River's Edge" (1986)
• "Young Again" (1986) (TV)
• "Act of Vengeance" (1986) (TV)
• "Youngblood" (1986)
• "Brotherhood of Justice" (1986) (TV)
• "Flying" (1986)
• "One Step Away" (1985)
• "Comedy Factory" (1 episod, 1985)
• "Letting Go" (1985) (TV)
• "Night Heat" (2 episoade 1985)
Articole despre Keanu Reeves
Despre Keanu Reeves
Controversata Copilarie A Lui Keanu Reeves
Inceputul Unei Cariere De Succes Pentru Keanu Reeves
Momente De Glorie In Cariera Lui Keanu Reeves
Apetisanta Viata Personala A Lui Keanu Reeves

Keanu Reeves News
Fanii lui Keanu Reeves sunt îngrijoraţi (July 28, 2010)
Fanii lui Keanu Reeves sunt îngrijoraţi (July 28, 2010)
Fanii lui Keanu Reeves sunt ingrijorati (July 28, 2010)
Keanu Reeves Este Deprimat (September 28, 2010)
Keanu Reeves In 'Generation Um...' (September 28, 2010)
Keanu Reeves va juca in Bill & Ted 3 (October 27, 2010)


Keanu Reeves Liste
Na?teri în 1964
Actori canadieni
Canadieni în via??
Chitari?ti canadieni
Hollywood Walk of Fame
Oameni din Toronto


 

Keanu Reeves Videoclipuri
Keanu Reeves on Letterman

irrelevant
2
broken


Tag-uri: beirut, actor, lebanon, 1964

[editeaza tag-uri]


Categorie: Actori  - ( Actori - Archiva)

Data Adaugarii: 13 January '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :